Dzisiaj jest 14 maja 2025, 6:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

ojjj turek rozszyfrowaleś mnie :( przyznaję więc, że to z azdrośc o te włosy, nogi,spódniczki itp

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 13:34 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Jagna wyrosła na "cichą" zabójczynię Przekornego i stała się pretendentką do tytułu MISTRZA. Ponieważ konkurs jest mój i opiera się na moich subiektywnych odczuciach to wizja mojej osoby jako sympatycznego, milusińskiego, cudownie włochatego i uśmiechniętego przedstawiciela braci mniejszych porwał moje serce.

W temacie Mordo Ty Moja - pieśń okolicznościowa

http://www.youtube.com/watch?v=KHRleh3lIDg

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 13:35 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Turek

Cytuj:
....przerobi na tajnego agenta działającego na niwie Przekornego ;) I tym oto sposobem, pod przykrywką "konkursu" Arcim wykańcza naszego Przekornego ...

A wiesz, że to może być prawdą??? Zauważyłem dzisiaj, że zerkała na mnie dziwnie, coś tam pilnie notowała w notatniku,... po czym wyciągnęła z torebki gołębia pocztowego, przywiązała kajet to stopy biednego ptaszka, otworzyła okno i,.. wypuściła stwora w przestworza. :shock:

Wyczuwając coś niecnego, podbiegłem do okna i usiłowałem strącić posłańca za pomocą gumki do ołówka, ale pierzaste paskudztwo bezczelnie uniknęło pocisku i umknęło wprost,.. w kierunku Muzeum Łużyckiego.

W kontekście powyższych faktów, przypuszczeń i spekulacji myślę, że spisek już trwa od jakiegoś czasu.
O ja biedny,... :cry:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 13:35 przez turek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Turek, zacznij się zastanawiać nad sensem (być może zbyt głęboko dla Ciebie ukrytym) zdań które tutaj piszę, bo ręce mi już opadają,... przez konieczność wyjaśniania i polemiki z Tobą odnośnie tego, dlaczego napisałem lub określiłem tak a nie inaczej coś/kogoś. Zaczynasz mi przypominać YELLO_35,... bo zapewne na jego zlecenie lub pod dyktando piszesz??
A co, skoro Ty rozwijasz teorie spiskowe (Jagna), dlaczego i ja nie mógłbym...?? :roll:

Ptaszek wzbudził u mnie pozytywne emocje, ponieważ nie spodziewałem się, że jest on członkiem "zorganizowanej grupy szpiegowskiej". :P
Kiedy jednak przekonałem się, że w rzeczywistości wypełnia on niecną misję, mój stosunek do ptaszka zmienił się diametralnie ( i stąd określenie pierzaste paskudztwo).

Czy wyjaśnienie, dlaczego użyłem dwóch przeciwstawnych określeń dotyczących gołębia, w pełni Cię satysfakcjonuje, czy masz jeszcze jakieś uwagi??? :smt021

Ostatnio zmieniony 07 sty 2010, 10:45 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 13:37 przez turek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

OT.
Przeczytałem 5/10 ostatnie posty, dowiedziałem się, że Jagna ma ptaszka.
Czasami
przekorny pisze:
wciąga ... biednego ptaszka, otwiera okno i,..

nie chcę czytać nawet co dalej.
Przekorny usiłuje coś zrobić z tym ptaszkiem
przekorny pisze:
za pomocą gumki
ale
przekorny pisze:
Ptaszek wzbudził u mnie pozytywne emocje, ponieważ nie spodziewałem się, że jest on członkiem

Zazwyczaj jest członkiem, ale reakcja emocjonalna dziwi.
Wtedy,
przekorny pisze:

Kiedy jednak przekonałem się, że w rzeczywistości wypełnia on niecną misję

miał
przekorny pisze:
stosunek
, ale odczucia
przekorny pisze:

do ptaszka zmienił się diametralnie ( i stąd określenie pierzaste paskudztwo).

