Dzisiaj jest 21 maja 2025, 7:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Muchaa pisze:
Hakunamakatek pisze:
Muchaa pisze:
powiem szczerze że się cieszę , może się wyrobi chłopak :smt026 :smt026

Nie rozumiem czemu piszesz chłopak do 25-latka skoro sam masz 13 :shock: ...

a mam pisać pan?...

A co ja mam cie kultury uczyć, sam powinieneś wiedzieć że jeżeli masz 13 lat, a zwracasz się do osoby pełnoletniej należy się trochę szacunku, o takich rzeczach akurat w szkole uczą. :smt075

powiem szczerze że się cieszę , może się Rindin wyrobi :smt026 :smt026
Do takiej formy na pewno bym się nie przyczepił.

Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 16:05 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
Cytat:
Zatrudnienie obu graczy nie musi być ostatnimi zmianami w PGE Turowie. - Okienko transferowe zamyka się 15 lutego. Być może do tego czasu nikt nie dojdzie, a być może coś jeszcze wymyślimy - zaznaczył prezes PGE Turowa.
Michalski ty myslenie zostaw innym bo tobie to nie wychodzi!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Lepiej gdyby ściągnęli jakiegoś strzelca, a nie kolejnego zawodnika pod kosz.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Cytat z:http://www.ksturow.pl słowa Adama Wójcika pisze:
Ponadto zgorzelczanie wciąż mają szansę na zajęcie trzeciego miejsca po sezonie zasadniczym, co pozwoliłoby im uniknąć ewentualnej konfrontacji z Asseco Prokomem Gdynia przed finałem rozgrywek. - Póki są szanse na zajęcie trzeciego miejsca musimy walczyć o osiągnięcie tego celu. Skupiamy się na każdym kolejnym meczu i pracujemy nad tym co każe nam trener.!

Wychodzi na to że idą na całość. Może jednak Trenejro się zmienia i olewa wyliczankę ? Albo ściema. Aptekarze teoretycznie mogą przegrać trzy mecze ale czy my wygramy wszystko?
Nie wiem, ale ja osobiście wolałbym, aby grali na 100%, nawet jeśli trafią z 4 miejsca w ćwierćfinale na Gdynian. Lepiej grać po zawziętych meczach przy dużej presji, niż klepać dla ściemy aby kalkulować w 6 miejsce, to może się zemścić.

Jutro dajemy czadu. :smt026 :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 16:51 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hakunamakatek pisze:
Muchaa pisze:
Hakunamakatek pisze:
Muchaa pisze:
powiem szczerze że się cieszę , może się wyrobi chłopak :smt026 :smt026

Nie rozumiem czemu piszesz chłopak do 25-latka skoro sam masz 13 :shock: ...

a mam pisać pan?...

A co ja mam cie kultury uczyć, sam powinieneś wiedzieć że jeżeli masz 13 lat, a zwracasz się do osoby pełnoletniej należy się trochę szacunku, o takich rzeczach akurat w szkole uczą. :smt075

powiem szczerze że się cieszę , może się Rindin wyrobi :smt026 :smt026

Do takiej formy na pewno bym się nie przyczepił.

Dobrze, Proszę Pana :roll:

Tytuł:
pismak
pismak

Dobra ludzie skończmy z tym kto jaką ma kulturę , chłopaczek może mieć więcej kultury niż sobie wyobrażają niektórzy z nas.
Po 1 na forum jest zakaz używania formy pan/pani po 2 jak mam do koszykarza się zwracać? Proszę Pana?
Tak mogę do "stfu" prezesa klubu mówić.
Do Grenga czy Tomczana także mam się tak zwracać z racji swojego wieku??
Owszem tego wymaga kultura , z drugiej strony ode mnie jest to oznaka szacunku jeśli zwracam się bezpośrednio.

Już nie róbmy burdy kto jak się ma zachować.

Myślmy raczej nad tym czy klub ma jakiegoś zawodnika na oku.

Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 18:28 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Avaddon18 pisze:

To "stfu" przez lewe ramie? Na szczęście... :smt082

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Dobra ludzie skończmy z tym kto jaką ma kulturę , chłopaczek może mieć więcej kultury niż sobie wyobrażają niektórzy z nas.
Po 1 na forum jest zakaz używania formy pan/pani po 2 jak mam do koszykarza się zwracać? Proszę Pana?
Do Grenga czy Tomczana także mam się tak zwracać z racji swojego wieku??
Owszem tego wymaga kultura , z drugiej strony ode mnie jest to oznaka szacunku jeśli zwracam się bezpośrednio.

Już nie róbmy burdy kto jak się ma zachować.

Myślmy raczej nad tym czy klub ma jakiegoś zawodnika na oku.

