Dzisiaj jest 15 maja 2025, 20:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.sport.pl/sport/1,78992,73244 ... erami.html

[ Dodano: Sro Gru 02, 2009 10:25 pm ]
Wstyd na Polske przez p.prezesa ...

Tytuł:
obserwator
obserwator

http://www.bogatynia24.pl/wszystkie-new ... ie-trenera

Tytuł:
gaduła
gaduła

Dżon Kanaka pisze:
http://www.bogatynia24.pl/wszystkie-newsy/511-turow-3-przegrane-i-zwolnienie-trenera

Nic dodać nic ująć. Może KK by wystosował odpowiedni list do władz PGE? Wrzucić, to w internet, rozejdzie się po portalach sportowych i będzie ciepło na fotelikach w Zgorzelcu...

Tytuł:
rekrut
rekrut

PrzecPolitWSpor pisze:
Nic dodać nic ująć. Może KK by wystosował odpowiedni list do władz PGE? Wrzucić, to w internet, rozejdzie się po portalach sportowych i będzie ciepło na fotelikach w Zgorzelcu...

pisalem juz o tym, ale czy kk postawi sie oficjalnie wladza klubu? watpie...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

http://www.anwil.wloclawek.pl/index.php ... ls&nID=263 nie dość, że Chasan będzie chciał pochasać i zemścić się w starciu z Nami to jeszcze zafundował sobie groźny wyraz twarzy którą udekorował 3 szwami ;-)

Obrazek

więcej tutaj http://piatakwarta.wordpress.com/2009/1 ... gorniczej/

Ostatnio zmieniony 03 gru 2009, 12:17 przez DragisA, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

BossZgC pisze:
http://www.sport.pl/sport/1,78992,7324448,Turowa_kabaret_z_trenerami.html

[ Dodano: Sro Gru 02, 2009 10:25 pm ]
Wstyd na Polske przez p.prezesa ...

jak nic przypomina sie sytuacja Wisly Krakow i Henka Kasperczaka... mam tylko nadzieje ze u nas nie zacznie sie taki cyrk jak w Krakowie, gdzie trenerow wymieniano co 2 miesiace.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nasz Prezes jest jak kobieta której facet jest mega bogaty i zaradny.
Ona nie musi nic robic ani nic umieć ,ma tylko być ,pachnieć i ładnie wygladać.
Tak wg mnie wyglada Prezes przy PGE.
Z tym ładnie wygladac to troche mnie poniosło ,ale niech mu bedzie.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zawsze tylko czytałem tylko te forum ale to chyba apogeum moich nerwów wywarło na mnie to abym sie zarejstrował :-? MAM TAKI SPRYTNY POMYSŁ (CHOĆ CHYBA MAŁO REALNY ) CHODZI O TO ŻEBY NA WZÓR DEZAPROBATY DLA NASZEGO KOCHANEGO ZARZĄDU NA WZÓR PZPN OLAĆ NAJBLIŻSZY MECZ NASZEJ DRUŻYNY W NASZEJ HALI POPROSTU NIECH GRAJĄ PRZY PUSTYCH TRYBUNACH ALBO CHOCIAŻ PIERWSZE DWIE KWARTY KIBICE NIECH W TYM CZASIE ZGROMADZĄ SIĘ PRZED HALĄ. NAJLEPIEJ JAKBY JESZCZE Z TEGO MECZU BYŁA TRANSMISJA TELEWIZYJNA. nIECH CAŁA POLSKA WIDZI ŻE MY KIBICE MÓWIMY NIE TEMU CYRKOWI CO SIĘ DZIEJE!!!!!! TO TAKIE MOJE SKROMNE PRZEMYŚLENIA JEŻELI JEST TAKA SZANSA JA JESTEM ZA :roll:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Pomysł nawet nawet nie powiem...tylko, ze takim czym mozna takze urazic zawodnikow(tych ktorzy sie staraja grac i im zalezy) Po 2 fakt, iz malo realny aby sie udal, jezeli mialby sie udac to na te 2 kwarty bylo by w sam raz.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Przepraszam, ale ja jestem innego zdania. W obecnej sytuacji, przy takich zawirowaniach trzeba wspierać naszą drużynę. Muszą mieć wiarę, że my kibice ich wspieramy.
Dodajmy im otuchy.