Czyli, Jagna ma ptaszka, ale jakiś strasznie paskudny, nie w guście przekornego.
Taki OT, bez urazy oczywiście przekorny.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Turek, najwyraźniej na ambicję wziąłeś sobie zachowanie ostatniego słowa, stąd Twoja panika i roztrzęsienie, wynikające z faktu, że dyskusję na dowolny temat może zakończyć ktoś inny...
Spokojnie, Kolego, bo widzę, że nerwy siadają Ci w dramatycznie szybkim tempie.. :lol:
Musisz wziąć głęboki oddech, pobiegać wokół komina, napić się zimnej wody,.. słowem ochłonąć.
Zawały w tym wieku zdarzają się coraz częściej.... :smt058

I to tyle w temacie pn. "uporczywe wmawianie interlokutorowi nerwowości podczas pisania postów". :smt111

ps. co do Twojego pisania pod dyktando - najwyraźniej dajesz radę pisać pod obu kolegów - ot, taki Turek-Orkiestra jesteś :D:D

AdrianMarkowski, no takie skojarzenia,.. i o tej porze??? :shock: :lol: :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Adrianie to najzwyklejsze w świecie pomówienia. Nie jestem posiadaczką ptaszka który jest członkiem no a przynajmniej nic takiego nie zauważyłam :smt082 :smt044

a poniżej przedstawiam szajkę forumowych spiskowców odpowiedzialnych za całe zło lokalnych spraw z PiotrArcimowiczem na czele :)

Proponuję szczególnie zwrócić uwagę na wojowniczą minę Pitka ;)
Cytuj:
wizja mojej osoby jako sympatycznego, milusińskiego, cudownie włochatego i uśmiechniętego przedstawiciela braci mniejszych porwał moje serce.

Do tego odnosi się załącznik numer dwa :D

Ostatnio zmieniony 07 sty 2010, 15:21 przez Jagna, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

WY SIĘ NAPRAWDE ĆPACIE..........takie pierdoły pisać .......TERAZ JUŻ WSZYSTKO WIADOME GEJE .........w tym kiblu to YELLO i reszta to się pis....rami pocieracie OBRZYDLIWE,FUJJJJ PE ...ŁY.ciekawe czy jak z kibla wychodzicie to ręce myjecie bo takimi oblanymi rękami chyba po orzeszki które YELLO WCHŁANIA NIE SIĘGACIE :smt044 :smt082 :D

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jagna pisze:
Adrianie to najzwyklejsze w świecie pomówienia. Nie jestem posiadaczką ptaszka ...

Nie wiem, nie sprawdzałem, ale chyba wierze.
Jagna pisze:
...Nie jestem posiadaczką ptaszka
który jest członkiem

Wiem wiem, członek to takie komunistyczne określenie, ale rozumiem, że ptaszka który nie jest członkiem to masz ? :lol:

DETEKTYW pisze:
ciekawe czy jak z kibla wychodzicie to ręce myjecie bo takimi oblanymi rękami chyba po orzeszki które YELLO WCHŁANIA NIE SIĘGACIE

Często sobie siusiasz na ręce ? Sprawia Ci to przyjemność, czy po prostu inaczej nie potrafisz ? Może warto posłuchać lekarza ?

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

No to dotarliśmy do zakończenia tego tematu.
Krótko Jagnie której tak dobrze szło i której wybaczyłem jedną offtopicową fotkę, nie wybaczę drugiej :)

Tak więc najbliżej wypłaty nagrody jest PanRdzawy, Turek i Przekorny. Decyzja trudna, więc pozwolę sobie na dodatkową rozmowę rozstrzygającą dziś wieczorem.

Trzeba dokonać pewnego podsumowania. Pozytywnie zaskoczył mnie PanRdzawy. Turek nie zszedł znanego mi poziomu, Przekorny zaś tradycyjnie próbował wbić szpilę lub dwie :)

W całym tekście nick PiotrArcimowicz wystąpił ok.50 razy co po przemnożeniu przez ok 1700 wejść daje w przybliżeniu około 85 000 "odsłon" mojego imienia i nazwiska. Całkiem niezły wynik :)

Pozdr.

AdrianMarkowski - Nie karm trolla :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

PiotrArcimowicz pisze:
W całym tekście nick PiotrArcimowicz wystąpił ok.50 razy co po przemnożeniu przez ok 1700 wejść daje w przybliżeniu około 85 000 "odsłon" mojego imienia i nazwiska. Całkiem niezły wynik :)

PiotrArcimowicz, wprawdzie temat zakończony, no i nie wiem czy przystoi poprawiać dyrektora, co może zrobić to wszystko co opisali w temacie, ale spieszę się wyjaśnić, iż zakradł Ci się błąd w logice obliczeń :P
Pozornie mogło by się zgadzać, ale są 4 podstrony, co oznacza że liczba odsłon tematu jest liczona dla wszystkich podstron. Więc z ok. 85 000 robi się ok. 21 250, przy założeniu stałej występowania Twojego imienia i nazwiska na każdej z podstron. :smt023 W sumie to 21 tys w kilka dni to niezły wynik, może wynajmij miejsce na baner w swoim opisie ? :smt082

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.