Dzisiaj jest 14 maja 2025, 0:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Oficjalny powód - choroba.
Podobno koncert został przełożony na 15 marca.

Alex - prawda to???

Nie żebym był specjalnie zawiedziony - ale jeśli tak to będę musiał Sinioricie popsuć humor ;-)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Witam
Wczoraj w nocy manager Maryli Rodowicz Bogdan Zep powiadomił mnie o jej grypie
i zapaleniu strun głosowych.W tej sytuacji jak się czasami w tej branży zdarza niestety podjęliśmy decyzję o przeniesieniu imprezy.W uzgodnieniu z artystką i wolnymi terminami hali centrum, koncert odbędzie się 15 marca niedziela o godzinie 18.W imieniu artystki i własnym chcę przeprosić fanów za to losowe zajście.Myślę że Maryla zrekompensuje tą zmianę widzom ,podczas swojego spotkania w marcu.
Nikos

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam!!

Niestety nowy termin koncertu nie jest dla mnie dogodny. Oczywiście koncert w Walentynki, to było coś - sposób na wspólne spędzenie części tego dla wielu świątecznego dnia.

Proszę o informacje gdzie osobom chętnym, będą zwracane pieniądze za nabyte bilety, bo w przekazywanych komunikatach takiej nie ma!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Witam
Koncert nie został odwołany lecz przeniesiony.Nie mniej jednak osoby które nabyły bilety w kasie Centrum i Tawernie mogą im zostać zwrócone za niedogodny termin.Bilety są oznaczone i nie mogą wśród nich znależć się bilety zakupione w zakładach pracy.
Bilety zostały sprzedane wszystkie, więc ci co oddadzą zrobią przyjemność tym którzy jeszcze ich nie mają.
Nikos

Tytuł:
rekrut
rekrut

A jak ja mam oddać bilet kupiony w zakładzie pracy.
Wszystkie bilety sprzedane - jasne, ale na walentynkowy wieczór, nie na inny przypadkowy termin.
Mnie i moich znajomych nie interesuje koncert Maryli Rodowicz w zaproponowanym terminie ze względów zawodowych. To gdzie mamy się udać po zwrot pieniędzy?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Trzeba zmienić Booking Managera i cały Mangament :) bo terminy koncertowania gwiazd owego formatu zawsze można dogadać, ale tylko z Managerem, który ma dobre stosunki z artystami, lub ma znajomych.W takim terminie (walentynki) "choroba" pani Maryli może być tylko pretekstem. Ona sobie zaśpiewa dzisiaj w jakimś większym mieście na prywatnej imprezie/koncercie walentynkowym dostanie więcej pieniążków to oczywiście że Zgorzelec odejdzie w cień. Zapewne nie chce ponieść kosztów związanych z niedotrzymaniem warunków kontraktu Bookingowego z winy artysty, a nie organizatora koncertu, dlatego nagle powstała jakaś "choroba"...przełoży sobie termin na takowy 15 marca, gdzie jest to normalny dzień nie zadna większa okazja, jak np walentynki czy inne święto i wtedy tylko zapłaci grosze za zmianę terminu o ile w ogole zapłaci(jeśli będzie punkt zawarty w umowie, który mówi, że jeśli koncert nie odbędzie się ze przyczyn niezależnych od artysty np. chroba itp. to strony mogą się porozumieć w tej sprawie i zmienić termin lub inaczej polubownie to załatwić ). Szczerze to nie wiem czy termin 15 jest najlepszy bo tydzien wczesnien koncert z okazji dnia kobiet gdzie zagrają Krawczyk i Boys będzię zapewne tłum, a tydzień później frekfencja może być lekko zachwiana.

Takie jest moje zdanie w tej sprawie.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Kaprysy gwiazd nie są chyba nikomu z nas obce. Wiele się o nich pisze i mówi. Nie sądzę, żeby zmiana terminu występu Maryli spowodowana była złym działaniem Nikosa. Zapewne ma ograniczone możliwości w konstruowaniu umów z tego formatu gwiazdami (myślę o strategicznych punktach dot. odwołania lub przesunięcie terminu koncertu bez podania przyczyny), więc może przestańmy utyskiwać na sprawy, które są zarówno poza Nikosem, jak i nami.
Wydaje mi się, że w końcu zaczęło się coś dziać w naszym grajdołku. Rusketos, pomimo widocznych kłód jakie rzucają mu pod nogi Gronicz i Bieliński robi swoje. Robi coś również dla nas. Mamy okazję pójść na koncerty zespołów,... których magistrat z pewnością nam nie umożliwi.
Dajmy więc robić mu swoje, okażmy nieco zrozumienia i nie marudźmy nad rozlanym mlekiem.
Kto będzie chciał zwrócić bilet, niech zwróci. Kto zechce pójść na koncert mimo przesunięcia terminu- pójdzie.
Ale nie dokładajmy ognia pod stosem który rozpaliło PO pod Nikosem, tylko dlatego, że nie z jego winy termin koncertu został przesunięty.
Chyba, że chcemy Zgorzelec bez tego typu występów,... Wtedy to inna bajka i wyartykułujmy wprost, że nie chcemy jakichkolwiek występów artystycznych w Zgorzelcu. Że wystarczą nam w zupełności "Dni Miasta", hmmm..., to coś z założenia władz "wielokulturowego" i Jakuby.
I rozpocznijmy zmasowany atak na Nikosa ramię w ramię z Groniczem i Bielińskim.... ;-)