[ Dodano: Czw Gru 03, 2009 1:08 pm ]
Nasze polskie gwiazdy powinny dzisiaj trenować tylko rzuty za 3 , bo one mogą się okazać bardzo ważne w meczu z Anwilem.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

TUR35 pisze:
Zawsze tylko czytałem tylko te forum ale to chyba apogeum moich nerwów wywarło na mnie to abym sie zarejstrował :-? MAM TAKI SPRYTNY POMYSŁ (CHOĆ CHYBA MAŁO REALNY ) CHODZI O TO ŻEBY NA WZÓR DEZAPROBATY DLA NASZEGO KOCHANEGO ZARZĄDU NA WZÓR PZPN OLAĆ NAJBLIŻSZY MECZ NASZEJ DRUŻYNY W NASZEJ HALI POPROSTU NIECH GRAJĄ PRZY PUSTYCH TRYBUNACH ALBO CHOCIAŻ PIERWSZE DWIE KWARTY KIBICE NIECH W TYM CZASIE ZGROMADZĄ SIĘ PRZED HALĄ. NAJLEPIEJ JAKBY JESZCZE Z TEGO MECZU BYŁA TRANSMISJA TELEWIZYJNA. nIECH CAŁA POLSKA WIDZI ŻE MY KIBICE MÓWIMY NIE TEMU CYRKOWI CO SIĘ DZIEJE!!!!!! TO TAKIE MOJE SKROMNE PRZEMYŚLENIA JEŻELI JEST TAKA SZANSA JA JESTEM ZA :roll:

Dla mnie to co piszesz jest ŚMIESZNE !!!
To że Turów ma kryzys, słabego prezesa, my kibice nic na to nie poradzimy. Ta sprawa jest dla każdego trudna ale trzeba ją poprostu przeboleć.... A widok pustej hali na meczu transmitowanym może i ośmieszyła by prezesa, ale jeszcze bardziej NAS KIBICÓW w oczach innych KK.Pomyśl trochę jak będą czuć się zawodnicy,którzy starają się jak mogą aby wygrać i zadowolić kibiców. Ja będę zawsze z Turowem nawet jak będzie w 1 lidze....

Tytuł:
pismak
pismak

jak czytam niektore posty na tym forum, to zastanawiam sie ile lat maja ich autorzy.
nie zachowujcie sie jak male dzieci, ktore maja w zwyczaju dzialac wg zasady - "zrobie mamie na zlosc i utne sobie palca".....

Turow to nasze wspolne dobro, jedyna atrakcja tej zapyzialej dziury jaka jest Zgc, wiec szanujmy to i nie kalajmy spuscizny i tradycji tego klubu!!! jest niewesolo, ale wlasnie teraz trzeba byc kibicem. Nieprzychodzenie na mecze to pokaz glupoty.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dla mnie to co piszesz jest ŚMIESZNE !!!
To że Turów ma kryzys, słabego prezesa, my kibice nic na to nie poradzimy. Ta sprawa jest dla każdego trudna ale trzeba ją poprostu przeboleć.... A widok pustej hali na meczu transmitowanym może i ośmieszyła by prezesa, ale jeszcze bardziej NAS KIBICÓW w oczach innych KK.Pomyśl trochę jak będą czuć się zawodnicy,którzy starają się jak mogą aby wygrać i zadowolić kibiców. Ja będę zawsze z Turowem nawet jak będzie w 1 lidze.. M
MOŻE TOBIE SIĘ TO WYDAJE ŚMIESZNA DLA MNIE TWOJA POSTAWA TERZ JEST CONAJMNIEJ ŚMIESZNA NIBY JAK MAMY MY KIBICE TO PRZECZEKAĆ? OBUDŹ SIĘ CZASZSY FILIPOVSKIEGO I KRYGERA MINEŁY Z POLITYKA W TYM KRAJU JESZCE NIKT NIE WYGRAŁ A JUŻ NAPEWNO W SPOSÓB NA PRZECZEKANIE I A BRADZIEJ NAS KIBICÓW MOIM ZDANIEM OŚMIESZA TO CO SIĘ TERAZ DZIEJE NIE CHODZI TU O ZOSTAWIANIE DRUŻYNY W TRUDNEJ CHWILI A ZAMANIFESTOWANIE ŻE NIE GODZIMY SIĘ NA TO CO SIĘ DZIEJE!!!!! NIECH TO BEDZIE NAWET JEDNA KWARTA MECZU

[ Dodano: Czw Gru 03, 2009 3:04 pm ]
krzywuss pisze:
jak czytam niektore posty na tym forum, to zastanawiam sie ile lat maja ich autorzy.
nie zachowujcie sie jak male dzieci, ktore maja w zwyczaju dzialac wg zasady - "zrobie mamie na zlosc i utne sobie palca".....

