Dzisiaj jest 15 maja 2025, 8:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Chuck Norris jr pisze:
Gero, jak załatwiłeś z aleksandrem możliwość umieszczenia swojej reklamy w stopce?

Widzisz jakaś reklamę w mojej stopce? Poza tym moje uzgodnienia z Aleksem są moimi uzgodnieniami z Aleksem.

Otwarcie Plazy w marcu! Wiecej tutaj: KLIK

Ostatnio zmieniony 28 paź 2009, 14:53 przez Gero, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Wiecej tutaj: KLIK
co te komentarze takie poobcinane? nic nie można przeczytać :(

Cytuj:
Widzisz jakaś reklamę w mojej stopce?
no jakże tak? te okulary to nie dowód kalectwa :|

Ostatnio zmieniony 03 lis 2009, 12:25 przez Chuck Norris jr, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A wiecie cos moze o wielkosci lokali i cenie czynszu za m2?
Wiem, ze na stronie glownej jest telefon do Warszawy, ale moze ktos juz z Was przerabial ten temat?
Pozdrawiam
Piotr

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Żeby wyjść z twarzą władze miasta powinny rozesłać zaproszenia do firm w kraju zajmujących się rozrywką. W przeciwnym razie wygląda na to by pobierać opłatę dzierżawy za grunt miejski. Wstyd i siara. Będzie głośno, oj będzie!

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Fantasy Park w Plaza Zgorzelec - nowe informacje
2009-11-19

Bar, dyskoteka, bilard, kręgle, imprezy, kawiarnia internetowa i duży plac zabaw dla dzieci - będzie, tyle że w Suwałkach, a nie w Zgorzelcu.

Po informacji dotyczącej braku kina w powstającym właśnie Plaza Zgorzelec przyszedł czas na drugie uderzenie. Jak dowiedział się dziennik www.zgorzelec.info firma Fantasy Park sp. z o.o. wycofała się z inwestowania w Zgorzelcu. Przedstawiciel firmy potwierdził, że był na miejscu i osobiście analizował możliwości miasta, niestety wyniki nie były zadowalające stąd też negatywna decyzja.

Wygląda na to, że w powstającym molochu głównym elementem działalności będzie handel, a nie jak początkowo zakładano usługi. Skoro tak, to obiekt może kiedyś podzielić los Centrum Handlowego EDEN, którego co chwilę znika kolejna firma.

http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d ... g&t=news2b

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
Cytuj:
Fantasy Park w Plaza Zgorzelec - nowe informacje
2009-11-19

Bar, dyskoteka, bilard, kręgle, imprezy, kawiarnia internetowa i duży plac zabaw dla dzieci - będzie, tyle że w Suwałkach, a nie w Zgorzelcu.

Po informacji dotyczącej braku kina w powstającym właśnie Plaza Zgorzelec przyszedł czas na drugie uderzenie. Jak dowiedział się dziennik www.zgorzelec.info firma Fantasy Park sp. z o.o. wycofała się z inwestowania w Zgorzelcu. Przedstawiciel firmy potwierdził, że był na miejscu i osobiście analizował możliwości miasta, niestety wyniki nie były zadowalające stąd też negatywna decyzja.

Wygląda na to, że w powstającym molochu głównym elementem działalności będzie handel, a nie jak początkowo zakładano usługi. Skoro tak, to obiekt może kiedyś podzielić los Centrum Handlowego EDEN, którego co chwilę znika kolejna firma.

http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d ... g&t=news2b

no to super jak nic nie było tak NIC nie będzie w tym mieście!! :| ŻENADA!!! :/

Tytuł:
pismak
pismak

Nareszcie potwierdzono informację, że będzie Fantazy Park w Plazie :smt026 http://www.zinfo.pl/artykuly/3091

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PiTeK pisze:
Nareszcie potwierdzono informację, że będzie Fantazy Park w Plazie :smt026 http://www.zinfo.pl/artykuly/3091

Cytuj:
Sukcesem zakończyły się negocjacje Burmistrza Zgorzelca Rafała Gronicza z przedstawicielami Plaza Center.

Tak z ciekawości zapytam: jak wyglądają takie negocjacje? Co burmistrz może zaoferować właścicielom firmy w zamian za jakąś inwestycje?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

tadam pisze:
Tak z ciekawości zapytam: jak wyglądają takie negocjacje? Co burmistrz może zaoferować właścicielom firmy w zamian za jakąś inwestycje?