Ostatnio zmieniony 15 lut 2009, 1:49 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Możliwe :)....

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Rusketos, pomimo widocznych kłód jakie rzucają mu pod nogi Gronicz i Bieliński robi swoje.

Doskonały przykład na to , że nie ma tematu w którym nie da się dokopać władzuni ;)

przekorny pisze:
rozpocznijmy zmasowany atak na Nikosa ramię w ramię z Groniczem i Bielińskim....

Pójdę w ten bój... ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35, zdanie które raczyłeś zacytować z mojej wypowiedzi (a raczej wyrwać z jej kontekstu), bezpośrednio i nierozłącznie wiąże się z poprzednimi:

Cytuj:
Chyba, że chcemy Zgorzelec bez tego typu występów,... Wtedy to inna bajka i wyartykułujmy wprost, że nie chcemy jakichkolwiek występów artystycznych w Zgorzelcu. Że wystarczą nam w zupełności "Dni Miasta", hmmm..., to coś z założenia władz "wielokulturowego" i Jakuby.
I rozpocznijmy zmasowany atak na Nikosa ramię w ramię z Groniczem i Bielińskim.... ;-)

Jak rozumiem, Twoje oświadczenie, cyt. "Pójdę w ten bój...", oznacza, że jesteś przeciwny organizowaniu w Zgorzelcu jakichkolwiek występów artystycznych i lada moment rozpoczniesz batalię w celu ich zaniechania???
Czy może jedynie sprzeciwiasz się organizowaniu ich przez Nikosa???

YELLO_35, być może jesteś człowiekiem , który swoje potrzeby duchowe w pełni zaspakaja licznie organizowanymi z myślą o mieszkańcach naszego miasta i regionu wystawami, odczytami, sympozjami naukowymi przez (w końcu!!!) prężnie działające Muzeum Łużyckie.
Jednakże zainteresowanie koncertami organizowanymi przez Rusketosa (co przekłada się na ilość sprzedawanych biletów i zgromadzoną publiczność), każe wysnuć tezę, że i tego typu imprezy znajdują u nas liczne rzesze odbiorców,...a więc są potrzebne.

Ale to w końcu wolny kraj,... i możesz śmiało sprzeciwiać się ich organizowaniu.
Z niecierpliwością czekam na Twój ruch w tym kierunku,... ;-)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
YELLO_35, być może jesteś człowiekiem , który swoje potrzeby duchowe w pełni zaspakaja licznie organizowanymi z myślą o mieszkańcach naszego miasta i regionu wystawami,

Zrobię - obiecuję Ci :)

przekorny pisze:
sympozjami naukowymi

Byłem w ostatni piątek :)

przekorny pisze:
a więc są potrzebne.

Tego akurat nie negowałem - nawet p.Bielińskiemu powiedziałem to na spotkaniu - naród tego chce i już.

przekorny pisze:
Z niecierpliwością czekam na Twój ruch w tym kierunku,...

Cierpliwość Twa zostanie nagrodzona :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ciekawe kto się podaje na forum za nikosa, bo to że zainwestował w słownik i lekcje Języka Polskiego szczerze wątpię.

Tytuł:
rekrut
rekrut

A co z moimi biletami - gdzie mogę odzyskać pieniądze. Moje szczere zainteresowanie wzbudzał tylko ze względu na walentynkowy termin!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
YELLO_35, być może jesteś człowiekiem , który swoje potrzeby duchowe w pełni zaspakaja licznie organizowanymi z myślą o mieszkańcach naszego miasta i regionu wystawami, odczytami, sympozjami naukowymi przez (w końcu!!!) prężnie działające Muzeum Łużyckie.

A co Muzeum ma wspólnego z imprezami komercyjnymi organizowanymi przez Nikosa, żeś był uprzejmy wspomnieć o nim w wątku dotyczącym przeniesionego koncertu Maryli ?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

krytyczny pisze:
A co Muzeum ma wspólnego z imprezami komercyjnymi organizowanymi przez Nikosa

Ty się tak nie dopytuj , bo okaże się , że w wątku "windowym" też Ci się dostanie ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.