bog180 pisze:
Grzegorz z ostatniego postu wynika ,że dla ciebie walka z Burmistrzem to twoja Idee fixe i nic więcej sie nie liczy . Wbrew temu co tu wypisywałeś, nas wszystkich mieszkańców masz głęboko...., nie powiem gdzie bo też jestem kulturalny
Nic bardziej mylnego nie mogłes tutaj przytoczyć.
Ja starałem się cały czas walczyć z głupotą, z marnotrawstwem publicznego grosza.
Jeżeli jednak wychodzi tutaj Marko i proponuje działanie pod chorągwiami obecnego burmistrza, to mam obawy, że zmarnotrawiony zostanie, po raz kolejny publiczny grosz.
Wszystkich mieszkańców mam tam, gdzie mam siebie.
Uwierz mi, że siebie mam w odpowiednim poważaniu.
bog180 pisze:
Czy uważasz ,że miasto stac na nic nie robienie / mam na myśli ruchy budżetowe / bez względu na to czy BM będzie twój wróg czy twó przyjaciel.
Powiem tak:
Bez względu na to, jakie Ty i ja pomysły powypisujemy i jakie Marko z upartością .. przedstawi, to i tak to wszystko, cała nasza praca i para, pójdzie w gwizdek.
Pisałem wielokrotnie o usprawnieniach i modernizacjach. Skutek był żaden.
Bog180 może więc warto zastanowić sie nad tym aby przez ten rok aktualny burmistrz zaszkodził miastu jak najmniej i może lepiej, że nic nie będzie robił?
Dawałem już przykłady tego, że jeśli coś zrobił, to urągało to podstawowym zasadom ekonomii i zdrowego rozsądku.
bog180 pisze:
W otoczeniu są jeszcze radni, też potrafisz napewno ich zaszufladkować , trzeba jednak wykorzystywać tych , których da się do czegokolwiek użyć takich jak np. Marko i Miasto musi żyć .
Bog180 zgadzam się z tym, że miasto musi żyć.
Powiem więcej.
Miastu burmistrz powinien umożliwić życie.
bog180 pisze:
Nie nawołuj więc do bojkotu na rok tylko prowokuj i proponuj rozwiązania dla miasta , jeżeli jedno uda się twojemu wrogowi zrobić to i tak dla miasta korzyść.
Nie nawołuje do bojkotu. Takie działanie, to też rozwiązanie dla miasta.
Ja cały czas nawołuje:
SZUKAJMY JUŻ NOWEGO BURMISTRZA NA NASTĘPNĄ KADENCJĘ !!Bog180 szukaj ze mną nowego burmistrza już teraz.
Pomożesz?
sławek pisze:
Nie chcę czytać we wrześniu, że „pomysł nie przeszedł bo burmistrz zły
Właśnie tak mi Marko odpisuje apropos możliwości odtwoirzenia sesji.
sławek pisze:
Czy to będzie budżet nastawiony na inwestycje, czy może tzw. budżet wyborczy?
Tego obawiam się w szczególności.
P
G
11