Dzisiaj jest 13 maja 2025, 9:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

przekorny pisze:
Cytuj:
Czy prawdą jest, że w Pieńsku Premier Schetyna otworzył Orlika?

Nie było Schetyny w Pieńsku na otwarciu Orlika !!! :smt028

A może był jego kolega, wielki gospodarz, były włodarz Pieńska - Jerzy Strojny ?

[ Dodano: Czw Lut 26, 2009 8:36 pm ]
YELLO_35 pisze:
Na Iwaszkiewicza roznoszą po klatkach

... nie, nie wierzę, poważnie - prezes Detko na to by nie pozwolił, taki bałagan, czy to jest możliwe ... ?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

JONASZ pisze:
.. nie, nie wierzę, poważnie - prezes Detko na to by nie pozwolił, taki bałagan, czy to jest możliwe ... ?

A jednak :)

Nawet mamy chodniki odśnieżone i nie babrzemy się w błocie pośniegowym pod domem. Naprawdę - wszystko to dzieje się w rejonie owego Prezesa ;)

W kwestii odśnieżania to naprawdę jestem pod wrażeniem - od wczesnych godzin rannych temat był załatwiany. Myślisz , że Prezes nam to celowo robił? W końcu hałas rano bywa uciążliwy... ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

YELLO_35 pisze:
Myślisz , że Prezes nam to celowo robił?

... oczywista, że nie robił celowo, ten pan lubi porządek / w niektórych sprawach /, dlatego dziwię się, że gazetki leżały porozrzucane, a nie były ładnie ułożone, lub jak PASZKWILE, nie były dostarczone do rąk własnych spółdzielców - za pokwitowaniem, to był porządek, widzę, że opuścił się chłop w obowiązkach, oj opuścił !!!

... podczas wyborów palamentarnych, to był Ci dopiero porządek - kandydaci z SLD nie tylko, że mieli prawo wstępu na klatki, ale także nie leżeli porozrzucani PO glebie jak ta cała reszta ......, byli ładnie wywieszeni w gablotach i to pod kluczem, żeby im nie daj Boże - włos z głowy nie spadł, nie mówiąc o deptaniu innych PO twarzy ...

... sprawa jest o tyle dziwna, że w lkolnych wyborach, pan ten przymierzał sie do PO, ale ... coś nie wypaliło, jednak starał się chłop jak mógł, nie odsnieżając wówczas, a budując chodniki pod budynkami - szedł jak burza

... może coś jeszcze mam dodać ?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

JONASZ pisze:
gazetki leżały porozrzucane, a nie były ładnie ułożone

Nigdzie nie pisałem , że były porozrzucane :|
Leżą grzecznie - a gdy pani sprząta klatkę to i tak je zbiera - cokolwiek by tam leżało.

JONASZ pisze:
... może coś jeszcze mam dodać ?

Jakąś intrygę i romans może... ;)

btw - sporo wiesz - pisz dalej i obalaj Prezesa - choć nie wiem czy będzie lepiej. Bo ja w sumie nie narzekam. Windy nie mam...

Tytuł:
rekrut
rekrut

YELLO_35 pisze:
btw - sporo wiesz -

YELLO - sporo ?, to sporo za mało powiedziane, dużo sporo, to też za mało ... kiedyś obiecałem Ci pełną satysfakcję i będziesz ją miał / tzn. - mam taką nadzieję /

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

JONASZ pisze:
kiedyś obiecałem Ci pełną satysfakcję i będziesz ją miał

Ale bez podtekstów? Żeby nie było... ;)
Bo ja zasadniczo wolę kobiety :smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut

YELLO_35 pisze:
Ale bez podtekstów? Żeby nie było...
Bo ja zasadniczo wolę kobiety

... jeśli tak to odebrałeś, to należy się Ci się SPROSTOWANKO - SORRY !

... ja także wolę kobiety, i to zdecydowanie, natomiast pisząc "satysfakcję", jedynie nawiazałem do wcześniejszej wypowiedzi, gdzie obiecałem Ci poprawę, tj. - bardziej konkretne posty, oparte o "twardy materiał dowodowy", jak mawiał znany minister, choć słowo "twarde" jest g.... warte w tym kraju, "Polska, to piękna kraj, ale .., co już w latach 90-tych zauważył Zulu-Gula : http://www.agencjawinda.pl/tadeusz_ross.php ; oraz: http://www.aleklipy.pl/view/4644/zulugula.html

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.