Witam Was,
odkąd na powrót zawiatałem w Zgorzelcu (czyli mniej więcej od roku) stale śledzę stronę zgorzelec.info oraz forum, miedzy innymi temat "spotkań czwartkowych". Taki ze mnie "podglądacz"

.
Widzę, że zastanawiacie się nad zmianą lokalu (co pewnie związane jest ze zmianą właściciela). Nie ukrywam, że byłoby nam z bratem bardzo miło, gdybyście zdecydowali się na nasz pub. Konwencja tych spotkań osobiście zawsze mi się podobała i chetnie bym sie dołączył do dyskusji - jeżeli pozwolicie. Dopóki Kaktus prowadził lokal, nie wystąpiłbym z taką propozycją.
Z naszej strony "na stałe" mogę zaproponować na czwartkowe spotkania dowolnie przez Was wybrane stoliki lub loże. Dodaktowo podczas spotkań proponuję dla forumowiczów cenę dowolnego piwka po 5 zł oraz porcję osławionych orzeszków w cenie

(oraz inne atrakcje, ale to juz byłaby niespodzianka...

)
Owszem, przez najbliżesze kilka czwartków odbywać się będą u nas koncerty jazzowe, ale osobiście uważam to za dodatkową atrakcję. Koncerty zaczynają sie o 21.00, jednakże najbliższy wieczór będzie spokojny, gdyż występ został przeniesienony na 26.11.
Więc.. jeszcze raz zapraszam i zaznaczam ,że byłoby nam naprawdę miło spotakć Was u siebie.
Czekam na Wasze opinie i pozdrawiam.
Brother I