Dzisiaj jest 21 maja 2025, 0:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Klub ze Stalowej Woli poinformował nas, że ten zawodnik najprawdopodobniej wkrótce będzie wolny. Wkrótce, czyli przed zamknięciem okienka transferowego. Podjęliśmy rozmowy z jego agentem na temat podpisania umowy z naszym klubem. Ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła, więc jesteśmy także otwarci na inne opcje powiedział prezes Turowa Jan Michalski w rozmowie z Przeglądem Sportowym.

Rozmowy trwają.... Mówiąc o innej opcji miał pewnie na myśli testowanych zawodników na Maratońskiej (czyt. niewysoki blondyn :)) , jak się nie sprawdzą to podpiszą z Loydem.

Cytuj:
Turów ma dwóch kandydatów. Jednym z nich jest właśnie Lloyd, którego w Zgorzelcu chciano już przed sezonem.

Cytat z forum basketa ! :smt026

Ostatnio zmieniony 10 lut 2010, 8:16 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan to tak ciężko było podejść do zawodnika i zapytać się : What your name? Jak by Ci odpowiedział
- Wańka Stańka
- Zdenek Smetana
- Hanu Kowalajnen
- Sigund Forberajtensen
- Swen Gustawson
bądź inny Duńczyk to byś przynajmniej narodowość znał hahahahahahahaha

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pewne info ---> Jarryd Loyd zawodnikiem PGE Turowa Zgorzelec. W ten weekend co prawda jeszcze nie będzie grał. Pod koniec tygodnia ma sie pojawić w Zgorzelcu. Ogólnie wszystko już jest załatwione.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Pewne info ---> Jarryd Loyd zawodnikiem PGE Turowa Zgorzelec. W ten weekend co prawda jeszcze nie będzie grał. Pod koniec tygodnia ma sie pojawić w Zgorzelcu. Ogólnie wszystko już jest załatwione.

Widzę że pierwszy post to można darować, ale jak się pisze już w formie oznajmującej "Jarryd Loyd zawodnikiem PGE Turowa Zgorzelec" przydało by się podać źródło.

Pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
Widzę że pierwszy post to można darować, ale jak się pisze już w formie oznajmującej "Jarryd Loyd zawodnikiem PGE Turowa Zgorzelec" przydało by się podać źródło.

Pozdrawiam.

Źródło nie jest oficjalne , gdyż sam wiesz że prędzej sie z prasy dowiesz niż z strony klubowej. Ale moje info jest bezpośrednio z sztabu adminstracyjno-szkoleniowego Turowa.
Kwestia czasu jak tylko pojawi sie oficjalne potwierdzenie !!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Hakeem pisze:

Czyli zgodnie z zapowiedziami Loyd zagra ostatni meczyk ze Sportino i jedzie do nas. Tylko kto będzie rozgrywał w meczu z Polonią ? Dzyzzyss jak zagrają tak jak z AZS to będzie "piękne widowisko". Panie Urlep w 6 miejsce będą celować przynajmniej cztery załogi. Mam nadzieje, że z matematyki miałeś 5.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Źródło nie jest oficjalne , gdyż sam wiesz że prędzej sie z prasy dowiesz niż z strony klubowej. Ale moje info jest bezpośrednio z sztabu adminstracyjno-szkoleniowego Turowa.
Kwestia czasu jak tylko pojawi sie oficjalne potwierdzenie !!!

Rozumiem. Pytam się tylko bo przed sezonem była podobna sytuacja np. z Sofoklisem :smt044 i okazało się że to OGÓR. Jak zobaczę oficjalne info to uwierzę.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
Rozumiem. Pytam się tylko bo przed sezonem była podobna sytuacja np. z Sofoklisem :smt044 i okazało się że to OGÓR. Jak zobaczę oficjalne info to uwierzę.

Hehe z Sofoklisem to był mega ogór. Wracając do Loyd'a to
Dr. Dre pisze:
Czyli zgodnie z zapowiedziami Loyd zagra ostatni meczyk ze Sportino i jedzie do nas. Tylko kto będzie rozgrywał w meczu z Polonią ? Dzyzzyss jak zagrają tak jak z AZS to będzie "piękne widowisko". Panie Urlep w 6 miejsce będą celować przynajmniej cztery załogi. Mam nadzieje, że z matematyki miałeś 5.

masz absolutną rację, dlatego też będzie na koniec tygodnia u nas i od poniedziałku już trenuje z nami.

