Dzisiaj jest 14 maja 2025, 9:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Jak to kiedyś powiedział słynny Boguś L : Nie chce mi się z Toba gadać.

Kto Ci każe?
]:->

Tytuł:
obserwator
obserwator

Witam
Byłem na orkiestrze pod centrum z rodziną może przez 40 minut.Więcej nie dałem rady z zimna.Było mało ludzi ,ale było ok.Usłyszałem wreszcie dobry głos Honoraty,widziałem parę tańców mojej byłej tancerki Inny.Najważniejsze że coś się działo.Ile nazbierali nie wiem.Dla mnie chęci się liczą, że władza i MDK wyszli ponownie z tą inicjatywą, kontynułując dzieło Owsiaka.
Jeśli były gwizdy, to lokalna i oddzielna sprawa.
Nikos

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ja również byłam przy Centrum Sportowym, ciesząc się, że w Zgorzelcu
coś jednak się dzieje. Szkoda, że tak mało ludzi wybrało się na imprezę
WOŚP,być może słabo imprezę zareklamowano. Faktycznie było zimno, ale zarazem bajecznie przy obfitym śniegu.
Wystarczyło ubrać się ciepło i przyjść posłuchać chociażby trochę muzyki na żywo. Uważam, że było OK. My Zgorzelczanie jednak ciągle narzekamy na wszystko.
Pozdrawiam :smt049

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Witam też byłem pod sceną i przyznam że było bardzo sympatycznie. PAIHIVO Jak zwykle rozgrzało atmosferę :smt026 ... Cieszę się że WOŚP trwa nadal , do końca świata i jeden dzień dłużej :smt049 .

Wpadka oczywiście była przy odpalaniu "światełka do nieba" ale "kto nic nie robi się nie myli"
Burmistrzowi i Pitkowi polecam częściej się uśmiechać bo był wielki kontrast między nastrojem zebranych przed sceną, a Tymi na scenie. Trochę luzu….

Do organizatorów: o co chodzi z tą różnicą w kosztach organizacji, między Zgorzelcem a Bogatynią czy Pieńskiem? Może ktoś to wyjaśnić?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dobry Weczer/Dobry Den

Orientuje się ktoś może jak przebiegły licytacje? Ponoć miała być licytowana jakaś klacz, gadżety Turowa oraz koszulka z repry Adiego Markowskiego...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

jak dla mnie było super, PAIHIVO jak zwykle wymietli - Leszek i crew spisali się. Trzeci Wymiar też spox. Wrzuciłem coś tam do puszki dostałem serduszko i gicior, fajna impra, oby takich więcej w Zgolu ..... aleeeee W LECIE :) :)

a co do kasy, pffff, no pewnie że część idzie do kabzy Owsiaka i fundacji, no i jeżeli tak ma być to niech będzie.
miło będąc w szpitalu widzieć sprzęty ufundowane przez Jurka, ONE TAM SĄ ! :)
wszystkim wiecznym malkontentom i frustratom polecam odwiedziny w szpitalu żeby się upewnić się na co ta kasa idzie - były by tam te sprzęty gdyby nie WOŚP ??????.... hmmm
.... proste, nie?

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Orientuje się ktoś może jak przebiegły licytacje? Ponoć miała być licytowana jakaś klacz, gadżety Turowa oraz koszulka z repry Adiego Markowskiego...

Klacz nadal jest licytowana na aukcjach WOŚP na allegro http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=335360
Inne gadżety w większości zostały zlicytowane podczas imprezy w Zgorzelcu. Formowemu Grengo nie udało się wygrać licytację medalu Turowa – poszedł chyba za 510zł. Inne gadżety były sprzedawane za symboliczne pieniądze, o inne walczono dzielnie. Nie poszła pełna dyskografia zespołu „Kult” Cena wywoławcza 450zł nie spotkała się z zainteresowaniem.
Dr. Dre pisze:
Wpadka oczywiście była przy odpalaniu "światełka do nieba"

No właśnie. Wraz z burmistrzem przez chwilę obawialiśmy się czy coś nie stało się osobie, która opiekowała się sztucznymi ogniami i czy same sztuczne ognie były ok. Nie wiedzieliśmy czy zamarzły czy zawilgotniały. Stąd nasze niewesołe miny w chwilę przed odpaleniem światełka do nieba. Ale jakoś odpaliliśmy ;)

Ostatnio zmieniony 12 sty 2010, 12:59 przez PiTeK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Szkoda tylko, że - z tego co słyszałam - nikt nie kwapił się, by wylicytować dyskografię Kultu, która została przez burmistrza wystawiona za kwotę 450 zł... Twierdzę, że to nie duża cena za tak kultowy zbiór płyt tego znakomitego zespołu... Szkoda, wielka szkoda, że nie było mnie w Zgorzelcu na WOŚPie...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

j.oleszkiewicz pisze:
Szkoda tylko, że - z tego co słyszałam - nikt nie kwapił się, by wylicytować dyskografię Kultu, która została przez burmistrza wystawiona za kwotę 450 zł... Twierdzę, że to nie duża cena za tak kultowy zbiór płyt tego znakomitego zespołu... Szkoda, wielka szkoda, że nie było mnie w Zgorzelcu na WOŚPie...

Jeśli nie została sprzedana to pewnie możesz ją jeszcze od Burmistrza odkupić a pieniądze przeznaczone będą na WOŚP. Aukcje internetowe WOŚP’u jeszcze trwają.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=19749
]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Bo gdyby ktoś wystawił dyskografię Dody....
450 zł za 14 oryginalnych płyt Kultu - zdzierstwo w biały dzień.

Co prawda oryginalny "Tata Kazika", który notabene w tej dyskografii się znalazł kosztuje parę setek, ale cóż...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Bezstronny - to czemu nie wylicytowałeś?

A ja teraz nie mogę znaleźć tej aukcji na allegro :( i licytować na dzieciaki ni mogę...

[ Dodano: Sro Sty 13, 2010 11:25 pm ]
Restrart: już znalazłam aukcję :D Teraz tylko poczekam do poniedziałku na przypływ pieniążków i hura na juzia - jazda na aukcję :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Bo mam swoją :grin:
głupio tak dwie na półce trzymać

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa UTC+1godz.