Ja na jego miejscu obiecał bym ZYSK z takiej inwestycji...To dla inwestora chyba najważniejsze. Taka rola Burmistrza. Jak nie drzwiami to oknem. :smt082

Chyba pomogło :smt023

:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 będzie weselej. Jeszcze to kino w MDK niech wykańczają szybciej. Plotki noszą że projektor jest 3D :shock:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Chyba pomogło :smt023

ale ja zupełnie poważnie pytałem... Czy burmistrz np. przekonał inwestora jakimiś symulacjami kto i kiedy będzie do kręgielni przychodził, czy może jakiś lokalny podatek umorzył, albo jakąś inną procedurę w zamian przyspieszył czy może zwyczajnie namawiał go żeby jednak spróbował i inwestor się zgodził... bardzo mnie to interesuje.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

tadam
Cytuj:
... bardzo mnie to interesuje.

I mnie również... :|

Tuż po wyborach 2006 roku, przypominam, burmistrz "wrzasnął" z całych sił ZAŁATWIŁEM,... aż okrzyk ten rozległo się po wszelkich możliwych mediach.
Sprawa dotyczyła rzekomego załatwienia przez burmistrza odsunięcia groźby zapłaty rzekomych kar za rzekome nieprawidłowości przy budowie stadionu miejskiego za poprzedniej kadencji...
Cud wielki, że Fiedka nie chwycił Rafałka za ucho i za te "nieprawidłowości" nie zaprowadził go,.. przed ponure oblicze Temidy. :-?

Czy tak jest i tym razem??? Próba odcinania kuponów za sprawę, która nie dość, że nie leży w jego gestii, to również w zasięgu jego kompetencji i możliwości... ??? :oops:

Przy okazji, może by również załatwił coś z dworcem Zgorzelec Miasto,... bo choć nieruchomość została sprzedana,.. ale jak straszyła podróżnych swym koszmarnym widokiem,.. tak straszy w dalszym ciągu... :cry:

Ostatnio zmieniony 12 sty 2010, 16:23 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

tadam pisze:

Lista możliwych form przekonania inwestora jest pewnie łatwo dostępna - jednak te zaoferowane w każdym przypadku są chyba w jakimś stopniu objęte tajemnicą handlową. No chyba , że się mylę...

przekorny pisze:
... nie dość, że nie leży w jego gestii, to również w zasięgu jego kompetencji i możliwości... ???

Jeśli nie BM to kto? Bo naprawdę nikt inny nie przychodzi mi do głowy :|

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

w końcu coś się w mieście będzie działo

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Sprit , a czy uważasz że do tej pory była u nas pusynia kulturalna? jeśli tak to napisz co chciałbyś dostać / lub kupić najlepiej/

[ Dodano: Sro Sty 13, 2010 8:33 pm ]
Sprit , a czy uważasz że do tej pory była u nas pusynia kulturalna? jeśli tak to napisz co chciałbyś dostać / lub kupić najlepiej/
Zapraszam na koncerty w tym miesiącu , 16 stycznia Włodzimierz Nahorny sekstet w MDK jazz, 23 styczeń ,, Sklep z Ptasimi Piórami '' - poezja śpiewana w Kuźni oraz 29 stycznia JAMAL - rege , w MDK dodatkowo imprezy karnawałowe w Kaprysie i w Kuźni i w 2Brodhers Pub. Tylko za większość trzeba zapłacić.
I dostałem wiadomość o imprezie karnawałowej przy Jakubie organizowanej przez Eurooperę :smt030 :smt023

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Szczerze powiedziawszy to porównując liczbę imprez w Bogatyni czy Bolesławcu a w Zgorzelcu to liczba imprez w naszym mieście jest imponująca.

Z tego co wiem Bogatynia ma 3x większy budżet niż Zgorzelec, a tam się prawie nic nie dzieje.

Narzekanie na brak wydarzeń kulturalnych w naszym mieście, to rozumiem już tak w ramach tradycji i sportu narodowego Polaków.

Chyba, że mówimy o kulturze w rozumieniu Dody, Sumptuascic itp. Wtedy zwracam honor i zostaje mi kłócić się o definicję "kultury"

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.