Dzisiaj jest 19 maja 2025, 19:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 10:20 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek napisał:
Cytuj:
Za Kaktusa, byli najemcy na miejscu i można było im o tym powiedzieć, nawet gdy ich nie było, to było forum "pod Krukiem" dziś pies z kulawą nogą tam nie zagląda

pewne sprawy najzwyczajniej w świecie możesz zgłosić obsłudze lokalu zamiast wyskakiwać z tym od razu na forum psując nie tylko opinię lokalu ale również jego pracowników. Ale cóż podziękować tylko za wyczucie.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tutek to już taki bezkompromisowy chłopak jest, co to woli wystrzelić z armaty zamiast zabawiać się kapiszonami... :smt111

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
pewne sprawy najzwyczajniej w świecie możesz zgłosić obsłudze lokalu zamiast wyskakiwać z tym od razu na forum psując nie tylko opinię lokalu ale również jego pracowników.
jak się z Tobą dotąd na ogół zgadzałem, tutaj muszę się zgodzić z Jagną, nikt nie oczekuje hymnów pochwalnych pod adresem lokalu, wiadomo że klimat lokalu zależy od najemców, na opinii obrywa jednak także pośrednio i właściciel. Jeśli przesiedziałeś w tym miejscu w dobrej atmosferze ;) ponad 2 tysiące godzin, nie pluj na siedzenia, bo się jakiś kolejny klient pobrudzi.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PiotrArcimowicz pisze:
Tutek

przekorny pisze:
Tutek

Adam (turek) ja mysle, ze oni specjalnie to robia ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
Ale cóż podziękować tylko za wyczucie.
W takim wypadku pozostaje mi pogratulować wyczucia i refleksu obsłudze :roll: Dwa miseiące "trup" na ścianie... sorry... niech obsługa się nie pogrąża bardziej ]:->
przekorny pisze:
Tutek to już taki bezkompromisowy chłopak jest, co to woli wystrzelić z armaty zamiast zabawiać się kapiszonami...
Dobrze prawisz Czesio :smt082
yARO_81 pisze:
Adam (turek) ja mysle, ze oni specjalnie to robia
ja też :D

[ Dodano: Sro Lis 11, 2009 12:24 pm ]
Chuck Norris jr pisze:
Jeśli przesiedziałeś w tym miejscu w dobrej atmosferze ponad 2 tysiące godzin, nie pluj na siedzenia
W żadnym wypadku! :grin: I chętnie bym tam wrócił z całą grupą forumowiczów, gdyby poprawił się, tam znowu klimat i dbałość najemców o lokal, bo najzwyczajniej lubię to miejsce, szkoda, tylko że pewne sprawy zaniedbano na tyle, że musiałem tu o nich napisać swe, jak najbardziej subiektywne zdanie :roll:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
pewne sprawy najzwyczajniej w świecie możesz zgłosić obsłudze lokalu zamiast wyskakiwać z tym od razu na forum psując nie tylko opinię lokalu ale również jego pracowników.

Myślę że najwyższy czas pogonić czasy, kiedy mówiło się coś , komuś na " uszko".
Forum chyba jest od tego aby takie coś napisać, bo co to za psucie opinii? - przecież to pierdółka w porównaniu do ...... 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Turku udowodnij mi tego robaczka, posiadasz dowody czy tylko pomówienia??

A dla Twojej informacji była to halloween-owa dekoracja i to nasza sprawa kiedy ją umieściliśmy i jak długo pozostanie. W szafie po lewej były dwa karaluchy, pod każdym stołem po 5 pająków, w lodówce szczury a w beczce z piwem nietoperze. Zamiast wina sprzedajemy krew a w butelkach z piwem wolisz nawet nie wiedzieć ]:->

Tytuł:
VIP
VIP

poszło:
Cytuj:
Spotkania forumowiczów - zmiana tradycji
2009-11-11

W najbliższy czwartek (12.11) w 2Brothers Pub odbędzie się spotkanie forumowiczów. Od kilku lat osoby piszące na zgorzeleckim forum spotykały się w pubie znanym dawniej jako B.E.S.T. W miniony poniedziałek swoją ofertę forumowiczom przedstawił 2BP i ta została przyjęta ze sporym entuzjazmem. Spotkanie jest otwarte dla wszystkich mieszkańców Zgorzelca.

Kilka lat temu osoby piszące na zgorzeleckim forum dyskusyjnym postanowiły spotkać się na żywo. Wybór padł na ówczesny Pub B.E.S.T na jeszcze „asfaltowym” Przedmieściu Nyskim. Mniej więcej w każdy czwartek grupa osób zainteresowanych głównie historią miasta spotykała się, żeby porozmawiać o tajemnicach miasta.

