Witam wszystkich użytkowników forum! Czytam wasze wypociny od dobrych dwóch lat

To co ostatnimi czasy wypisują niektórzy z Was jest po prostu śmieszne, żeby nie powiedzieć inaczej… Nie zrozumcie mnie źle, bo bardzo szanuje wszystkie wasze opinie, ale jak można zaczynać liczyć porażki Urlepowi i sugerować szukanie jego następcy??!! Trochę więcej optymizmu.Co do samego meczu i debiutu Urlepa. Uważam, że należy pochwalić naszą drużynę. Wysocki ewidentnie pokazał, że dla Obradovica to raczej grać mu się nie chciało. Deane grał tylko na 2, w końcu ktoś zrozumiał, że to nie jest gość na 1. Gray zaczął trafiać, chociaż szkoda, że zabrakło mu szczęścia w końcówce. Jak już ktoś wszcześniej pisał całkiem nieźle zagrał na 1. Reszty zawodników typu Witka czy Wójcik nie będę oceniał:P Byliśmy bardzo blisko wygranej, jednak nie nadszedł jeszcze nasz czas. W końcu jednak powiało optymizmem. Mam nadzieje, że wzmocnienia przyjdą jak najszybciej, najlepiej tym tygodniu, bo nie możemy pozwolić sobie na kolejne porażki ( no chyba że z Asseco). Mam nadzieję, że przyjdzie Stevic i rozgrywający, a kto poleci?? Pewnie Leon, chociaż osobiście wolałbym pozbyć się Adama. Niestety, ale akcja w której wybili mu piłkę z rąk a ona do niej biegł jak słoń (ostatecznie przechwycił ją anwil) no cóż…Chociaż jego przechwyt i pobiegnięcie do kontry zrobiło na mnie wrażenie

Następny mecz już w piątek ze Zniczem, bardzo ważny-trzeba wygrać. Niestety to kolejny wyjazd, a w między czasie jeszcze Euro Cup w Grecji. Będzie ciężko, ale DAMY RADĘ!! Pozdrawiam!!