Dzisiaj jest 17 maja 2025, 15:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

W.Łuczak w przerwie meczu zapowiedział że nikt nie odejdzie , a przyjdzie SF lub C na Centra wziął bym P.Sowa z którym Asseco rozwiązało kontrakt...

Tytuł:
gaduła
gaduła

Tylko nie Sow!!... rozwali całą atmosferę - zauważyliście jak cała ławka zawodników Turowa teraz żyje ?? To jest bardzo dziwny dla mnie zawodnik i na pewno nie pomoże drużynie, a tylko zaszkodzi... Może PGE idąc myślą "Teraz Polska" da siano na Lampe ;-) żeby nie było napinki - żart... W 100% jestem pewien, że są lepsze perełki niż Sow... A taki drugi Wright pod koszem by się bardzo przydał, bo Wright nie może być jedną opcją Turowa w ataku.
Pisałem, że Urlep coś ulepi z tego zespołu. Pisałem, że nie zwalniać Witki, Wysockiego i kilku innych :)? Mówiłem, że mąci SO :) Mimo, że porażka i to najgorsza, bo 1 punktem z Prokomem, ale z nimi nie wygramy dopóki R.K. macza palce w koszu, bo zauważcie, że na mecze Turów-Anwil, Turów - Prokom banda R.K. wpada Calik, Kudlicki itp... Dziś ratował nas ten "szary" sędzia... Mimo, że porażka 1 pkt, to i tak widać duuuuży postęp w grze Turowa. I tak właśnie odwlekania Prezesa J.M. skończy się, że będziemy musieli grać w przedwczesnym finale. Zabrane pkt przez Kotwice,Polonie,Czarnych, to za dużo... za dużo dali szans SO i teraz ponosimy tego konsekwencje przez nieudolność i ludków z partii PO :/

Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 0:03 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://sport.tvp.pl/koszykowka/polska-l ... -thompsona

tak to ma wyglądać :smt026 :smt026
jeszcze będziemy dumni z tego zawodnika :smt049
pozdro !! ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
Tylko nie Sow!!... rozwali całą atmosferę - zauważyliście jak cała ławka zawodników Turowa teraz żyje ?? To jest bardzo dziwny dla mnie zawodnik i na pewno nie pomoże drużynie, a tylko zaszkodzi... Może PGE idąc myślą "Teraz Polska" da siano na Lampe ;-) żeby nie było napinki - żart... W 100% jestem pewien, że są lepsze perełki niż Sow... A taki drugi Wright pod koszem by się bardzo przydał, bo Wright nie może być jedną opcją Turowa w ataku.

A co dokładniej ci nie pasuje w tym zawodniku? Jak dla mnie to byłby strzał w 10-tke. Dobry w obronie, waleczny i jak dla mnie najbardziej poukładany z tej bandy Śledzi. Tylko czy Sow chciał by grać zmiennika Zgorzeleckiej gwiazdy MW ? w 100 % była by to najlepsza formacja podkoszowa PLK. Bo Hrycaniuk z Łapetą by się przy tych dwóch chowali... ;D

A co do akcji "Teraz Polska" bójmy się żeby Prokom od nas nie od gapił i aby wzmocnić taką akcję kupił Lampego (ich w przeciwieństwie do nas na niego stać) i całą przewagę Polskich graczy Turowa szlak by trafił ... :|

Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 16:33 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

jakos nie widze tego, zeby lampe przyszedl grac do polski. dla kogo? dla packa? watpie!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Po co ma iść do Polski, jak ma już wyrobioną opinie choćby w Rosji gdzie kasa jest większa? Moim zdaniem Lampe to tylko marzenia Śledzi..

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jak niesie 3miejska wieść gminna potencjalne wzmocnienie ASSeco na pozycji centra miałoby nastąpić dopiero w momencie ewentualnego awansu do TOP16. Najbliższe spotkanie to wyjazd do Zielonych Koniczynek i raczej ostrrro w ASS, a następnie ostatni meczor 13 stycznia z Khimki u sibie... mecz o być albo nie być.

http://www.sport.pl/koszykowka/1,65031, ... Sowa_.html, a jednak już na początku stycznia zjawi się świeże mięcho pod koszem...

Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 20:32 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Moim zdaniem, mimo wszystko lepiej kupić obrego zawodnika na SF. Pod koszem nie jest aż tak źle, jak jeszcze Wallace się zgra to też w strefie podkoszwej będzie mógł pomóc. Myślę, że tak jak w ostatnim sezonie, tak i w tym brakuje nam takiego kata, który ma bardzo pewną rękę do rzutu i w kluczowych momentach nie zawiedzie i weźmie ciężar gry na swoje barki. Prokom takich zaowdników ma aż trzecj: Woods, Logan i Ewing, oraz Burrell, ale u niego z fromą jest różnie. W Anwilu takim zaowdnikiem jest np: Pluta. A u nas? Nie widać

Tytuł:
gaduła
gaduła

Hakunamakatek pisze:
Dobry w obronie, waleczny

Tutaj się zgodzę.
Hakunamakatek pisze:
i jak dla mnie najbardziej poukładany z tej bandy Śledzi.
A tutaj wg. mnie Cię poniosło... Rzucać się do trenera? Startować z pięściami do zawodników? To jest "poukładany" zawodnik? Wybacz, w drużynie zaczyna się układać, a kolejnego ADHD nie trzeba, bo jeden już był - SO, i mam nadzieję, że każdy zauważył, że działał na niekorzyść i to samo będzie z Sow.
Hakunamakatek pisze:
Tylko czy Sow chciał by grać zmiennika Zgorzeleckiej gwiazdy MW ?
Oby nie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Może i masz racje. Ja osobiście nie pamiętam meczu w którym Sow wymachiwał łapami wręcz przeciwnie oglądałem mecz w którym Sow dostał w twarz, podniósł się i zszedł z boiska.

Ale przypomnijmy sobie sytuacje z Urlepem i słynne "Siadaj na dupe..." jest dobrze, gościu przemyślał uspokoił się i naprawia szkody po Obradoviciu, a z tego co pamiętam nienawidził Turowa...

Nie ma co się kłócić na temat ja bym Sowa chciał, a ja nie.

Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 20:55 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Jasne, że nie ma... Tylko, że zawodnicy nie byli dobierani pod względem charakterów jak to było za czasów Filipovskiego... Dlatego skoro teraz wróciła atmosfera Sow się tutaj nie sprawdzi wg. mnie ze swoim zachowaniem. Wymachiwał łapami w finale do Scekica, a niedawno za co dostał bana na kilka meczy do Packa startował, a na dniach się z nim pożegnano definitywnie.

[ Dodano: Nie Gru 20, 2009 10:26 pm ]
Zapomniałem dodać. Wójcik OUT, albo niech kończy karierę. Oglądam powtórkę i tylko się w tym utwierdzam, że jest najsłabszym zawodnikiem w Turowie, a ma największe siano... Nie pomaga mu nawet jego doświadczenie. Po prostu wieku się nie oszuka, ale kasę klubową tak...

Ostatnio zmieniony 20 gru 2009, 21:14 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Podczas relacji w telewizorni "przesłuchano" na przerwie W.Łuczaka, który mówił iż możliwe będą dalsze wzmocnienia...

Po tym jak Leon wrócił do Czarnych Panter, El Profesorre gra asekuracyjnie i kolekcjonuje sianko na III filar w ramach sportowej emerytury myślę, że dojdzie jednak do skutku transfer Olivera Stevica...

W Czerwonej Gwieździe od dłuższego czasu dostaje coraz mniej szans gry na parkiecie i zdecydowanie nie jest pupilkiem trenejro:

http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=1048

tym bardziej jest to możliwe gdyż jego aktualny kontrakt wygasa z końcem roku (klikamy w Zvezda):

http://www.adriaticbasket.info/w2/player_status0708.php

Ostatnio zmieniony 21 gru 2009, 12:29 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Podczas relacji w telewizorni "przesłuchano" na przerwie W.Łuczaka, który mówił iż możliwe będą dalsze wzmocnienia...

Po tym jak Leon wrócił do Czarnych Panter, El Profesorre gra asekuracyjnie i kolekcjonuje sianko na III filar w ramach sportowej emerytury myślę, że dojdzie jednak do skutku transfer Olivera Stevica...

Na forum basketa, dobry informator Spleen napisał że za Leo ma przyjść kolega AU.
Czyli pewnie chodzi o Stevicia ! :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

Hakunamakatek pisze:
Na forum basketa, dobry informator Spleen napisał że za Leo ma przyjść kolega AU.
Czyli pewnie chodzi o Stevicia

Spleen napisal to w trybie przypuszczajacym, a nie jako konstatacja. Wiec na razie nic nie wiadomo. Stevic to sprytny gracz i walczak, wiec w Turowie pieknie by sie wkomponowal.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

TJ - Chyliński
Gray - Bochno
Wysocki - Roszyk
Witka - Wallace
Wright - Wójcik

Kogo mogą jeszcze zakontraktować? Łuczak wspomniał o zatrudnieniu centra, bądź niskiego skrzydłowego. Gdyby kasa się znalazła to najlepiej byłoby zakontraktować C i SF. Center mógłby wzmocnić w rotacji Wrighta, natomiast zakontraktowanie skrzydłowego - strzelca przesunęłaby Roszyka na SG, Chylińskiego na PG. Karty rozdaje w tej kwestii Urlep. Przeanalizuje i wzmocni najsłabsze ogniwo. Osobiście stawiam na obsadzenie w pierwszej kolejności poz. C - Stevic?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.