Dzisiaj jest 21 maja 2025, 15:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
U nas byłby gwiazdą zespołu, mógłby się sprawdzić w roli "dobry zawodnik w dobrym klubie", ale wolał.... no właśnie co wolał. Bo rozwój, jak się gra po 5 minut to średni rozwój, kasa... wątpię, że większa niż u nas... a tak i on i my mamy problem.

No a tak bardziej przyziemnie... to fakt, jakąś 2 by się przydało... może skoro kradniemy tak zawodników to Miller z Polonii? Albo Weeden z Polphramy? :D

1.Kikowski prawdopodobnie pojechał do Słowenii się rozwijać pod okiem Jure Zdovca który był kiedyś świetnym obrońcą, a teraz świetnym trenerem.
2.Pokazanie się w Eurolidze

Polonia i Polpharma raczej problemów finansowych nie mają i nie pozbędą się najlepszych zawodników. Tak się zastanawiam i nie mogę dojść do tego czemu czemu wszyscy szukają obrońcy skoro na tej pozycji Turów ma 3 zawodników Gray, Chyliński, Bochno?

Bardziej bym szukał coś na odciążenie Loyda.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:

To nie bedzie potrzebne - Loyd sie zahartowal w poprzednim klubie i gral ponad 30 minut ;) :smt082

Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 23:22 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
Hakunamakatek pisze:

To nie bedzie potrzebne - Loyd sie zahartowal w poprzednim klubie i gral ponad 30 minut ;) :smt082

Nie chodzi mi o kondycje i ile minut będzie w stanie grać, tylko na jakim poziomie! W Stalowej Woli grał dobrze, ale przecież to drużyna walcząca o utrzymanie. A co jeśli Loyd nie będzie sobie radził? Wtedy czas na szukanie rozgrywającego się skończy. Nie mówię że Loyd jest słaby, ale sprowadzenie Szymańskiego było by jak najbardziej wskazane (nie wiem jakie ona ma tam warunki wypożyczenia).

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jestem za ale zamiast szymanskiego mogli by jeszcze kogos znalezc a jezeli by sie to nieudalo to w tedy go sciagnac

Tytuł:
pismak
pismak

Wątpię też, żeby Sebo z Jeleniej chciał uciec, a Jelenia go nie puści o ile mają taką możliwość decyzji. Byłem tam ostatnio na ich meczu z Łańcutem (pierwsza wygrana od 3 miesięcy). Szymański jest tam gwiazdą zespołu. Gra w S5 (razem z "naszym" Krzysiem Samcem) prowadzi grę zespołu i schodzi na jakieś 5-8 minut odpocząć przed ostatnią kwartą. Jak ja byłem to siedział tylko w 3 kwarcie...
Rozmawiałem z nim i sam przyznaje, że on chce zebrać doświadczenie, żeby w późniejszych sezonach ktoś lepszy na niego postawił (w domyśle Turów). Sudety walczą o utrzymanie, a Sebo, Bodzio i Oskar to dla nich nie są "kolejni juniorzy" tylko prawdziwe wzmocnienia.

A wracając do Kiko, to ja myślę, że u Urlepa też by się dużo nauczył. No i on taki super młody to nie jest - 25 lat - dlatego mógł tu zostać i być gwiazdą (patrz np. Pluta - cała kariera w Polsce). No ale to jego wybór i 3mam kciuki, żeby mu się udało :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

a nawet gdyby wladze klubu chciali go sciagnac to jego klub prawdopodobnie i tak go nie puscil oni nie lubia pozbywac sie graczy w sezonie

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

TO jak przez pierwszą kwarte cisza? a przywitanie zawodnikow normalnie? czy jak bo nie rozumiem ?;) :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

a moze wlasnie tom 1Q bedziemy tak glosni jak jeszcze nigdy? :lol: bylo by fajnie i pewnie zawodnicy by sie ucieszyli ze jeszcze w nich nie ,,zwatpilismy" :D

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

A może do 1 kosza cicho siedziec ? xD

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

albo t 5pkt. albo mozemy siedziec cicho do puki turow nie wyjdzie na prowadzenie np:. jak wyjdzie na prowadzenie 3 pkt. w tedy dopiero kibicujemy
duzo pomyslow a malo czasu (malo czasu aby wogle wiekszosc przeczytala te kilka postow oraz malo czasu aby poinformowac polowe klubu kibica) ale sie zobaczy

Tytuł:
gaduła
gaduła

To co z was za kibice skoro po porażce chcecie nie dopingować w 1Q? Odwracacie się od drużyny bo przegrała? Nie zawsze będą wygrywać i nie zawsze będziemy w finale

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

4mA, my sie nieodwracamy tylko chcemy zmobilizowac druzyne (bo jak widac inne sposoby nic nie daja) a wogle ja tez sadze ze 1Q siedziec cicho to troche za dlugo wyzej w poscie moim napisalem inne propozycje

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Można im zaśpiewać

:smt026 MAMY WAM DOPŁACIĆ? :smt026 Tyle że KK nie ma pazura.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre, tak ale wiekszosc w turowie poslkiego nie umi a po drugie i tak najprawdopodobniej nie zrozumieja bo troche bedzie dlugie po angielsku a duzo kibicow nie umi angielskiego i niewyraznie beda mowic (to moje zdanie bo po polsku to zabardzo nie ma sensu a wogle jak by to grzmialo aka przyspiewka
mamy wam doplacic - hej hej hej - mamy wam doplacic :D :D :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Też uważam, że cicha 1Q to wiocha - Jeśli oni dają "pupki" to nie znaczy że kibice też. Klub to zawodnicy, kibice i "tfu" zarząd. Przynajmniej My nie dawajmy! Kibice niezadowolenie mogą wyrazić w pieśni "niezadowolenia"

[ Dodano: Sob Lut 13, 2010 11:12 am ]
kuktus pisze:
ale wiekszosc w turowie poslkiego nie umi a po drugie i tak najprawdopodobniej nie zrozumieja bo troche bedzie dlugie po angielsku a duzo kibicow nie umi angielskiego

Tylko, że anglojęzyczni graja OK. Polskojęzyczni :lol: "grają inaczej"

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 11:13 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.