turek pisze:
Od pewnego czasu niestety obserwuję spadek jakości serwisu zgorzelec.info
Nie ma co kryć - jest coś na rzeczy
turek pisze:
Kiedyś na forum administrator - Alex ganiał niesfornych forumowiczów,
To akurat mi przeszkadzało - i nic dobrego nie wnosiło IMHO.
turek pisze:
A tym czasem na stronie głównej mamy od jakiegoś czasu wzmianki np. na temat:
- najniższej zanotowanej temperatury w Ruszowie,
- nieodśnieżonych ulic w Węglińcu,
- śmiertelnego wypadku w okolicy Ruszowa, choć w wypadku zginął mieszkaniec Gorzowa,
- tragiczny w skutkach kulig ze śmiertelnym finałem pięciolatka,
- czy ostatnia wzmianka na temat konkursu wywoływania jeleni, który odbył się daleko w
Niemczech, a wzięli w nim udział mieszkańcy Ruszowa...
Ukłon w stronę powiatu proponowałbym zrobić inaczej - "hurtem z regionu" zamienić na "hurtem z powiatu" i nie raczyć nas taką główną stroną jak dotychczas. Bo sam rozwój w kierunku również powiatu ma same plusy.
Czesio pisze:
A na glownej to w wiekszosci teksty sponsorowane
To nie teksty (w większości) tylko reklamy
aleksander pisze:
Jakich tematów Wam brakuje na stronie głównej:
- polityka lokalna,
- ciekawostki,
- morderstwa/wypadki
- drogowe i kronika policyjna
- inne (jakie?)
Mnie wszystko do kupy - chcę tu zajrzeć i wszystko wiedzieć - bym nie musiał iść na inny portal...
yARO_81 pisze:
a napiszesz na glownej czym ja sie zajmuje zawodowo? tzn. jakie uslugi oferuje? i nie bede musial za to placic? nie sadze :/
Bądź poważny - dlaczego komercyjny portal ma za darmo reklamować Twoje komercyjne usługi? Chyba nie bardzo rozumiesz o co loto

Alex może to zrobić gdy Cię polubi - albo i pokocha (tak a'propos Walentynek

)
turek pisze:
Napiszę jeszcze raz: wali mnie to, jaka była najniższa temperatura w Ruszowie - wolałbym gdybyś podał takową ze Zgorzelca (z miejscowej stacji);
Tyz prowda - istnieje jeszcze nasza stacja w ogóle?
przekorny pisze:
Nierzadko w tym zawodzie nadchodzi coś, co można określić słowem "wypalenie".
Nie tylko w tym zawodzie - wypalenie dotyczy również userów forów czy choćby blogowiczów. Zresztą jest pewne przełożenie - ale o tym poniżej

Robert Gruszecki pisze:
turek , a dokładnie to jekie tematy ?
Ja bym nie skupiał się na jednym temacie - wg mnie portal ma objąć wszystko co się dzieje w mieście - od polityki po morderstwo czy kradzież lizaka w markecie
Teraz coś ode mnie
Odnoszę wrażenie , że po okresie letnim i wczesnojesiennym , gdy portal (i miasto) żyło Jakubami , referendum (niedoszłym) i Festiwalem Greckim oczekujecie takiego samego ruchu na portalu jak w owym czasie. Każdy kto bywa na forach (blogach czy innych takich) zaobserwował pewnie zależność aktywności tych miejsc od pory roku - czy okresów świątecznych bądź urlopowych. Spadek ilości ciekawych wątków tutaj wynika z tego właśnie - nie ma też imprez o których mowa powyżej. A odgrzewać starego kotleta FG już się nikomu nie chce , bo to męczące po prostu. Forum ma się dobrze i nie podejrzewam żeby było inaczej - nawet pomimo spadku aktywności niektórych osób (a nawet odejść). O odejściach swego czasu dobrze napisał kolega Przekorny.
Ludzie odeszli do niby-konkurencji - tylko , że tam też niewiele lub nic nie piszą.
Statystyki skaczą tylko podczas takich mocnych dyskusji - w czasie normalnej "pracy" forum pewnie są to wartości zbliżone. Ostatni mój "eksperyment" u (niby) konkurencji pokazał , że tak właśnie jest. Potem jest zastój i tyle.
Myślę , że forum ruszy bardziej wiosną , gdy ludzie przestaną kwękać nad zimnem , a perspektywa imprez plenerowych rozrusza ich leniwe ciała
Poza tym , nie czepiajmy się , koszykówka to duża sprawa - i o tym musi być na portalu. Mnie to kompletnie nie interesuje ale to akurat rozumiem