Dzisiaj jest 14 maja 2025, 9:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
nie raz dałaś przykład, że Bronisz jak lwica ludzi i miejsc od których Jesteś zależna w jakimś stopniu

a że niby od kogo jestem teraz zależna?? Zawsze tylko sama od siebie ;-)
Cytuj:
ludzi oddanych od samego początku sprawie, można ze świecą szukać, to jest Twój duży atut!

ale sarkazm to mogłeś sobie darować. :smt058
Cytuj:
Tak nie napisałem bezpodstawnie tego, co napisałem i gdyby administrator zrobił mi "numer" i pozamieniał Twój nick, z tym który miałem na myśli, to serio, byłbym przekonany, że czytam post właśnie tej osoby :roll: Nie zciemniaj ;) Domyśl się, o kogo mi chodziło ;) Czyżby aż taki wpływ na człowieka mialo srodowisko, w którym przebywa??? Jestem pod wrażeniem (jeszcze nie wiem czy pozytywnym, czy negatywnym) oddziaływnia tego środowiska na ludzi :grin:

No ja Cię proszę drogi kolego chyba nie piszesz tego poważnie?? Nie doszukuj się tutaj teraz tego czego się doszukujesz, gdyż mylisz się i to bardzo.
Cytuj:
Jagna napisał/a:
Nie martw się nie obrażę się gdyż na Ciebie nie można się obrażać turku
Zabrzmialo to z lekka niejednoznacznie, aczkolwiek sympatycznie

Powinno zabrzmieć tylko sympatycznie, znów doszukujesz się niesłusznie drugiego dna tej historii :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
ale sarkazm to mogłeś sobie darować.
absolutnie i w żadnym wypadku nie traktowałem tego jak sarkazm i pisałem, to w pełni świadomie, bo zupełnie poważnie tak uważam, oczywiście taka Twoja postawa może ciągnąć czasem za sobą pewne konsekwencje, jednak lojalność staje się Twoim znakiem rozpoznawczym! :grin:
Jagna pisze:
No ja Cię proszę drogi kolego chyba nie piszesz tego poważnie?? Nie doszukuj się tutaj teraz tego czego się doszukujesz, gdyż mylisz się i to bardzo
czyli jednak wpływ środowiska :| Jestem pod wrażeniem - jak pisałem tylko jeszcze nie wiem, czy pozytywnym czy negatywnym ;)
Jagna pisze:
Powinno zabrzmieć tylko sympatycznie, znów doszukujesz się niesłusznie drugiego dna tej historii
No taki już jestem :grin: Ale moja ciekawość, dociekliwość i szukanie tego drugiego dna czasem, pozwala mi poznać więcej ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
czyli jednak wpływ środowiska

No niestety nie jestem podatna na wpływy ani środowiska ani również poszczególnych osób na swoje wyrażanie opinii.
Cytuj:
dociekliwość i szukanie tego drugiego dna czasem, pozwala mi poznać więcej

no niestety nie w tym przypadku :)

Swoją drogą ciekawa jestem jakie mogę wyrażać opinie,w jakim zakresie i w jakich sferach,... żeby Twoja nieufna natura nie musiała węszyć jakiegoś niecnego uczynku??:)

Ostatnio zmieniony 02 sty 2010, 22:20 przez Jagna, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Jagna pisze:
Zauważyłam, że z wielką łatwością przychodzi Wam krytykowanie i osądzanie ludzi, łatwo robi się to spod przykrywki jaką daje anonimowość na forach. Tylko czy potrafilibyście zrobić to samo patrząc komuś w oczy?? Nie sądzę. A co dopiero spojrzeć komuś w oczy mając świadomość braku swoich racji.

