Dzisiaj jest 12 maja 2025, 15:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Przepraszam bardzo ale mimo wszystko przeanalizuj swoje wpisy odnośnie K.K..
Jeszcze raz pytam się Ciebie: Czy można Cię brać na poważnie, jeżeli w jednym poście "wieszasz" przysłowiowe "psy" na K.K. " a potem w drugim pytasz, jak się do nas dostać.
Albo Ci po drodze z Nami, albo Ci po drodze przeciw Nam???

To ty przeanalizuj moje wypowiedzi!!!
Najpierw chciałem do was dołączyć ale po twojej odpowiedzi zmieniłem zdanie i dlatego teraz tak na was reaguje. Sorki na Ciebie ]:->

Ostatnio zmieniony 13 gru 2009, 21:02 przez kubi0207, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

A kto tu mówi o przekrzykiwaniu???kinio odpuść sobie.I spójrz na trzeci mój post.Po co szukasz dziury w całym?!Tym właśnie się wyróżniacie (obecny KK) tylko gadać dużo potraficie!

Tytuł:
obserwator
obserwator

janekmilan pisze:
A kto tu mówi o przekrzykiwaniu???kinio odpuść sobie.I spójrz na trzeci mój post.Po co szukasz dziury w całym?!

alez ty kolezko nerwowy, zobaczymy czy twoj plan sie uda, szczeze jak najbardziej cie w tym dopinguje

janekmilan pisze:
Tym właśnie się wyróżniacie (obecny KK) tylko gadać dużo potraficie!

mam nadzieje ze ja do ciebie nie bede musial tak nigdy powiedziec ;)

janekmilan pisze:
I spójrz na trzeci mój post

tego poki co mi nie zabronisz i bede sie wypowiadal wtedy jesli bede czul taka potrzebe:)

poza tym moje wpisy nie sa ani obrazliwe ani nie obrazaja niczyjej dumy takze zacznij mi cos wypominac jak bedziesz mial do tego podstawy, nie chcem sie z toba klucic, bo mam nature spokojnego czlowieka i dopoki mi ktos na odcisk nie nadepnie to ja niczym baranek:):)

jeszcze raz ci napisze ze szczeze dopinguje twoj pomysl bo halas na hali podczas meczu jest jak najbardziej wskazany :):) pozdrawiam

[ Dodano: Nie Gru 13, 2009 10:06 pm ]
janekmilan pisze:
Tomczan wybacz,ale chodziło o to,że już na wstępie członkowie Kk krytykowali pomysł.Zrozum.
czy ja krytykowalem wasz pomysl ze odsylasz mnie do twojego 3 posta???? zrozum...

Tytuł:
pismak
pismak

wydaje mi się, że wmieszaliście trochę spraw z innego tematu i powstały chyba nieścisłości. Otóż Grengo nie zakłada ani nie planuje robić KK w stylu piłkarskim. Zresztą z tego co ja wiem, nie zakłada żadnego KK. Aktualnie jest jednym z ludzi, który będą współtworzyć VI MPKK. :)
Pozdrawiam.
Życzę powodzenia w inicjatywie. Chociaż wątpię, abyście wyparli lub zagłuszyli obecny KK. Jednak mają bębny i jak chcą to potrafią :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

tur16 -to świadczy tylko o inteligencji niektórych członkow KK,robią zamieszanie z niczego.Doskonale wiem,że Grengo tylko słyszał o zakładaniu jakiegoś KK,a nie,że on go zakłada.I mi nie chodzi o wyparcie lub zagłuszenie obecnego KK tylko doping razem z nimi.

Tytuł:
obserwator
obserwator

to nie mial byc zaden nowy kk tylko chodzilo o poszezenie obecnego kk o trybuny na przeciwko, poczatkowo nie cale mialy by byc zajete ale systematycznie jesli by sie to sprawdzilo

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
to nie mial byc zaden nowy kk tylko chodzilo o poszezenie obecnego kk o trybuny na przeciwko, poczatkowo nie cale mialy by byc zajete ale systematycznie jesli by sie to sprawdzilo

To nie tak kinio, ja pisałem, że:

janekmilan pisze:
Doskonale wiem,że Grengo tylko słyszał o zakładaniu jakiegoś KK,a nie,że on go zakłada.

Wiem kto stoi za organizacją drugiego KK, ale nie wiem czy na obecnym etapie mogę ujawnić personalia, więc bez porozumienia z założycielami "nowego" KK po prostu ich nie podam. Z tego, co się orientuję ma to być coś co można było zauważyć już kiedyś (I liga), ale ma to być świeża krew nieuzależniona od nikogo (klub, sponsorzy, itp). Mają to być po prostu ludzie, którzy nie oglądając się na nic i na nikogo chcą dopingować.

