Dzisiaj jest 19 maja 2025, 14:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

yARO_81

Cytuj:
w 100% sie z tym zgadzam.

Ja również. Pomysłodawcami i motorem napędowym rozszerzonych spotkań jesteś Ty Jarosławie i utytułowany YELLO_35. ;-)

Cytuj:
mysle, ze sie nie pomyle jesli napisze, ze Arek duzo wczesniej (przed wystawa) darzyl sympatia Artura.

Zabrzmiało nader dwuznacznie... :lol:

Cytuj:
Chodzilo zapewne o to, ze musi byc wyznaczona osoba, ktora by zapraszala te "wazne persony". i to powinna byc osoba piastujaca jakies stanowisko, znana w miare w Zgorzelcu, ktorej by sie nie odmawialo.

Myślę, że w takim razie to właśnie Wy obydwaj powinniście być tymi osobami. Niepotrzebnie wszedłem w Waszą "działkę" za co serdecznie przepraszam.
Może się mylę, ale nie zauważyłem ostatnimi czasy specjalnych zabiegów w celu zmiany formuły spotkań.
Ale jak Was znam,... prędko się to zmieni. ;-)

Cytuj:
P.S. Cezary przestan brac te swinstwo albo bierz polowe :smt044

Jarosławie, sam mi je przecież poleciłeś twierdząc, że bardzo Ci pomogło... :smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Czyli zapowiadają się ciekawe spotkania ;)

P.S Kto jutro się wybiera???

Ja będę ale dopiero po 20:00

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Cezary w barze nie da rady. Atmosfera nie sprzyja kompletnie dobrej merytorycznej dyskusji. Sam wiesz że przekrzykiwanie się, podział na "podgrupy" jest na porządku dziennym :)

Jeśli miało by to wypalić :
- bez piwa i bez palenia papierosów
- z moderatorem
- dyskusja na określony temat - wcześniej znany dyskutantom
- inne miejsce

Jednym słowem mocne sformalizowanie. Spotkania "czwartkowe" służą raczej odprężeniu i luźnej dyskusji ludzi się znających na tematy wszelakie, niekoniecznie polityczne. Moim zdaniem nie da się tego zrobić w formule obecnej naszych spotkań.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cezary...
1. nie ja jestem pomyslodawca tego "projektu". pomysl padl duzo wczesniej niz zaczalem sie pojawiac w czwartki na spotkaniach.

2. http://pl.wikipedia.org/wiki/Sympatia - szczegolnie ostatnie zdanie :P

3. ja nie czuje sie na tyle rozpoznawany przez spolecznosc zgorzelecka tudziez polityczna zeby moje zaproszenia byly akceptowane. pomysl z Alexem jako prowadzacym spotkania mi sie podoba.

4.
przekorny pisze:
Jarosławie, sam mi je przecież poleciłeś twierdząc, że bardzo Ci pomogło... :smt044

w takim razie bierz cwiartke bo polowa to tez za duzo.

p.s. i znow zaczales sie wycieczki osobiste czego nie lubie. koncze OT.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
czynnie uczestniczącym w spotkaniach jest Artur Bieliński - i to się mu chwali. Bywał BM (wizyta robocza przed Jakubami) , poseł Brodniak , panowie Baranowski i Szymański - z tych co pamiętam. Bywają dyr. Muzeum i prezes CSR - czyli Piotrki dwa
wygląda, że robi się tam Centrum Dowodzenia.. :grin: albo co najmniej znaczące miejsce opiniotwórcze.

A Przekornemu radzę po raz kolejny: wyluzuj, na kulturze się na ogół nie traci (myślę o kulturze osobistej)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny - nawet nie wiesz ile radości dają mi Twoje reakcje na moje (bezsensowne wg Ciebie) posty ]:->
Straszne z Ciebie frustracje przy okazji wychodzą...kompleksy chyba też ;)

Tak więc powtórzę:
Chuck Norris jr pisze:
Przekornemu radzę po raz kolejny: wyluzuj,

choć bez większej wiary w to akurat :)

EOT

Tytuł:
pismak
pismak

przekorny pisze:
Nie poprzestając jedynie na samej myśli o ściągnięciu znanych nam wszystkim ludzi muszę się przyznać, że wykonałem kilka telefonów i na dzień dzisiejszy mam już deklarację kilku z nich o przyłączeniu do czwartkowych spotkań forumowiczów.

