Dzisiaj jest 16 maja 2025, 8:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Panie i Panowie przed Nami arcy ważny szlagier z włocławską zarazą, a na forum widzę kwasy, ferment i gotowanie w sosie własnym....

Ciekawe jak wygląda sprawa z Szubim i Mujo? Niby mają zagrać aleee może to być również zasłona dymna? Chanas na pewno zaciska już pośladki przed wieczorną vendettą...

Justin na twitterze narzeka na ciągłe rotacje na trenerskim stołku oraz brak opanowania nowiuśkich zagrywek: "...the games all new plays too!! no practice or anything! lol crazy!..."

Obrazek

[ Dodano: Sob Gru 05, 2009 9:19 am ]
tymczasem Czarne Pantery zrobiły chyba miejsca dla Leona? http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /413028598

Tytuł:
rekrut
rekrut

Andrej Urlep: Wejść do finału

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Od jakiegoś czasu mam nieodparte wrażenie że prezes KK Tur jest jakby przedłuzeniem mysli prezesa Michalskiego,jego obroncą i biada temu kto próbuje cokolwiek złego o Michalskim powiedzieć.A fe :smt084

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

chcialbym tylko powiedziec, ze mnie jako kibica niezrzeszonego kompletnie nie obchodza animozje na linii prezes KK - reszta swiata, i z tego powodu bardzo bym prosil o przeniesienie swoich wywodow z tym zwiazanych do odpowiedniego dzialu. Wchodzac w temat "Turow - sezon 2009/2010" chcialbym dowiedziec sie czegos nowego o druzynie, a nie o tym, ze grengo ma zarzut do prezesa KK lub odwrotnie. Dziekuje.

A teraz na temat. Rozumiem ze dzis we Wloclawku druzyne poprowadzi juz Urlep. Ciekaw jestem jak bedzie to wygladac, bo na pewno glod gry odczuwaja i Szubarga, i Mujo, takze nacisk z ich strony moze byc straszny. Nasi pod presja sie gubia, bo nie maja osoby ktora bylaby w stanie uspokoic gre, poukladac to wszystko na parkiecie, a przy tym nie dac sie "zabic" obronie rywali. Pozostaje miec nadzieje ze wzwyzka formy Deana nie jest chwilowym wyskokiem, a tym, o czym mowil Sasa - "give 'em time", a zacznie to jakos wygladac. W tej chwili jezeli ktos mialby poleciec, to - przynajmniej dla mnie - pierwszy do odstrzalu jest Wojcik, a po nim Gray. Z Urlepowych znajomych jezeli faktycznie mialby przyjsc Stevic, to nawet bym sie ucieszyl, bo wszyscy pamietamy co ten gracz potrafi. Na pewno bylby wzmocnieniem i spora pomoca dla Wrighta. Na PG wcale bym sie nie obrazil jakby przyszedl Dean Oliver. Wciaz pamietam jego swietne no-look passy. Nie jest to szczyt marzen, ale biorac pod uwage sytuacje jaka u nas panuje na rozegranu, to i tak bylby wzmocnieniem.
Biorac pod uwage to, ze Urlep zna hale we Wloclawku bardzo dobrze, licze na maly cud w wykonaniu Turowa i PRZYNAJMNIEJ wyrownana walke do konca. Z Gran Canaria potrafili, to z Anwilem moze tez sie uda. Nie bede zdziwiony jezeli przegraja, ale chcialbym chociaz zobaczyc walke i zaangazowanie, bo to juz bedzie oznaczac ze ida w dobrym kierunku.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Blair pisze:
chcialbym tylko powiedziec, ze mnie jako kibica niezrzeszonego kompletnie nie obchodza animozje na linii prezes KK - reszta swiata, i z tego powodu bardzo bym prosil o przeniesienie swoich wywodow z tym zwiazanych do odpowiedniego dzialu. Wchodzac w temat "Turow - sezon 2009/2010" chcialbym dowiedziec sie czegos nowego o druzynie, a nie o tym, ze grengo ma zarzut do prezesa KK lub odwrotnie. Dziekuje.

pisałem już o tym wcześniej i jak się okazuje nie jestem w tym odosobniony. Moderator proszę zrób z tym porządek. To nie jest watek dotyczący wzajemnych animozji....

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Blair i echooo macie rację należy albo zaprzestać pisania nie w temacie tutaj, albo przenieść tę dyskusję gdzie indziej, choć ja ze swej strony powiem tylko, że stanąłem w obronie użytkownika forum i dalej nie zamierzam kontynuować tej dyskusji.
Pozdrawiam.

Tomski pisze:
Od jakiegoś czasu mam nieodparte wrażenie że prezes KK Tur jest jakby przedłuzeniem mysli prezesa Michalskiego,jego obroncą i biada temu kto próbuje cokolwiek złego o Michalskim powiedzieć.A fe :smt084

Właśnie takie wrażenie odniosłem i stąd moja reakcja.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Blair pisze:
Z Gran Canaria potrafili, to z Anwilem moze tez sie uda

Jeżeli tylko zagrają na takim poziomie, jak w trzech kwartach z Hiszpanami, ze wskazaniem na super początek trzeciej kwarty, to myślę, że powinni wrócić z tarczą.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ciut wróce do poprzedniego naszego meczu z Czarnymi.
Był to ostatni mecz Obradovica w naszej hali i niewielu bedzie go dobrze(trenera jak i mecz)wspominało.
Rok temu w meczu z Czarnymi pozegnaliśmi naszego ulubieńca Filipovskiego.
Mecz był wygrany ,pożegnanie piekne.
Świadczy to dobitnie jaka jest pomiedzy nimi róznica.
Niedługo potem Turów rozegrał spotkanie z Anwilem i był to przełom naszej druzyny.
Moze zdarzy sie powtórka z rozrywki,było by miło.
Choc rozum podpowiada zupełnie cos innego.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pewne jest że nic nowego nasi zawodnicy nie zagrają. Jak podkreśla Urlep, nie zna zawodników, ze względu na napięty i cięzki terminarz nie miał jeszcze czasu przeprowadzić spokojnego treningu.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Czas operacyjny: 3 godziny 30 minet do starcia

Kujawy... kujawy piękna okolica, gdyby nie włocławek byłaby stolica ]:->

Jazdaaaaaaaaaa Tuuuuuuuuuuró :smt026 w !!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

coz... poki co wyglada to bardzo slabo. Biegaja dla samego biegania, widac, ze kompletnie nie maja pomyslu na atak pozycyjny. Jezeli szybko nie zajda jakies zmiany, to nie wroze naszym koncowego sukcesu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

A tych komentatorów stronniczych to bym rozstrzelał!!! :| ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No i pupka... :smt084 nie wytrzymali końcówki... Witka i Wójcik to prawdziwa masakra dla tej drużyny... zmiany, zmiany , zmiany !!! Bez tego możemy tylko marzyc o play-off ...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Starszy Pan do odstrzalu-niestety

[ Dodano: Sob Gru 05, 2009 9:17 pm ]
Starszy Pan W do odstrzalu-niestety

Tytuł:
rekrut
rekrut

REP pisze:
Starszy Pan do odstrzalu-niestety

popieram nic ten gość(AW) nie wnosi do drużyny bez zmian tu ani rusz dalej

Ostatnio zmieniony 05 gru 2009, 21:18 przez arr998, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.