Dzisiaj jest 19 maja 2025, 7:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Co do Rindina to także słyszałem że słabiutki zawodnik że szok... Zauważyłem że wszyscy chcą go w Turowie pewnie dla tego bo gość ma 225 , pytanie tylko po co? Jest Wright, Johnson jak na razie oby dwoje świetni i gdzie tu miejsce dla Rindina? Słyszałem gdzieś że Big Azer ma podpisać kontrakt na kilka sezonów i że ten zawodnik za wiele jeszcze nie potrafi, a w Zgorzelcu miał by się rozwijać i za kilka sezonów kto wie ... (podobny przypadek był kilka sezonów temu z Marin Hanem, ale się nie sprawdziło).
Rindin musiał by w Turowie raczej kogoś zastąpić, bo wątpię że Turów byłby w stanie utrzymywać kolejnego obcokrajowca.

Witka-Wallace vs. Burrell-Hrycaniuk-Jagla
Wójcik-Wright-Johnson Łapeta-Varda

Myślę że Turów pod koszem ma przewagę i nie potrzebuje już żadnych wzmocnień.
Gorzej jest już na obwodzie.

TJ-Pistojević? vs. Harrington-Ewing
Gray-Chyliński-Bochno Logan-Zamojski

Wydaje mi się że Prokom się jeszcze kimś wzmocni na obwodzie bo jest ich tam nie za dużo a żeby powalczyć w Eurolidze ktoś by się na pewno przydał.
U nas jak na razie na obwodzie świetnie gra tylko Chyliński, po za tym TJ samiec, a Gray trochę zgasł, Bochno dobrze w obronie, ale to nie wystarczy. Pistojević statystykami nie porażał, jak gra to nie mam pojęcia. Edney za TJ, nie wiem czy to dobry pomysł. Forma "Tyfusa" to wielka niewiadoma, a to nie jest początek sezonu i czasu za dużo nie ma.

Celowo porównałem Turów z Prokomem, bo myślę że tym składem z Anwilem powinniśmy dać sobie rade.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Finito tygodnia decyzja w sprawie Pistoljevica... "Gigantus" ma czas do końca miesiąca...

http://www.gazetawroclawska.pl/sport/21 ... ,id,t.html

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wszystko ładnie pieknie...ale na polskim koszu znow ktos napisal o tym ze M. Wright moze odejesc...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Co do Wrighta to oby to nie byla prawda, ale cos moze w tym byc skoro caly czas dochodza podkoszowi! ;/

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Franiu pisze:
Co do Wrighta to oby to nie byla prawda, ale cos moze w tym byc skoro caly czas dochodza podkoszowi! ;/

miejmy nadzieje że to tylko ogór i że Wright zostanie z nami :(

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wracając do Rindina skądinąd wiem, że jest chłop u nas za zupełną darmochę, bo nikt nawet nie chciał przyjąć Go do siebie na treningi. Z opowiadań pracownika KS wiem, że słabiutki i surowy jest chłopina i jedyne co przemawia na jego korzyść jest to, że kuma coś z koszykówki i jest nieprzeciętnie wielki.
Na chwilę obecną Urlep testuje Go nie tyle pod kątem włączenia Go do obecnego zespołu, ale raczej pod kątem jego rozwoju koszykarskiego w ogóle. O ile chłop nie przekona jednego z najlepszych trenerów PLK do siebie, to walizeczka i do domciu z końcem miesiąca.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
To już pewne. Półfinałowe spotkanie w ramach Pucharu Polski z udziałem PGE Turowa rozegrane zostanie w Zgorzelcu 17-stego lutego!

Miejsce rozegrania tego pojedynku zostało szczęśliwie wylosowane, a rywalem wicemistrzów będzie zwycięzca dzisiejszego pojedynku pomiędzy Anwilem Włocławek i Polonią Azbud Warszawa.

Jak dobrze Pójdzie mamy Okazje zobaczyć jak się nasi sprawdzą obecnym składem w grze z Anwilem.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

dobrze że bedzie u nas. mysle ze obecnym składem możemy zniszczyc Anwil a i gdyby Chris doszedł do nas wczesniej to mecz z Prokomem też byłby wygrany!!

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

No i gramy z Anwilem ;) mam pytanie w sprawie biletow na PP - trzeba miec osobne czy karnet na sezon zasadniczy obejmuje PP ? Ew jaka jest ich cena ?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

na PP musisz kupić bilet, jeżeli masz karnet to cena biletu (jeżeli będzie taka sama jak była w środę) to 10 zł, jeżeli nie masz karnetu to 15 zł :]

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

katrin89m pisze:
na PP musisz kupić bilet, jeżeli masz karnet to cena biletu (jeżeli będzie taka sama jak była w środę) to 10 zł, jeżeli nie masz karnetu to 15 zł :]

Ok's dzieki , Ale nawet gdyby bylo za free to i tak zdecydoanie wole (tak jak ostatnio) stac w KK :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... d-urlepem/

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Już nie mogę doczekać się starcia z włocławską zarazą w PP...

Szubi ma duży "respect" przed Nami, a tymczasem na Kujawach trwają gorączkowe poszukiwania czwóreczki.. dyro sportowy bardzo tajemniczy i enigmatyczny. Wskazówkę dotyczącą nowego gracza z exportu przekazał w formie hydrozagadki:

"...czarny-biały-biały..." ??? :P

http://piatakwarta.wordpress.com/2010/0 ... os-innego/

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Już niedługo powstanie nowa nieoficjalna strona Turowa Zgorzelec. Jest obecnie w trakcie tworzenia. Autorzy tej strony będą chcieli dodawać najświeższe wiadomości w przeciwieństwie do oficjalnej strony. Mamy nadzieje że się spodoba.

www.turow.cba.pl

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

"w przeciwieństwie do oficjalnej strony". Tak z ciekawosci zapytam - a skad te najswiezsze wiadomosci bedziecie pobierac? No chyba ze zamierzacie sie opierac na doniesieniach prasowych...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.