Avaddon18 pisze:
Dobra ludzie skończmy z tym kto jaką ma kulturę , chłopaczek może mieć więcej kultury niż sobie wyobrażają niektórzy z nas.
Po 1 na forum jest zakaz używania formy pan/pani po 2 jak mam do koszykarza się zwracać? Proszę Pana?
Tak mogę do "stfu" prezesa klubu mówić.
Do Grenga czy Tomczana także mam się tak zwracać z racji swojego wieku??
Owszem tego wymaga kultura , z drugiej strony ode mnie jest to oznaka szacunku jeśli zwracam się bezpośrednio.
Już nie róbmy burdy kto jak się ma zachować.
Myślmy raczej nad tym czy klub ma jakiegoś zawodnika na oku.
Nigdzie nie pisałem żeby pisać pan/pani, czytaj ze zrozumieniem.Pisałem tylko żeby zwracać się z jakimś szacunkiem dla osoby starszej.
Muchaa Sam nie jestem jeszcze pełnoletni, więc pan do mnie mówić nie musisz .

Mam nadzieje że wszystko wyjaśnione i temat kultury możemy zostawić za sobą.
Wracamy do tematu jaki jest teraz poruszany mianowicie czy w Turowie ktoś jeszcze zagra.
Wydaje mi się że na tym Turów roszady zakończy, za dużo tych zmian w składzie było i nie wydaje mi się żeby ktoś nowy doszedł (żebym się mylił).
Loyd w słabej Stalówce gra dobrze, z naszym największym rywalem zaliczył 34 pkt., ale jak poradzi sobie w lepszym Turowie. Gdy Gray rozgrywa nasza gra nie wygląda najlepiej, więc myślę że przydał by się ktoś do pomocy na pozycje rozgrywającego, nie koniecznie jakiś znany grajek, tylko taki który dobrze kreuje i agresywnie gra w obronie przez te 10 minut dla odciążenia Loyda. Myślę że za pieniądze które będzie brał Rindin spokojnie można by średniego PG zatrudnić albo pomyśleć o powrocie Szymańskiego, które było by moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem.
Mimo wszystko obstawiam 6 po RS, a potem:
Turów 2:1 Polpharma
Turów 4:3 Anwil
Turów 2:4 Prokom