Dzisiaj jest 19 maja 2025, 4:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

no właśnie bo ja też nie mogę się doszukać

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Pardon.. nie wiem o co cho ale dotychczas były dostępne :-?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Koniec meczu i wygrana Turowa, 99:70 Chylu 21pkt, Johnson 15pkt

Ostatnio zmieniony 20 sty 2010, 19:39 przez XYZ, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

http://rozgrywki.pzkosz.pl/?p=10&s=7&id=6731 - staty z meczu!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Do kibiców co byli na meczu ? co to była za sytuacja ze gray dostał niesportowe ? jak wyglądał w tym meczu Johnson będzie z niego wzmocnienie ?:D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

z Johnsona?? to pytanie nie wymagajace odpowiedzi kto był ten widział jak on lata nad koszami :D :D i jakie bloki sadzi :smt026 a co do sytuacji z Grayem to zawodniuk z poznania uderzył go kolanemk i grey mu oddał po głowie :D ale tak lekko, nie zeby mu sieknął hehe

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Johnson??? Z tergo co widziałem na meczu to człowiek latawiec. Jak tak bedzie grał to będziemy mieli niezłe widowisko w najbliższych meczach :smt026 :smt026 :smt026
Pokazał co potrafi napewno po zgraniu z zespołem pokarze jeszcze więcej ale jak narazie gicior :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Piękny Mecz !

A To Co Robił Chris To Było Wyśmienite :)

Wsad Z Miejsca ;D

Z Półdystansu Też daje rade ;)

Zadziwia Mnie Postawa Chylińskiego :)
Tak Dobrze Dawno Nie grał, ale się z tego ciesze ;D:D

Kto Widział Rindina?
Koleś Jest Potężny i myślę że będzie z niego pożytek ale ktoś musi odejść prawda?;>

Ostatnio zmieniony 20 sty 2010, 21:33 przez Muchaa, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

W transmisji prw mowili ze podobno za TJ ma przyjść Edney, ale jakoś nie chce mi się do końca w to wierzyć. Dziś TJ zagrał nieźle. ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

o Rindinie mowili tez, ze na treningach nie zachwycal i nie wiadomo, czy zostanie. Powiem szczerze ze troche podejrzane mi sie wydaje ze koles o takim wzroscie, w tym momencie sezonu, nie moze sobie znalezc klubu. Gdyby potrafil COKOLWIEK, to na pewno by sie znalezli chetni, i podejrzewam, ze oferty rowniez by mial ciekawsze niz ta ze Zgorzelca. Poki co jestem do niego nastawiony sceptycznie.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Blair tak samo można się dziwić dlaczygo Edney nie ma klubu(nawet jako zmiennik) bo przeciez jest dobry. Może poprostu nigdzie nie pasowal(do zadnej koncepcji trenerskiej) a u Urlepa bedzie "leżał" jak ulał!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mysle ze raczej zaden klub nie pasuje Edneyowi (finansowo i rola w druzynie), swoje juz zagral i pewnie zagra tylko jezeli dostanie naprawde ciekawa oferte.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Naszym klubem Turow jest!!! Niech zaluja Ci co nie byli ;) Doskonale do naszego stylu wkomponowal sie Johnson , naprawde gosc ma takiego powera i taka winde w nogach ze szok . Jak dla mnie Brandon jest No. 1 ale zobaczymy jak to sie potoczy - ten to chce grac , nie bylo/ nie ma w tym sezonie goscia ktory by byl tak zdeterminowany jak on . Widac ze Gray & Brandon & Johnson sie rozumieja - byli na browarku w 2 brothers kibicujac razem z nami - kibicami pilki recznej - meczyk bialo czerwonych ;) Nawet nasz trenejro byl ;p jezeli beda dodatkowe zmiany - rozgrywajek (w domysle Edney) , i jak 225 cm wierza zacznie grac lepiej i podpisze to ja bym na miejscu Pastetasa nie spal po nocy ;) Turow!

P.S. Nowa piesn sie przyjela , mialem okazje siedziec w KK , gardla zdate ale warto bylo ;) Pozdro all .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

co do Rindina, to rzeczywiście, rozmawiałem z jednym z zawodników to mowił że chłop jest bez formy a w czasie treningu jak grali to chris 4 razy zrobił wsady przez niego :D :D cieszy postawa Chrisa, troche za bardzo samolubnie gra TJ i widać ze odstaje od reszty zespołu, ale należy zwrócić uwagę na Bartka Bochno!!! ten okrzykniety najgorszym młodzieżowcem poprzedniego sezonu pokazuje teraz że wcale nie jest najgorszy. moim zdaniem, bo znam go dobrze i wiem na co go stać, potrzebował takiego zastrzyku zaufania jakk u trenera Urlepa ma... po Johnsonie był dzis zawodnikiem który spedził najwiecej minut na boisku (22 a C.J. 23) i świetnie to wykorzystał. w obronie gra bardzo dobrze, często mierząc się ze starszymi, silniejszymi i bardziej doświadczonymi graczami a i w ataku pokazuje w końcu swój potencjał strzelecki!!!!! kolejny raz zdobywa 8 pkt w tym 2 trójki;) myśle że jak tak dalej pojdzie to nam sie chłopak rozegra na dobre, już widać że nie boi sie rzucać, grać piłką, wchodzić itp.. oby tak dalej Bartek!!!!! do boju Turów, puchar jest nasz!!!! :smt026 :smt026

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wywołujemy do koszykarskiej tablicy "Tyfusa", tymczasem koleszka został doceniony przez szyszki z Euroligi w głosowaniu na "Dream Team Wszechczasów"... głosowanie rusza jutro:

http://www.euroleague.net/competition/a ... /main-page

Obrazek

Ostatnio zmieniony 21 sty 2010, 11:49 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.