Grzegorz napisał/a:
Cytuj:
Podałaś adres strony, z którego nic nie wynika dla laikaą .
Nie ma tam nic, co mogłoby świadczyć o tym, że w pobliżu znajduje się jakaś właściwa strona.
Jeżeli przeczytasz tekst ze zrozumieniem, to znajdziesz to co Cię interesuje.
Radny W. L powiedział: Cytuj:
W związku z prowadzoną ostatnio przeze mnie kontrolą realizacji programu operacyjnego Kapitał Ludzki finansowanego ze środków Unii Europejskiej............
Na jakiej podstawie i wg jakiej ustawy, radny może kontrolowac realizację projektu ze środków unijnych?
Radny powiedział: Cytuj:
Pani Andrysz powinna koncentrować swoją uwagę na potrzebach wychowanków rodzin zastępczych i osób niepełnosprawnych. Niestety zamiast pożytecznie wydatkować całą wartość wspomnianego projektu - to jest kwotę 692 tys.zł – to z tej kwoty zwróciła do Wojewódzkiego Urzędu Pracy 130 tys. zł. Należy tu przypomnieć, że wniosek o przyznanie tych środków składała jej poprzedniczka - Pani Hanna Ilnicka...
Pieniędzy nie można wydac na inne cele niż zapisane w projekcie. Widocznie projekt był źle przygotowany, skoro pieniądze zostały zwrócone.
Ustawa nie przewiduje jakiejkolwiek kontroli przez członków Komisji Rewizyjnej Powiatu.
Jeżeli jest inaczej to proszę aby radny Leszczyński podał podstawę prawną.
Grzegorz napisał/a:
....do Internetu zaczynają wchodzić mohery (z czego się cieszę) Im trzeba jaśniej pisać.
Grzegorz, nie ubliżaj mi, ja też jestem w wieku moherowym
Grzegorz napisał/a:Cytuj:
Jak zauważyłaś ja od jakiegoś czasu twierdzę, że ekipa rządząca w Zgorzelcu jest niewłaściwa ale opieram to na faktach.
Nie interesuje mnie ekipa rządząca w Zgorzelcu bo już nie jestem mieszkanką Zgorzelca.
Jednak czytając artykuły z posiedzeń Rady Powiatu i wywiady przeciwników obecnej ekipy rządzącej, to nie wiem, czy mam się

, czy

za nich. Pamiętam niektórych z lat 80.