Witam serdecznie.
Dziekuję za kolejne pozytywne opinie, a szczególnie Robertowi "z konkurencji";-).
mpksklad pisze:
witam chciałabym się dowiedzieć w związku z imprezą andrzejkową do której jest przewidziana ??
Imprezka w założeniach ma potrwać do 3.00. Proszę pamietac, że jest od 18 lat. Będziemy tego przestrzegać bardzo konsekwentnie.
Robert Gruszecki pisze:
Życzę z serca powodzenia i zapraszam szefostwo na koncert Piwnicy pod Baranami do Kuźni 11 grudnia oraz 5 na koncercik fajnej muzyczki alternatywnej
Za szczere życzenia nie dziekuję bo nie chcę zapeszyć, a za zaproszenie bardzo dziekuję:-). Szkoda, ale 11.12 jestem w delegacji i nie będe mogł skorzystać. Mam nadzieję że 5.12 uda mi się, bo bardzo lubię muzykę alternatywną.
paawlus pisze:
Co do dźwięku w transmisjach sportowych - MUSI BYĆ!
Oczywiście że będzie i to już od środy, kiedy to mamy spotkanie w Eurolidze ASSECO PROKOM z Panatinaikosem. W pierwszy dzień chcieliśmy po prostu być uniewersalni - nie zawsze to jest zgodne ze wszystkimi gustami.
Robert Gruszecki pisze:
Jak rozmawialismy pół roku temu to podłoga miałabyć drewniana ?
Tak, ale doszliśmy do wniosku, że taka podłga jest niepraktyczna.... Trudna do utrzymania w czystości i szybko się zużywa. Poza tym jest bardzo droga. Ale... chyba nie wyszło żle. W projekcie podłoga była marmurowa ( masakra!)

.
[ Dodano: Wto Lis 25, 2008 10:56 pm ]Tomczan pisze:
Ale gdy zamówiłem piwo Żywiec z "kija" zacząłsię problem.Okazało się ,że po ok.godzinie od otwarcia Żywca już nie ma.No cóż chyba nie tylko ja pijam Żywca
Żywiec był i jest... w jednym momencie skończyły się trzy beczki piwa... heh...
[ Dodano: Wto Lis 25, 2008 10:59 pm ]Tomczan pisze:
I znowu plus-nagle przy stoliku istota z półmiskiem chlebka polanego oliwą z czosnkiem (super! super! smak) - ekstra dodatek do piwka.
Ta "istota" do mój przyjaciel od kilkunastu lat!. Człowiek orkiestra, dusza, anioł, najlepszy kucharz jakiego znam, wspaniały barman i niesamowity kelner. On jest duszą pubu. Bez niego nie byłoby 2Brothers. Twoja opinia Tomczan była jak miód na jego wrażliwe serduszko

.
[ Dodano: Wto Lis 25, 2008 11:02 pm ]Mariusz pisze:
Hm.z tym wychwalaniem poczekałbym kilka tygodni.wiadomo pierwsze wrażenie.jednak poczytam chętnie opinie nie po otwarciu a w chwili,aż wszyscy ochłoną"prawdziwym pubem" i ocenią go po jakimś czasie...
Bardzo rozsądna opinia, ale chyba lepiej przekonać się samemu...?
[ Dodano: Wto Lis 25, 2008 11:06 pm ]skyline_mts pisze:
Wraz z kolegami wybraliśmy się do tego pubu, którego to nazwa cholernie kojarzy mi się z braćmi osadzonymi na wysokich stanowiskach naszego kraju, no ale mniejsza o to, przeciez jak podoba nam się kobieta to nie powiemy jej, że nie mozemy się spotykać, bo ma na imię Miriam.
Przeczytałem i umarłem... z bólu brzucha od smiechu !:-)
skyline_mts pisze:
Jak na pierwszy dzień bardzo mi się podobało, wrażenia jak najbardziej pozytywne, mam nadzieje, że nie zostaną zastąpione negatywnymi podczas kolejnych wizyt.
Tylko cholera ten papierosowy dym...
I oby tak zostało....:-) Dymu już nie bedzie. Nie takiego. Po prostu wywiew będzie działał non stop + miejsca dla niepalących. To od grudnia.
[ Dodano: Wto Lis 25, 2008 11:10 pm ]Exmore22 pisze:
Bar pierwsza klasa , tylko wam pogratulowac ze wpadliscie na taki pomysl...
Wszystko rodzi się w bólach. Nasza "braterska miłość" już 1000 razy była wystawiona na różne próby. Jesteśmy mocni :-).
[ Dodano: Wto Lis 25, 2008 11:12 pm ]Dziękuję za wszystkie opinie. I do zobaczenia w piatek... przynajmniej ze mną;-).
Pozdrawiam serdecznie.