Rozmawiałem np. dzisiaj z naszym Posłem na Sejm RP Romanem Brodniakiem, któremu wprawdzie brakowało ostatnimi czasy fizycznej możliwości wzięcia udziału w spotkaniach (w których nieraz wcześniej już uczestniczył), to jednak zapewnił mnie solennie, że również postara się bywać na nich.

Tak więc byli, obecni i przyszli decydenci w sferach rozmaitych, pomysłodawcy ideii przeróżnych i ci, którzy chcieliby na rozmaite sposoby zaangażować się w życie publiczne naszego regionu, ... do których nie udało mi się dodzwonić - serdecznie zapraszamy na Czwartkowe Spotkania Forumowiczów!!!

nie mogłem sobie odmówić i zacytować tak obszerną część twojej wypowiedzi co by nie umniejszyć twojego patosu wypowiedzi :grin:
Piękne to wszelako i podniosłe ale czy aby nie jest to "ostatnia deska ratunku"??? Bieliński nie został odwołany, Gronicz nadal urzęduje, w radzie miasta nieporozumienia pomiędzy SLD i PIS no i jak grom z jasnego nieba spadł Tajny Współpracownik - towarzysz "KARAŚ". Siła układów słabnie, niestety :lol: wiec pozostaje budowanie własnego "autorytetu" na gruncie wcześniej "usypanym" (czwartkowe spotkania) dodając "nie chwaląc się jam to uczynił" ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Bieliński, Gronicz,nieporozumienia pomiędzy SLD i PIS ,towarzysz "KARAŚ".

Błagam was macie tyle innych wątków do dyskusji na ten temat, dajcie sobie spokój chociaż tutaj...

Tytuł:
VIP
VIP

Wstępnie pomysł mi się podoba, ale w Corsica Pub jest trochę za mało miejsca na spotkania moderowane. Nie mniej jednak bacznie będę się przyglądał tej dyskusji :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Składam wniosek ;) o znalezienie nowego bardziej odpowiedniego miejsca, Alex jakies pomysły??? Może ktoś inny z obecnych na sali?? :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 9:55 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ale godzinę z 19:00 na 20:00 trzeba byłoby zmienić gdyż o planowanej 19 rzadko kto sie zjawia.

Tytuł:
rekrut
rekrut

przekorny pisze:
Nie poprzestając jedynie na samej myśli o ściągnięciu znanych nam wszystkim ludzi muszę się przyznać, że wykonałem kilka telefonów i na dzień dzisiejszy mam już deklarację kilku z nich o przyłączeniu do czwartkowych spotkań forumowiczów.

Rozmawiałem np. dzisiaj z naszym Posłem na Sejm RP Romanem Brodniakiem, któremu wprawdzie brakowało ostatnimi czasy fizycznej możliwości wzięcia udziału w spotkaniach (w których nieraz wcześniej już uczestniczył), to jednak zapewnił mnie solennie, że również postara się bywać na nich.

Twoim jedynym sukcesem jest to, że poseł odebrał od Ciebie telefon :lol: W kontekście tego co wypisujesz o swoich byłych kolegach to prawdziwy sukces... Zrób na mnie wrażenie i pogadaj z "Karasiem" aby wyjaśnił nam dlaczego w aktach SB ma teczkę, w której figuruje jako "dobrowolny TW". Zaproś pana Szymańskiego - niech przedstawi nam kulisy odejścia z MPGK. Zaproś starostę. Przyjdę bo jestem ciekaw czy nadal jest amatorem jabłek. A jak chcesz dzwonić do parlamentarzystów to zadzwoń do Machałek. Czy ktoś widział ją na jakimkolwiek spotkaniu?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 9:56 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Przydałaby się jakaś rzeczowa i obszerna relacja z dzisiejszego spotkania, bo mówić pewnie będzie o czym ;) Ja znów nie mogę, jakaś długotrwała ta niemoc :roll: i chętnie bym poczytał :-?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 138  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.