Z całym szacunkiem dla moderatora i jego prób ustanowienia porządku na forum
Cytuj:
Jeśli wam się tutaj nie podoba, lub nie potraficie rozmawiać bez używania wulgaryzmów to możecie, używając waszego języka "wypierd***ć" stąd .
, nie dawaj się prowokować, a już na 100% nie odzywaj się, jak w cytacie. Wiem, że nerwy nieraz puszczają na chamstwo i brak respektowania zasad współżycia społecznego. Ale, to nie usprawiedliwia takich odzywek, nawet wygwiazdkowanych. Nie zaczynajmy nowego roku w ten sposób. O padron

to było jeszcze z 2005, wierzę, że w 2006 będzie lepiej. Wydaje mi się, że pomijając wulgaryzmy, były szanse, aby jakieś wnioski z tej dyskusji wynikły, może nawet ciekawe, a takim radykalnym wkroczeniem zostało to ucięte.
A małemu johnowi powiem tak: Z takich jak ty, wyrastają różne spatologizowane egzemplarze, jesteś, jak wyczuwam, jeszcze na tyle młody, że jak byś chciał stąd wyjechać, to byś może i potrafił, albo spróbuj to miasto polubić. Nie wiem z czego wynika twoja niechęć do niego, jesteś przez to sfrustrowany i szukasz za to winnych, żeby im przyłożyć. Z takimi jak ty, wiele się tu nie zmieni, więc może po prostu wyjedź stąd.