Dla mnie to co piszesz jest ŚMIESZNE !!!
To że Turów ma kryzys, słabego prezesa, my kibice nic na to nie poradzimy. Ta sprawa jest dla każdego trudna ale trzeba ją poprostu przeboleć.... A widok pustej hali na meczu transmitowanym może i ośmieszyła by prezesa, ale jeszcze bardziej NAS KIBICÓW w oczach innych KK.Pomyśl trochę jak będą czuć się zawodnicy,którzy starają się jak mogą aby wygrać i zadowolić kibiców. Ja będę zawsze z Turowem nawet jak będzie w 1 lidze.. M
MOŻE TOBIE SIĘ TO WYDAJE ŚMIESZNA DLA MNIE TWOJA POSTAWA TERZ JEST CONAJMNIEJ ŚMIESZNA NIBY JAK MAMY MY KIBICE TO PRZECZEKAĆ? OBUDŹ SIĘ CZASZSY FILIPOVSKIEGO I KRYGERA MINEŁY Z POLITYKA W TYM KRAJU JESZCE NIKT NIE WYGRAŁ A JUŻ NAPEWNO W SPOSÓB NA PRZECZEKANIE I A BRADZIEJ NAS KIBICÓW MOIM ZDANIEM OŚMIESZA TO CO SIĘ TERAZ DZIEJE NIE CHODZI TU O ZOSTAWIANIE DRUŻYNY W TRUDNEJ CHWILI A ZAMANIFESTOWANIE ŻE NIE GODZIMY SIĘ NA TO CO SIĘ DZIEJE!!!!! NIECH TO BEDZIE NAWET JEDNA KWARTA MECZU
[ Dodano: Czw Gru 03, 2009 3:04 pm ]krzywuss pisze:
jak czytam niektore posty na tym forum, to zastanawiam sie ile lat maja ich autorzy.
nie zachowujcie sie jak male dzieci, ktore maja w zwyczaju dzialac wg zasady - "zrobie mamie na zlosc i utne sobie palca".....
Turow to nasze wspolne dobro, jedyna atrakcja tej zapyzialej dziury jaka jest Zgc, wiec szanujmy to i nie kalajmy spuscizny i tradycji tego klubu!!! jest niewesolo, ale wlasnie teraz trzeba byc kibicem. Nieprzychodzenie na mecze to pokaz glupoty.
I CO NASTĘPNY KTÓRY ŹLE ODBIERA MOJE SŁOWA TO JA SIĘ ZASATANAWIAM ILE LAT MACIE WY? JAK JUŻ PISAŁEM NIE CHODZI MI O TO ABY ZOSTAWIAĆ DRUŻYNĘ CHODZI O TO ABY POKAZAĆ DIAMETRALNIE ŻE NAM TAKA SYTUŁACJA SIĘ NIE PODOBA!!!!! ALE WIDZĘ ŻE CO NIEKTÓRYM TO NIE PRZESZKADZA I POROSTU LICZA ŻE COŚ SIĘ ZMIENI TYLKO TRZEBA CZASU BŁĄD!!!!!! BEDĘ NIEGRZECZNY ALE TO POSTAWA TYPU NAPLUĆ NA TWAZR A JA POWIEM ŻE DESZCZ PADA!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH