Mnie też już sie wydawało, że temat na forum "umarł" więc go sztucznie nie podtrzymywałem

.
Moim skromnym zdaniem to chyba wszyscy teraz odpoczywają po dość długich świetach i zabawach.... oj, działo się;).
Jak zwykle paawlus konstruktywnie, krótko i na temat wypowiedział się podsumowując pierwsze 2 miesiące działalności pubu. Szacun;).
paawlus pisze:
1) Aranżacja wnętrza nie jest zła, ale brakuje trochę krzeseł, stolików - można by lepiej wykorzystać przestrzeń, podzielić lokal na "strefy" - zmniejszyć "open space"
Dostawiliśmy przed świetami dodatkowe 3 stoły i 15 krzeseł. Domowiliśmy jeszcze hokery do baru. Podziału na strefy nie bralismy jak dotychczas pod uwagę.
paawlus pisze:
2) Są jakieś problemy z instalacją audio-video, obraz na kilku tv śnieży
Niestety, przy włączonym nawiewie tak się dzieje. I tak prawdopodobnie na dłużej zostanie, gdyż konieczna jest wymiana wszystkich kabli telewizyjnych. A to spore koszta....
paawlus pisze:
3) Zdecydowanie poprawić nagłośnienie - słabo słychać mecze, głośniki daleko od siebie zawieszone, nie ma możliwości "nagłośnienia" wybranych części lokalu - dźwięk "leci" wszędzie
Tak, to kolejna inwestycja którą poczynimy w pierwszej kolejności. Musimy jednak odbić się finansowo. Nagłośnienie to wydatek kilkunastu tysięcy złoty...
paawlus pisze:
Nie jest źle, ale może być jeszcze lepiej
Wielkie dzieki:).
[ Dodano: Sro Cze 03, 2009 11:29 pm ]Witam,
wiem że temat "umarł", ale może kilka słów zechce się Wam napisać.
Co myślicie po pół roku działalności pubu ?
Wiem, że nie jest idealnie, ale sie staramy....

.
Pozdrawiam