Jagna zaledwie zaczęłaś pracować w starostwie a już "boli" cię anonimowość nicków. Jakaś dziwna zbieżność z "filozofią" przekornego. Nie dziw się, że forumowicze zaczynają cie odbierać tak a nie inaczej. A czy ty jesteś w stanie np. w poniedziałek pójść do starosty i powiedzieć mu prosto w oczy, że jest kłamcą? Jakoś nie mogę sobie ego wyobrazić :o

Przekorny
wyrwałeś fragment mojej wypowiedzi z kontekstu i dowaliłeś mi na forum tak, że w pięty mi poszło :grin: :grin: :grin:
Czytając twój ostatni post mało nie udławiłem się orzeszkiem ze śmiechu :lol:
Skoro aż tak cie to niepokoi kim jestem to ujawnię się, nie będę cię dłużej trzymał w niepewności. Otóż makaron to ja agent Tomek z CBA :grin:
Domyślam się, że w/s domniemanego "Karasia" rozmawiałeś z członkiem większej lub mniejszej partii w osobie starosty Piotra Woroniaka, co mnie wcale nie dziwi, że dodawał mu otuchy i pocieszał go.

Ostatnio zmieniony 02 sty 2010, 23:25 przez makaron, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron pisze:
Jagna zaledwie zaczęłaś pracować w starostwie a już "boli" cię anonimowość nicków.

Nie wyolbrzymiaj tego. Do bólu tomi jeszcze daleko.
makaron pisze:
A czy ty jesteś w stanie np. w poniedziałek pójść do starosty i powiedzieć mu prosto w oczy, że jest kłamcą? Jakoś nie mogę sobie ego wyobrazić :o

wiesz, że ja też nie mogę, może dlatego, że ja mu tego nie zarzucam :P

Ostatnio zmieniony 02 sty 2010, 23:27 przez Jagna, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wiesiu, ileż trzeba mieć tupetu, żeby w obliczu tego, iż, jak sam stwierdziłeś:

Cytuj:
Nie mam ani krzty honoru i nie przedstawię się jak również nie napiszę gdzie pracuję. :grin: Nie będziemy mieli równych szans w dyskusji nie stać mnie na to :grin: :grin: :grin:

... żądać czegokolwiek lub podejrzewać kogokolwiek o niestworzone historie. Myślę, że ty masz więcej brudu za paznokciami niż wszyscy forumowicze razem wzięci... ;-)
I kogo właściwie ma niby obchodzić co ty sobie możesz czy też nie wyobrazić,...???

Ja sobie nie mogę wyobrazić, żebyś któregoś pięknego dnia przyszedł na spotkanie forumowiczów i przedstawił się. Salwa śmiechu z powodu odkrycia kim jest "moralista" ukrywający się pod nickiem "makaron" zapewne bardzo długo brzmiałaby ci w uszach... :smt082 :smt044
Ty już jesteś skazany na anonimowość, po tych wszystkich bzdetach które tutaj wklikałeś... :smt111

:smt044 :smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:38 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Turku, jakbym czytał Wiesia makarona?? Kim on jest, że zmuszony jesteś pisać pod jego dyktando,.. i jednocześnie poinformuj mnie pod czyje dyktando ja sam piszę,.. bo Ty to z pewnością wiesz... :oops:

Będę bacznie przyglądał się od teraz Twoim postom, i jeśli napiszesz cokolwiek, co będzie choćby w najdrobniejszym zakresie przypominało pochwałę działań UM, będzie jasne, że piszesz to pod dyktando władz,... bo pracujesz przecież w jednostce podległej.

ps. Przegiąłeś w tych oskarżeniach w kierunku Jagny. Być może w Twoim mniemaniu manipulowanie ludźmi jest czymś normalnym,... bo sam jesteś manipulowany, i robisz wszystko, żeby przypodobać się swoim szefom, zależnym od burmistrza.
Takie oskarżenia,.. wstyd Turku... :|

ps. makaronie, wyglądasz mi na takiego, który z lubością pisał i pisze anonimowe donosy na znajomych, sąsiadów i kogokolwiek uda ci się przyłapać na czymś niestosownym. Możesz się zwierzyć, jak dużo takich donosów napisałeś już w życiu??? :)

Ostatnio zmieniony 02 sty 2010, 23:55 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Jagna zaledwie zaczęłaś pracować w starostwie a już "boli" cię anonimowość nicków. Jakaś dziwna zbieżność z "filozofią" przekornego.

Każdy widzi to co chce widzieć. Szufladkujecie tu niewygodne dla Was wypowiedzi w zależności od tego kto gdzie i z kim pracuje. Płytkie to bardzo.