Turow to nasze wspolne dobro, jedyna atrakcja tej zapyzialej dziury jaka jest Zgc, wiec szanujmy to i nie kalajmy spuscizny i tradycji tego klubu!!! jest niewesolo, ale wlasnie teraz trzeba byc kibicem. Nieprzychodzenie na mecze to pokaz glupoty.

I CO NASTĘPNY KTÓRY ŹLE ODBIERA MOJE SŁOWA TO JA SIĘ ZASATANAWIAM ILE LAT MACIE WY? JAK JUŻ PISAŁEM NIE CHODZI MI O TO ABY ZOSTAWIAĆ DRUŻYNĘ CHODZI O TO ABY POKAZAĆ DIAMETRALNIE ŻE NAM TAKA SYTUŁACJA SIĘ NIE PODOBA!!!!! ALE WIDZĘ ŻE CO NIEKTÓRYM TO NIE PRZESZKADZA I POROSTU LICZA ŻE COŚ SIĘ ZMIENI TYLKO TRZEBA CZASU BŁĄD!!!!!! BEDĘ NIEGRZECZNY ALE TO POSTAWA TYPU NAPLUĆ NA TWAZR A JA POWIEM ŻE DESZCZ PADA!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

TUR35 pisze:
MOŻE TOBIE SIĘ TO WYDAJE ŚMIESZNA DLA MNIE TWOJA POSTAWA TERZ JEST CONAJMNIEJ ŚMIESZNA NIBY JAK MAMY MY KIBICE TO PRZECZEKAĆ? OBUDŹ SIĘ CZASZSY FILIPOVSKIEGO I KRYGERA MINEŁY Z POLITYKA W TYM KRAJU JESZCE NIKT NIE WYGRAŁ A JUŻ NAPEWNO W SPOSÓB NA PRZECZEKANIE I A BRADZIEJ NAS KIBICÓW MOIM ZDANIEM OŚMIESZA TO CO SIĘ TERAZ DZIEJE NIE CHODZI TU O ZOSTAWIANIE DRUŻYNY W TRUDNEJ CHWILI A ZAMANIFESTOWANIE ŻE NIE GODZIMY SIĘ NA TO CO SIĘ DZIEJE!!!!! NIECH TO BEDZIE NAWET JEDNA KWARTA MECZU

Co ma do tego wiek?
Może jesteś dorosły, ale dajesz pomysł nie możliwy do zrealizowania i całkowicie nie na miejscu... Kibice nie dopingują prezesowi czy też sponsorowi dopingują ZAWODNIKOM...
Zauważyłem że większość kibiców przyzwyczaiła się do srebra, albo dopiero zaczęła kibicować jak Turów te srebro wywalczył. Czasy Sasy Filipovskiego się skończyły trzeba się z tym pogodzić... W zeszłym sezonie Turów też miał kryzys 6 porażek z rzędu, ale kibice byli z drużyną, a nie stali pod halą żeby się trochę pobuntować ... Skoro już tak czynnie uczestniczysz w akcji ratuj Turów to wymyśl coś przeciwko prezesowi, twoim pomysłem całkowicie zniechęcił byś zawodników do gry....
Masz swoje zdanie, ja mam swoje. Nie będziemy się sprzeczać kto ma rację. Kończę i pozdrawiam ;)

Tytuł:
pismak
pismak

A mnie zastanawia co na to PGE. Sponsor ktory mial byc rozslawiony na cala Europe podczas tego sezonu.
Fakt slawa moze i jest ale niestety jak do tej pory nie taka jaka zakladalo PGE.
Mam nadzieje ze wlasnie jeszcze oni zareagua

Co do opuszczania hali , pustych tybun itd to uczucia mam mieszane. Rownie dobrze mozna siedziec cicho caly mecz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.