Nigdzie nie pisałem żeby pisać pan/pani, czytaj ze zrozumieniem.Pisałem tylko żeby zwracać się z jakimś szacunkiem dla osoby starszej.

Muchaa Sam nie jestem jeszcze pełnoletni, więc pan do mnie mówić nie musisz . :smt082 Mam nadzieje że wszystko wyjaśnione i temat kultury możemy zostawić za sobą.

Wracamy do tematu jaki jest teraz poruszany mianowicie czy w Turowie ktoś jeszcze zagra.
Wydaje mi się że na tym Turów roszady zakończy, za dużo tych zmian w składzie było i nie wydaje mi się żeby ktoś nowy doszedł (żebym się mylił).
Loyd w słabej Stalówce gra dobrze, z naszym największym rywalem zaliczył 34 pkt., ale jak poradzi sobie w lepszym Turowie. Gdy Gray rozgrywa nasza gra nie wygląda najlepiej, więc myślę że przydał by się ktoś do pomocy na pozycje rozgrywającego, nie koniecznie jakiś znany grajek, tylko taki który dobrze kreuje i agresywnie gra w obronie przez te 10 minut dla odciążenia Loyda. Myślę że za pieniądze które będzie brał Rindin spokojnie można by średniego PG zatrudnić albo pomyśleć o powrocie Szymańskiego, które było by moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem.

Mimo wszystko obstawiam 6 po RS, a potem:
Turów 2:1 Polpharma
Turów 4:3 Anwil
Turów 2:4 Prokom :(

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

1.ale jak nikogo wiecej nie sciagniemy to Rindin najprawdopodobniej bedzie w skladzie meczowym no bo nawet jak Loyd przyszedl to i tak druzyna sklada sie z 11 zawodnikow a lepiej przeciez zeby wystepowal w skladzie meczowy (tak wrazie czego) a moze Urlep obawia sie ze Wright zlapie kontuzje jak w poprzednich sezonach

2. nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze jak zajmiemy 4 lokate to z prokomem zagramy dopiero w polfinale bo ktos wyzej pisal ze juz w cwiercfinale

Tytuł:
obserwator
obserwator

dobrze, już dobrze wszystko wyjaśnione ...
postaram się poprawić ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

kuktus pisze:
2. nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze jak zajmiemy 4 lokate to z prokomem zagramy dopiero w polfinale bo ktos wyzej pisal ze juz w cwiercfinale

Zgadza się w półfinale - porypało mi się. :smt028

Tytuł:
pismak
pismak

Ja bym chciał, żeby nasz klub teraz ściągnął na miejsce - Kikowskiego :D :D :D
Myślę, że on dla nas = zbawienie, my dla niego = zbawienie :P
Zrobił sam siebie na szaro wyjeżdżając na Słowenię... gdzie gra ok 3-5 minut (nie sprawdzałem w statsach). U nas byłby gwiazdą zespołu, mógłby się sprawdzić w roli "dobry zawodnik w dobrym klubie", ale wolał.... no właśnie co wolał. Bo rozwój, jak się gra po 5 minut to średni rozwój, kasa... wątpię, że większa niż u nas... a tak i on i my mamy problem.

No a tak bardziej przyziemnie... to fakt, jakąś 2 by się przydało... może skoro kradniemy tak zawodników to Miller z Polonii? Albo Weeden z Polphramy? :D

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

A propos jutrzejszego meczu , weszedl w zycie ten pomysl o milczeniu przez 1 kwarte ? Czy moze cos innego ?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Sam trening w Olimpii jest lepszy niż gra w naszym bagienku. Tam nauczy sie dodatkowo woli walki, mentalności zwycięzcy. Po za tym nie wielu obcokrajowców wogóle gra w Olimpii. Jakby przeszedł do nas zrobiłby krok w tył.

Paweł jest jedynym zawodnikiem spoza byłej Jugosławii nie licząć jedynego Amerykanina Matta Walsha.

Dla mnie zrobił bardzo dobrze i na jego miejscu zrobiłbym to samo. Już przebicie sie kogoś spoza tamtego regionu do rotacji meczowej jest sukcesem, a Paweł gra regularnie i nie zawsze wchodzi wtedy kiedy mecz już jest przesądzony. Ostatnio zagrał 10min i miał 5pkt. Na początku sezonu grał po 3 min, potem po 5, teraz zaczyna grać 7-10min, więc progres jest.

Owszem, chętnie bym go u nas widział ale patrząc na jego dobro to niech zostanie tam gdzie jest, wyjdzie mu na lepsze.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No i pozbawili mnie ostatniej atrakcji w mieście. Najpierw przyjście Urlepa a teraz tych 2 zawodników z d..y.... tragedia.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.