Cytuj:
Uważam, że bardziej komfortowo i "bezpieczniej" (dla Ciebie) było by Byś w niektórych kwestiach nie zajmowała tak jednoznaczego stanowiska

turku chyba troszkę przesadzasz. Czuje się jak najbardziej komfortowo i bezpiecznie z tym co napisałam a wywołało u Was atak na moją osobę i podejrzenia, nie ukrywam dziwne dla mnie. I nie sądzę abyś był właściwą osobą do mówienia mi jakie stanowisko powinnam zajmować, oraz posądzania mnie o pisanie pod dyktando osób od których jestem zależna. Jak już wspominałam zależna jestem tylko sama od siebie :D Mogę pokusić się o podobne stwierdzenia w stosunku do Ciebie np za brak krytyki wobec niektórych forumowiczów np. Ojca Dyrektora. Czy nie jest on wynikiem spodziewanych zleceń na fotografowanie tego czy owego?? Albo np brak krytyki na poczynania naszego moderatora(wręcz bronienie go), który jest Twoim kolegą z jednego klubu??

Tytuł:
pismak
pismak

Jagna pisze:
wiesz, że ja też nie mogę, może dlatego, że ja mu tego nie zarzucam

Jagna ja też Owsikowi nie zarzucam tego, że był TW "Karaś". Nie ja napisałem o nim artykuł w gazecie, nie ja napisałem o tej "sensacyjnej" informacji na tym forum.

przekorny, drogi przyjacielu broń Boże !!! nie wysilaj swojej wyobraźni zbytnio bo możesz z wysiłku dostać deformacji płata skroniowego ;-)
Zasmuciłeś mnie niesamowicie swoim wyrokiem skazującym mnie na bezkresną anonimowość, jakież to jest dla mnie bolesne nie zaznać zaszczytu uczestniczenia w dyskusji z tobą podczas spotkania forumowiczów :lol: :lol: :lol:
"Wybacz mi" animatorze spotkań forumowiczów, inicjatorze spotkań z przedstawicielami partii politycznych i innymi VIP-ami :D
:lol: :grin:

ps.
Cytuj:
makaronie, wyglądasz mi na takiego, który z lubością pisał i pisze anonimowe donosy na znajomych, sąsiadów i kogokolwiek uda ci się przyłapać na czymś niestosownym. Możesz się zwierzyć, jak dużo takich donosów napisałeś już w życiu??? :)

niestety nie dowiesz się ile bo to tajemnica służbowa 8)
mogę ci ujawnić tylko tyle, że do starosty napisałem wystarczająco dużo na ciebie aby miał pełny pogląd na twoją "rozczorchaną" naturę i osobowość :smt021

Ostatnio zmieniony 03 sty 2010, 0:20 przez makaron, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:41 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
wymieniają swoje jak najbardziej subiektywne opinie i nie ważne jest, to kto kim jest i komu podlega, powtórzę NIE WAŻNE

A jednak ważne, bo wszystkich szufladkuje się tutaj według tych właśnie kryteriów i Ty sam turku również to robisz,więc nie pisz, że jest inaczej bo nie uwierzę.

Ostatnio zmieniony 03 sty 2010, 0:17 przez Jagna, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:42 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron pisze:
Jagna ja też Owsikowi nie zarzucam tego, że był TW "Karaś". Nie ja napisałem o nim artykuł w gazecie, nie ja napisałem o tej "sensacyjnej" informacji na tym forum.

a czy mój post był skierowany bezpośrednio do Ciebie?? Nie sądzę. :)

[ Dodano: Nie Sty 03, 2010 12:22 am ]
turek pisze:
Czy nie będzie Ci głupio, jeśli pomimo takich "zleceń" przyjdzie dzień, kiedy uzanam, że Ojciec Dyrektor pierdaczy głupoty, i mu to wytknę pomimo wspomnianych przez Ciebie, spodziewanych zleceń?

A czy i Tobie nie będzie głupio jeśli i ja kiedyś skrytykuję powiat jeśli na to zasłuży???

Tytuł:
pismak
pismak

Jagna pisze:
a czy mój post był skierowany bezpośrednio do Ciebie?? Nie sądzę. :)

Nie no racja Jagna twój post był skierowany do Rafała Gronicza :lol:
Ja też Cię kocham inaczej :smt058 , a drugi tramwaj skręca zielony :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.