Dzisiaj jest 05 lip 2025, 20:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

http://ksturow.pl/turow.php?str=3&zawodnik=Michał Chyliński

u mnie jest ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Na ksturow.pl jest a na ksturow.eu nie, to ten nowy adres :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dokładnie... niby ksturow.eu ma być oficjalną i tam też są dodawane artykuły ale za to skład jest nieaktualny... a na ksturow.pl skład jest prawidłowy... z Chylińskim i bez Chanasa ;) Trzeba to zmienić :P

A i jeszcze jedno... na stronie ksturow.eu w tabeli ligowej jest błąd... Polonia 2011 rozegrała 6 meczy i 6 przegrała czyli powina mieć pkt 6 a Polonia Azbud rozegrała 6 meczy w tym dwa wygrała czyli powinna mieć 8 pkt. A jest podane tak, że Polonia 2011 meczy rozegranych: 7 i pkt 7, a Polonia Azbud meczy: 5 i pkt 7... Ja rozumiem, że każdemu mógł się zdarzyć taki błąd w końcu i to i to Polonia ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Odnośnie tylkoturow.pl:
1) ten zielony kolor jest jakiś mdły, wyblakły - nie może być taki jak na ksturow.pl?!
2) dlaczego tur ma zielone rogi?! w oficjalnym logotypie są czarne. zresztą z tą kwestią jest w klubie chaos
3) dlaczego na ksturow.pl nie ma linka do tylkoturow.pl i viceversa?!
4) a w ogóle po co tworzono osobną stronę www dla tego biuletynu, nie wystarczyłaby zakładka/dział na stronie klubowej?! a może jak nie wiadomo o co chodzi...

Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, 16:02 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

http://polskikosz.pl/news/20854/plk__pr ... uchni.html

T się nazywa promocja!oprócz filmików z meczy prokom dał filmik prezentujący zespół od kuchni m.in: treningi,siłownia,czy czas spędzony w autokarze i samolocie.

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Czy niesądzicie że oficjalna strona klubu jest zdeka uboga? Moim zdaniem brakuje tam paru rzeczy takich jak np. informacji o liderach drużyny drużyny itp., wyniki innych drużyn z ostatniej kolejki, jakieś ankiety dotyczących klubu i wiele innych żeczy by sie tam zdało, to jest moja osobista sugestia na ten temat i prosze bez zbędnej krytyki. A pozatym wystarczy spojrzeć na strone asseco prokom czy też nawet sportino inowrocław.

Ostatnio zmieniony 14 lis 2009, 10:54 przez kubi0207, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

w dziale rozgrywki są wyniki innych drużyn we wszystkich kolejkach ;)

a tak poza tym to się z Tobą zgadzam... Energa Czarni też mają swoich liderów pokazanych, jest zakładka o cheerleaders tak jak m.in. w Asseco... Nawet sklep mają gdzie można kupić repliki koszulek itp. Mogłoby być coś podobnego u nas ;)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dla mnie osobiś↕cie strona Asseco jest wzorem do nśladowania.Ogromną gratką dla kibiców są zamieszczone na stronie filmiki wideo.Oglądnąłem kilka i jeste pod wielkim wrażeniem ich wykonania.Są sceny z samolotu, treningu, dojadu na halę, odpraw przedmeczowych,rozmowy z zawodnikami.Również w filmikach są zaprezentowane sylwetki graczy.Podane są dni urodzin wszystkich zawodników,oraz tabele z liderami drużyny.W zakładce klub każdy pracownik jest oznaczy zdjęciem.Tak jak pisał wcześnie pawllus:po co robić drugą stronę tylkoturow.pl,jeżeli tymi gazetkami można urozmaicić obecną strone?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
Tak jak pisał wcześnie pawllus:po co robić drugą stronę tylkoturow.pl,jeżeli tymi gazetkami można urozmaicić obecną strone?

Już pisałem - bo ktoś na tym zarabia 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PGR...? Czyżby sabotaż ;)
http://ksturow.eu/turow.php?str=1&news=405

Obradović, Bogicević, Jarmakowicz...? Co oni tam robią...?
http://ksturow.eu/turow.php?str=3

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja już mówiłam o błędach na stronie ksturow.eu i nic nie jest lepiej ;/ nadal błędy w tabeli (pomylone Polonie) oraz miejsca (TURÓW obecnie zajmuje miejsce 5 a nie jak widnieje na stronie klubu 6) niby małe błędy ale czasami bardzo znaczące, tym bardziej że gramy w Eurocup i na stronę wchodzą ludzie z całej Europy (no może nie całej)... Mam nadzieję, że się to poprawi :] jakby co służę pomocą w kwestii technicznej strony :P

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

kto jest odpowiedzialny za strone?...to jest smieszne...pisalo ze mecz ze zniczem gramy we wloclawku...teraz pisze, ze nastepny mecz gramy 07.04.10...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ja nie wiem kto sie zajmuje tą stroną naszego klubu. Ale jest masakra, trener obradovic :)
newsy znakomite ;) najpozniej na swiecie sa na stronie klubu gdzie powinny byc pierwsze, ponadto niewiedzialem ze ze Zniczem mecz był we Włocławku...graacz meczu Wright 20pkt to chyba z meczu we włocławku albo z meczu z czarnymi a nie z meczu ze Zniczem(wczorajszym) PARANOJA Z TĄ STRONĄ !!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Aj! Czepiasz sie :smt084 Nim sie nasi zorganizuja minie kilejna runda i jakos to bedzie 8)
AMATORSZCZYZNA na całego!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

http://www.wtkanwil.com.pl/index.php?o=multimedia
http://www.ksturow.eu/turow.php?str=5
Porównajcie sobie te dwie strony ...
Dlaczego nie mogli by wrzucić na naszą stronę tych zdjęć które ukazują się w piśmie "TYLKOTURÓW" jako plakaty ...
I jakby rodzinka przyjechała to by widzieli ze jest sie kibicem a nie ... i co jest w Zgorzelcu NAJLEPSZE !! :smt026 :smt026

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.