Afrolka pisze:
Grzegorz tylko potwierdzasz "kulturę" tego forum,
"Qlture"
dodaj jeszcze, że wg Twojego "Q" ...
Afrolka .. a może poprostu nie zauważyłaś, co zrobił?
makaron pisze:
Na złe Ci to nie wyszło, przynajmniej poznałeś osobiście jednego z radnych, ba nawet wiceprzewodniczącego rady (zakładam, że sie wcześniej nie znaliście).
EEEee tam .. chciałem być incognito .. a wyszło .. jak zawsze.
Znam go od ponad 30 lat to była moja konkurencja.
Ja oceniam, czy wyszło mi na złe, czy dobre.
viper126pzgc pisze:
Fajnie by było gdyby cudowni admini bezpowrotnie usunęli mój profil i wszystkie wpisy
Czy możemy przy okazji stypę wyprawić?
Osobiście zorganizuję płaczki pogrzebowe na wzór włoiski by dać wymiar faktowi odejścia Vipera z forum.
Viper ... na mój gust wrócisz .. pod zmienionym nickiem a likwidacja Twoich aktualnych wpisów uniemożliwiałaby namierzenie Ciebie dzisiejszego z Tobą pod innym nickiem.
viper126pzgc pisze:
Czy, gdy komuś piaskownica nie pasuje, to nie ma prawa pójść sobie do innej, gdzie piasek lepszy i babki dorodniejsze??
Ależ masz prawo pójść gdzie indziej.
Musisz jednak wziąć pod uwagę fakt, że jak Ci się nie podoba to wg mnie powinieneś iść zabierając zabawki.
Pisanie natomiast o tym .... gdzie idziesz ... na jakie forum idziesz ... jest co najmniej niegrzeczne ... stąd ta prośba o papier pod drzwiami.
Czy sądzisz, że nagle maaasa ludzi za Viperem poleci?
Mylisz się.
Wrócisz tutaj i będziesz pisał, bo lubisz pisać a nigdzie indziej o sprawach Zgorzelca nie można pisać tyle oraz tyle informacji zwrotnych otrzymywać, jak tutaj.
Tak więc kończąc .... Viper czekamy na powrót .
P
G
a ja ...