Z czasem tematyka poszerzyła się, a za nią także grono osób. Choć przez lata lokal zmieniał kilkakrotnie dzierżawcę, wystrój oraz nazwę (B.E.S.T, Pub Pod Krukiem, Pub Corsica), to forumowicze pozostawali mu wierni. Około tydzień temu użytkownicy forum rozpoczęli dyskusję nad zmianą miejsca spotkań.

Niedługo potem swoją ofertę przedstawił 2Brothers Pub:
-Z naszej strony "na stałe" mogę zaproponować na czwartkowe spotkania dowolnie przez Was wybrane stoliki lub loże. Dodatkowo podczas spotkań proponuję dla forumowiczów cenę dowolnego piwka po 5 zł oraz porcję osławionych orzeszków w cenie (oraz inne atrakcje, ale to już byłaby niespodzianka...;))

Większości pomysł przypadł do gustu, dlatego najbliższe spotkanie odbędzie się już 2BP o godzinie 19:00 (z tradycyjnymi trzema kwadransami studenckimi poślizgu w przypadku niektórych forumowiczów).

Na dotychczasowe spotkania były zapraszane różne osobistości Zgorzelca, które w luźnej atmosferze wypowiadały się w sprawach miasta.

Strona 2Brothers Pub: [klik]

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez aleksander, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek napisał:
Cytuj:
musiałem tu o nich napisać swe, jak najbardziej subiektywne zdanie :roll:

Czyli za punkt wyjścia przyjmujesz podmiotowe doznania a nie obiektywną rzeczywistość, kierujesz się osobistymi uprzedzeniami w ocenie faktów. Nie sądziłam że jesteś taki stronniczy turku :(

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr

Cytuj:
Jeśli przesiedziałeś w tym miejscu w dobrej atmosferze ;) ponad 2 tysiące godzin, nie pluj na siedzenia, bo się jakiś kolejny klient pobrudzi.

Lojalność obowiązuje obie strony... :|

Jeśli miałem jakiekolwiek wątpliwości co do zmiany lokalu - to właśnie teraz, kiedy uświadomiłem sobie kim jesteś - pozbyłem się już ich definitywnie.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 10:25 przez turek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Adam nie gniewaj się za Tutka :) to wszystko przez bliskość t i r :)

Tak na marginesie jak w 2b poczytają jeszcze chwilę to w czwartek knajpę zamkną się, okopią a nas ostrzelają :) bo wychodzi na to, że nawiedzi ich jakaś kłótliwa ekipa :) Budzą się jakieś niezdrowe emocje.

Po pierwsze. Stary bar znamy na wylot, jak udowodnił Turek wiemy nawet gdzie są zwłoki pająków.
Po drugie. Trzy lata to szmat czasu i w moim odczuciu dawne miejsce już się trochę "wyświechtało", czas otworzyć się na nowe :)
Po trzecie. Będę miał bliżej.
Po czwarte. Niewykluczone, że 2b nam się nie spodoba i jak ten syn marnotrawny powrócimy na Przedmieście
Po piąte. Do Kuźni jest zdecydowanie za daleko, tam się dostać to cała wyprawa, a szkoda bo miejsce swój klimat ma.

Pozdr.
i do zobaczenia w 2B, oczywiście z pewnym opóźnieniem :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 10:26 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek napisał:
Cytuj:
Za to przyznam, że dziwi mnie fakt, że zawsze Stajesz po stronie właściciela i występujesz na forum jako jego adwokat

Nie staje w obronie właściciela tylko swojej jeśli nie zauważyłeś lub nie chcesz zauważyć.

turek napisał:
Cytuj:
nie zaskoczyłoby mnie ani nikogo innego, kto wcześniej go widział, że będzie szafa wyczyszczona na błysk

zawsze sprzątamy i nie tylko dlatego że źle o naszej pracy tutaj piszesz to raz a dwa kilka osób wytężało wzrok i chyba wszyscy mamy wadę bo nikt tego "twojego" robaka nie dostrzegł,może dlatego że to twoje subiektywne spostrzeżenie po paru :smt030 :twisted:

turek napisał:
Cytuj:
Klient ma zawsze rację i to jest bardzo dobra maksyma dla każdego, szanującego się właściciela, najemcy, czy pracownika,

nie zawsze i widocznie nie jestem szanującym się pracownikiem

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 138  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.