Dzisiaj jest 22 maja 2025, 18:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nie komentowałem ostatniego "moczu" z tabletami, gdyż jeszcze nie zdążyłem go w całości obejrzeć aleeee info o Witce porażające.... :-?

Kurdę balans może i Robercik ostatnio nie fruwał, ostrrro przymarudził w wywiadzie i wykazywał tendencję zasiedzenia w Zgolku aleeeeeee nie strzelajmy sobie w stopę tuż przed play off-ami? A.B.S.U.R.D.

Nie wiem czy miał to być kozioł ofiarny spalony na stosie nieudolnych ruchów transferowych, wypadkowa aktualnej atmosfery w drużynie czy przysłowiowy straszak i wiadro zimnej wody dla pozostałych aleeee bez wątpienia twórcą tej koszykarskiej hydrozagadki jest "Władca Czeluści" czyli nasz mizerny prezesuńcio...

Czyli co El Profesorre wraca w podskokach do meczowej rotacji ???

TUROWIE "Quo Vadis"

Ostatnio zmieniony 01 mar 2010, 14:21 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

jojo pisze:
Roszyk jest następny.

Serio? Zdaję sobie sprawę, że KR drugi już sezon notuje pewny zjazd formy (po corocznym wspinaniu się pięterko wyżej), ale kopnięcie swojego wychowanka w takim momencie (pozamykane okienka w PL i większości miejsc) będzie bardzo niesmaczne.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Więc teraz Adam Wójcik będzie miał więcej min w grze. Przecie tego chcieliście. Jeśli to Witka był tą czarną owcą w zespole to jestem za, grą nie powalał, a jego depresja nikogo juz nie dopadnie. Ktos w tej ekipie odbierał skrzydła do gry, jeśli to Robert to PA PA
Pytanie tylko czy to on... ?

Tytuł:
obserwator
obserwator

http://www.ksturow.eu/turow.php?str=1&news=467 i tyle

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Oczywiście trzeba pozegnać Roberta. Ciekawe czy będzie na meczu w sobotę.

"Zgadzam się z Panem, że coś w naszej drużynie nie funkcjonuje. Po zespole Turowa sprzed dwóch lat została tylko nazwa, tamten skład był lepiej dobrany. Teraz mamy w Zgorzelcu zupełnie nowych ludzi."

Faktem jest że prawdę powiedział. Prawda w oczy kole więc wyleciał.

Po ekipie Filipowskiego to już tylko wspomnienia. Łza się w oku kręci.

Ostatnio zmieniony 01 mar 2010, 14:40 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Michalski sam sie podaj do dymisji ba caly ten syf jaki zrobiles z mojego ukochanego klubu to twoja wina!!! Na taczki z nim!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tuż przed Play Off taka decyzja Gargamela pokazuje, że ma on w głębokim poważaniu to, co się wydarzy. Wynik drużyny jest dla niego sprawą drugorzędną. Powinien jeszcze wypier...lić Adama, Konrada, Krzysia i Michała, bo to też kadrowicze, a w dodatku Polacy. Czyżby czarnoskórzy zawodnicy odpalali mu działkę? Urlep out!!!

[ Dodano: Pon Mar 01, 2010 2:36 pm ]
Dr. Dre pisze:
Ciekawe czy będzie na meczu w sobotę.

