YELLO_35, nie wiem co masz na myśli z tym dokopywaniem, ale sądzę, że odezwał się w Tobie Twój bałwochwalczy stosunek do kolegów Dyrektora i Prezesa.
Na innych forach piszą ludzie o braku obiektywizmu na naszym forum, o dziwnych zachowania modów, wycinających wątki w zależności od własnego widzimisię czy potrzeby np. wsparcia kolegów. Myślę, że to Ty w ogromnej mierze winny jesteś takim osądom.
I już służę przykładem...
W jednym z wątków raczyłeś uznać za stosowne pouczenie forumowicza maxsiu, stając w obronie poprawności pisania. Oto Twoje słowa, kończące upominanie człowieka:
Cytuj:
Stosujmy jednak polską (i poprawną) pisownię.
Stałeś się jednak ślepy, kiedy to Twój "maestro" raczył napisać nieco wcześniej takie oto zdania:
PiotrArcimowicz napisał:
Cytuj:
Serio ? Naprafdę ? Ale masz rację. Pierfszy był Szwagier, ja byłem drugi to burmistcz Fiedorowicz jest trzeci. Jednak zważając na to, że kolega Szwagier startuje na stanowisko BUR-MISTRZA to będe sie upierał, że ja byłem pierfszy.
Ortografią się nieprzejmuj, niemam tyle czasu co Ty na cyzelowanie postuf na forum.

Liczy się sens prawda ? To jak z kandydatami.
Więc albo się wcale nie odzywaj, albo zachowaj choć cień pozoru, że jesteś odpowiednim człowiekiem do pełnienia funkcji moderatora,... i Twoje uwagi w stosunku do wszystkich forumowiczów podyktowane są li tylko troską o utrzymaniem porządku.
EOT
ps. nie widziałem powodu aby zakładać nowy wątek dot. Sylwestra organizowanego przez UM, który byłby aktualny,... zaledwie kilka godzin. Ale Tobie przecież tak naprawdę nie chodzi o wątek,... prawda??