Aha i nie sądzę, aby chcieli się utożsamiać, czy porównywać do piłkarskich KK - myślę, że chcą zachować swoją odrębność i autonomię.

tur16 pisze:
Aktualnie jest jednym z ludzi, który będą współtworzyć VI MPKK. :)

I to jest to, na czym się obecnie skupiam, aby zmazać wstyd, którym okrył nas, kibiców nowy zarząd KK.

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
Wiem kto stoi za organizacją drugiego KK, ale nie wiem czy na obecnym etapie mogę ujawnić personalia, więc bez porozumienia z założycielami "nowego" KK po prostu ich nie podam. Z tego, co się orientuję ma to być coś co można było zauważyć już kiedyś (I liga), ale ma to być świeża krew nieuzależniona od nikogo (klub, sponsorzy, itp). Mają to być po prostu ludzie, którzy nie oglądając się na nic i na nikogo chcą dopingować.

myslalem ze chodzi o to poszezenie, czyli ze oprocz grupki ktora chce kibicowac z trybun z miejsc stojacych jest jeszcze jakas inna grupa tak?? bo idzie sie pogubic w tym wszystkim;/

Tytuł:
rekrut
rekrut

Do janekmilan
Mówisz o kibicowaniu- a konkretnie napisałeś "głupio tak samemu w grupie byłoby raźniej". To ja się pytam co z ciebie za kibic jak patrzysz na innych co kibicują i dopiero wówczas ty się dołączasz! Jak się wstydzisz sam kibicować i swoim dopingiem poderwać innych to siedź, gdzie masz siedzieć bo uwierz mi znam ludzi, którzy nie należą do obecnego k.k z różnych powodów, a są w tym dobrzy(kibicowaniu), myślą o założeniu nowego i takich pseudokibiców jak ty nie potrzebują! Więc przestań siać zamęt i odpowiedz sobie na najbliższym meczu nie patrząc na obecny k.k czy dobrym jesteś kibicem naszego zespołu. JAK TAK TO RĘCE W GÓRĘ NA MECZU I GARDŁO W OBROTY-pokaż innym , że jesteś tym lepszym!!!! :D

[ Dodano: Pią Gru 18, 2009 11:26 am ]
przepraszam za raźniej-lepiej janku. Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

KS Turów przeczytaj jeszcze raz mój post,może go zrozumiesz,a jak nie to poproś kogoś inteligentniejszego.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Po to założyliście nowy temat? Żeby się kłócić?
Jak komuś coś nie pasuje to niech się nie wypowiada i nie sieje fermentu ...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jesteśmy kibicami jednej i tej samej drużyny a kłócimy się :smt084 (niezaprzecam że ja też)jak kibice dwóch nielubiących się klubów. Chyba chodzi nam o jeden cel DOPING DLA NASZEGO TUROWA!!! :smt026
Tak więc jednoczmy się a nie drzemy koty ze sobą.
Kibicujmy razem i pokażmy wszystkim że stoimy murem za naszą drużyną, że potrafimy im dopingować.
Pokażmy to już na meczu ze śledziami :smt082
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 18 gru 2009, 20:47 przez kubi0207, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

I to jest tylko najważniejsze.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Z tego, co się orientuję ma to być coś co można było zauważyć już kiedyś (I liga), ale ma to być świeża krew nieuzależniona od nikogo (klub, sponsorzy, itp). Mają to być po prostu ludzie, którzy nie oglądając się na nic i na nikogo chcą dopingować.

Coś mi się zdaję, ze z tej mąki będzie dobry chleb :smt023 A czy to będzie się nazywało klubem kibica czy też grupą kibicowską, to nieistotne - ważna jest nowa, lepsza jakość, dla skostniałego i siermiężnego obecnie KK Tur. Powodzenia.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
ważna jest nowa, lepsza jakość, dla skostniałego i siermiężnego obecnie KK Tur. Powodzenia.

Obecnie.
Szkoda, że tego usztywnienia nie zauważałeś wcześniej.
K.K."TUR" ma się świetnie i zapewne będzie starał się współpracować z każdą GR.KIBICUJĄCĄ w naszym Mieście.
Przede wszystkim TURÓW.

Na marginesie.
Popieram Wasze działania, gdyż uważam, że czas poderwać tyłki wszystkim Kibicom na hali.
Kibicom K.K."TUR" udaje się to szczątkowo ale liczymy na Was.

Pozdrawiam.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.