Jestem z Nim umówiony, więc zapytam i poinformuję tu na forum.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jak najbardziej nie odpowiadala mi forma prezentowana przez RW w ostatnich tygodniach, ale kurde balans mowimy tu o gosciu, ktory gral u nas _CZTERY_ lata! Filipovski dostal szanse na pozegnanie, Witka rowniez takowa powinien otrzymac. Z obecnego skladu byl to zawodnik o najdluzszym stazu w Zgorzelcu i sposob, w jakim go potraktowano, nie przynosi chluby naszym wlodarzom. Tym bardziej ze w wywiadzie o ktory maja pretensje nie powiedzial niczego, co byloby klamstwem. Ja pierdziele, co w tym klubie sie dzieje... dno, dno, dno. 2 lata temu czulem ogromna dume nawet po przegranym finale, a teraz z kazdym dniem wkur*iam sie coraz bardziej na sama mysl o tym zespole :x I liga juz wkrotce ponownie zawita do Zgorzelca, cos mi sie tak wydaje...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Urlepa z Wójcikiem trzeba było zwolnić , Pamietam że przed sezonem D.Mijilkovic mówił ze nawet jakby dosttał oferte z turowa to nie chce juz tu grać bo klub jest bardzo słabo zorganiowany i jest to jak widać prawda , skład jest żle dobrany po co Lloyd i Glavas wolałbym by zostali Deane który miał potencjal i Thompson.

Tytuł:
obserwator
obserwator

ciekawe kto bedzie nastepny? teraz to juz chyba nikt nie udzieli wywiadu...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

badyl pisze:
ciekawe kto bedzie nastepny? teraz to juz chyba nikt nie udzieli wywiadu...

Noooo zatkali im gęby ostrym cięciem. Cezorzy jak za czasów PRL

Czy przypadkiem PRL nie mylą działacze z PLK, lub odwrotnie.

Tytuł:
rekrut
rekrut

PRW dorzuciło dźwięki. Tłumaczenia Michalskiego są żenujące

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Ten Michalski się nadaje, ale co najwyżej do tarcia chrzanu. Ja się tak zastanawiam czy istnieją jakieś rozwiązania prawne, żeby odwołać go ze stanowiska?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cóż, w tym sezonie nie dziwi mnie juz nic.
Witka powiedział głośno to co wszyscy kibice widza od poczatku sezonu a czego nie dostrzegają strenicy Turowa.
Prezes jest marny,cały zaciąg wrocławski jest marny.
Obradovic wyleciał za kilka przegranych meczy i poniekad konflikt w druzynie.
Urlep przegrał więcej spotkan,konflikt tez jest w zespole i co ...nic sie nie stało?
Po 2 miesiacach od objecia stołka trenera przez gargamela mieliśmy grać znacznie lepiej. Jak gramy każdy widzi.leja nas prawie wszyscy i tak bedzie do konca sezonu.
Era Gargamela skończyła sie z upadkiem Ślaska i tyle.
Niby Witka prezentuje sie słabo,troche w tym prawdy bo szału nie gra.
Popatrzmy na Roszyka-w ataku nie istnieje.
Chyliński-co 3 mecz w miare udany.
A jak oceniać Wójcika skoro Furioso w ogóle nie daje mu pograć.
Sprowadzony Johnson jest przecietniakiem,Glavas to chyba bedzie taki dawny Scooter,na pozycji rozgrywajacego jak nie było lidera tak i nie ma.
Według mnie wina i to w całości lezy po stronie Prezesa i jego wrocławskiej swity i w duzej mierze Urlepa.
Stzrelilismy sobie w kolano i tyle.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tak na szybkiego. Nie chce mi się tego całego bagna komentować nawet. Tylko taka dygresja do ludzi którzy zasiadają na trybunach / KK. To chyba jest czas aby pokazać nie tyle frustrację co gniew. I nie ukazywać tego zawodnikom, nie oni zawalili klubowi i kibicom sezonu. Caly sodoma i gomora u nas znajduję się na samych "szczytach" (to określenie dla ludzi którzy na takie zasługują a u nas niestety nie ma takich ludzi). Jak dla mnie należy tak ugościć michalskiego transparentami, gwizdami, nawet śpiewem aby wiedział że wszyscy wiemy kto jest winien temu wszystkiemu. Cały zarząd to kpina, prezes to żal, tylko klubu i kibiców najbardziej w tym żal. Zastanówcie się co można z tym zrobić. i nie mówie tu o politycznej poprawności i wszsytko grzecznie. chyba dość już zachowań które przelatują zarządzającym tym klubem ludziom koło tyłka i mają nas gdzieś. bo mają, zgarniają swoje i mają to gdzieś.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.