Ostatnio zmieniony 10 lut 2010, 9:05 przez Hakeem, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Panie Urlep w 6 miejsce będą celować przynajmniej cztery załogi. Mam nadzieje, że z matematyki miałeś 5.

Dokładnie tak jak piszesz, w tych 4 załogach właśnie Polonia Warszawa. Bez rozgrywającego to będzie niesamowicie trudny mecz. Polonia w tym fragmencie rozgrywek to na prawdę dobra, poukładana drużyna, ich główna broń to trójka czarnoskórych Aleksander, Nana, Miller i dodatkowo świetnie kreujący gra Hughes. Mimo Hardinga i Bacika mamy jak zwykle (niby) przewagę pod koszem i to Urlep pewnie wykorzysta. W Polonii gra dużo strzelców, więc jak Turów pokryje na obwodzie to powinien ten mecz wygrać.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
W Polonii gra dużo strzelców, więc jak Turów pokryje na obwodzie to powinien ten mecz wygrać.

Właśnie z tym będzie największy problem. Jak zauważyłem już w kilku naszych meczach , pod koszem bronimy bardzo dobrze ale za to obwód jest dziurawy. Proszę zauważyć że wiele zespołów gra do środka aby ściągnąć obwodowych i szybko odgrywa na zewnątrz gdzie nasi już nie dają rady dolecieć i wtedy padają trójki. Oby w tym meczu było inaczej !!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Przed sezonem Loyd zaliczany był do grona "koszykarskiego złomu":
http://www.sportandmore.pl/2009/10/piot ... -historia/

Sam zainteresowany ripostował, w ten sposób:

Cytuj:
Wielu ekspertów uważa, że drużyna Stali Stalowa Wola jest poważnym kandydatem do spadku. Jak możesz się do tego odnieść?

- Nauczyłem się jednej rzeczy. Otóż uważam, że nie zawsze należy słuchać rokowań ekspertów. Trzeba po prostu podążać swoją drogą.

Co najważniejsze w Naszej obecnej sytuacji to rasowy klepacz:
Cytuj:
You feel better when you play as a point guard, or shooting guard?

- I feel i am true point guard, I have a position i am a point guard. But i can play the 2 for a couple series of plays but My true position is the point. thats why a lot of the GM'S i spoke to regarding the NBA d leauge and others leauges like because I am true Point guard, I have a true position.

Zdąrzył już także obrosnąć w piórka ;-)
Cytuj:
Twoja dyspozycja wydaje się być optymalna...

- Tak, zgadza się. Grając przeciwko takim zespołom jak Turów czy Prokom, czułem się na tyle komfortowo, że wiem teraz, iż jestem w stanie grać na poziomie Euroligi czy Eurocup. W Polsce sobie to uświadomiłem.

W dwumeczu z Gdyńskimi Węgorzami wykręcił 57 oczka i "dokarmił" drużynę 10 asystami...

Ostatnio zmieniony 10 lut 2010, 13:30 przez DragisA, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Myślę, że to ambitny klepacz, czegoś chce, ma cel. Widać, że jak się zmotywuje to potrafi poty wylewać na parkiet. Ale! Jak poprzebywa z naszymi białasami znudzonymi bez ambicji i radości z gry w koszykówkę, to może mu się odechcieć „Nieeeeee udaaaaa sięeeeeeee, nie chce nam się.” Malkontenci. Nasz kapitan potrafi zmotywować. Ha ha ha ha ha Brak kogoś takiego jak Dragisa.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Kapitanem bym zrobil hmm...sam nie wiem kogo...z polakow to ostatnio Bartek sie tylko staral...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Nie wiem czy nie powinno im się zaśpiewać na meczu coś w stylu: POLACY WSTYD!!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie wiem czy nie powinno im się zaśpiewać na meczu coś w stylu: POLACY WSTYD!!!!!

Nie jest to najlepszy pomysł. Grają słabo to prawda , ale wg mnie nie wypada takich rzeczy robić. Lepiej już będzie tak jak już ktoś wspomniał , przemilczeć jedną całą kwartę !!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.