charmer pisze:
Brawa dla DD ale Pawlus obudź się DD tak przed każdym meczem imponuje wypowiedzią mówi co chcesz usłyszeć i chwała mu za to ale tak jak pisałem wyżej realia są jakie są i tego nie zmienimy ani my ani nikt inny wszystko w koszykarzach
Po 1 - niczego nie oczekuje/nie chcę usłyszeć. Poza tym Drobnjak sportowo jaki jest każdy widzi, ale mentalnie i duchowo to 2 klasy wyżej od pozostałych. Same chęci i ambicja nie pozwalają przeważnie wygrywać spotkań, ale jakby reszta naszej ekipy miała takie nastawienie jak on to wszystko wyglądałoby lepiej.
trueRAP pisze:
nie jesteśmy drużyną jakoś ogromnie odbiegającą potencjałem od prokomu, a wynik jaki w tej chwil jest w ogromnej części wynika z kretyńskich decyzji Turkiewicza, lub/i jego braku reakcji na wydarzenia na boisku.
No to się kompletnie różnimy. Nawet Messina czy Obradović z tym składem personalnym nie ugrali by więcej - jak to mawiają "z g*** bata nie ukręcisz". Nie zmienia to faktu, że Turkiewicz to "średni" trener.
Dobry post
jojo jednak wyłączając przedłużenie funkcji trenera Turkiewiczowi!! Dobrze, że nie wszyscy klekają przed "boskim Saso i Bobim" (których zawsze będę cenił i szanował), którzy w TYM sezonie się nie popisali.
Wierzę, że jutro nasza ekipa odwoła szykowaną sopocką fetę, tak jak w ubiegłym roku