Dzisiaj jest 23 maja 2025, 16:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
jak jest kiepska atmosfera tworzona przez działaczy to nikt nie bedzie sie cieszył z gry w takim otoczeniu..

Ale co atmosfera wśród działaczy ma do zawodników. Jedni siedzą w biurach a drudzy biegają na parkiecie !!! A to są dwie odrębne sprawy i wg mnie nie powinno mieć wpływu na grę. Trzeba sie po prostu iż zatrudnienie Urlepa było błędem. Przykład kłótni w relacji zawodnik - trener już był , Thompson , który nie do końca wiadomo dlaczego kłócił sie coachem i Wójcik , który nic nie gra od dłuższego czasu !!!

[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 12:01 pm ]
DINO pisze:
Nieoficjannie juz Prezes PGE potwierdził że przenoszą się do Wrocławia i niestety będzie PGE ŚLĄSK WROCŁAW i dlatego jest takie zamieszanie.SMUTEK ŻAL ALE POPROSTU TRZEBA SZUKAĆ INNEGO SPONSORA DLA TUROWA!!!

A skąd ty masz takie info ??? Nieoficjalnie mogę również napisać iż do Turówa przychodzi Woods , wraca Logan i Kelati a wszystko w jedność ułoży Filipovski :) Dino weź sie opamiętaj !!! i zastanów co wypisujesz !!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Hakem-to są słowa wypowiedziane przez wysoko postawioną osobe że na 99% oby to była WIELKA BZDURA zobaczymy.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Ale co atmosfera wśród działaczy ma do zawodników. Jedni siedzą w biurach a drudzy biegają na parkiecie !!! A to są dwie odrębne sprawy i wg mnie nie powinno mieć wpływu na grę

jesteś slepy czy nie chce Ci sie pomyślec? dam Ci przykład -
-tak samo jakbyś pracował na hali produkcyjnej i prezes całego zakładu by mieszał wsród pracowników, wszedzie byłyby konflikty i spory a robota byłaby dla Ciebie katorgą? wykonywałbyś z chęcią swoją prace? wątpie.. tak samo jest w klubie. w druzynie musi byc dobra atmosfera, taką starał sie zawsze tworzyć filipovski i to skutkowało, zawodnicy oprócz tego ze grali w druzynie byli dla siebie kolegami, przez co wzrastało zaufanie i na boisku i sie wszyscy dobrze rozumieli

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jeszcze małe sprostowanko nie mówił tego prezes Michalski tylko wyżej postawiona osoba w PGE

Tytuł:
pismak
pismak

gadu gadu - dziad do obrazu.

Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 20:16 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

DINO pisze:
Jeszcze małe sprostowanko nie mówił tego prezes Michalski tylko wyżej postawiona osoba w PGE

a z tego co mi wiadomo to PGE jako grupa wchłaniająca BOT zobowiązała sie do pomocy finansowej Turowa jak i innych drużyn z wchłoniętych pod swoje skrzydła regionów, m.in. Bełchatów.. wrocław z kopalniami nie ma nic wspolnego dlatego też próba wprowadzenia zamętu na tym forum Ci nie wyszła, przynajmniej w moim przypadku.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

DINO pisze:

Podaj nazwisko informatora cwaniaku! Może sprzątaczka Ci to powiedziała?

Takie informacje możesz sobie w "D" wsadzić.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dr.Dre powrót Saszki do Zgolka po tym jak w żenującym stylu zmuszono go jak i Bobana do odejścia, to niestety marzenia ściętej głowy...

Poza tym Filipovski miał kuszące oferty pracy z kadrami Słowenii, Polski, Łotwy, Macedonii oraz w euroligowym Maccabi. Jednak aktualnie najważniejszy jest czas poświęcony rodzinie i najbliższym... widać, że chłopina przynajmniej na razie ma dość roli trenejro (tym bardziej po kwasach w Wielkiej Rasyji) i udziela się w strukturach ukochanej Olimpii Ljubljana.

http://www.kosarka.si/2010/01/18/xxl-sa ... premeniti/

DINO spiskowa teoria dziejów po dwóch latach kiełkowania powolutku wykluwa się na światło dzienne??? .....kurka wodna zakopią Nas żywcem :-?

Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 12:18 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

DINO pisze:
Hakem-to są słowa wypowiedziane przez wysoko postawioną osobe że na 99% oby to była WIELKA BZDURA zobaczymy.

No to w takim przypadku podam tzn przedstaw nam tą osobę , w innym przypadku nie pisz takich rzeczy na forum.
Ale powiedz mi prosze w taki razie , czemu takie zamieszanie ma służyć ?? Jeżeli sponsor PGE ma wspierać Śląsk to po co robi takie cyrki wokół naszego klubu , szkodząc tym samym sobie !!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Niechodzi o zamieszanie poprostu napisałem co mi mówiono ale oczywiste jes to że żródła niemoge wskazać bo te forum czytają wszyscy a niechce spalic sobie żródeł informacji.JESTEM ZA TUROWEM CAŁYM SERCEM i mi też niepodoba się to co słysze.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

DragisA pisze:
Dr.Dre powrót Saszki do Zgolka po tym jak w żenującym stylu zmuszono go jak i Bobana do odejścia, to niestety marzenia ściętej głowy...

Masz pewnie rację, ale przyznaj że na tym bagnie które stworzył aktualny zarząd :-? nic sie nie stworzy pozytywnego. Nikt normalny tego nie wybaczy nawet zawodnicy! Nawet Ci nowi. Na czyjejś krzywdzie nie zbudujesz szczęścia. Jak mówi stare przysłowie.

DINO jeśli to prawda ( oby Twoje słowa w G sie obróciły) to pamiętajmy kto sie temu przysłużył...Głośno to wykrzyczmy na hali. Nazwiska zarządu powinne zostać wymienione na całe gardło. :smt084

Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 12:37 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Hakeem-krótko odpowiem są w okół osoby które chcą mocno zaszkodzić KLUBOWI oby się to im nie udało.TYLKO TURÓW ZGORZELEC

[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 12:44 pm ]
Dr.Dre-JESTEM ZATYM ABY TE SŁOWA W G.... SIĘ OBRUCIŁY

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Masz pewnie rację, ale przyznaj że na tym bagnie które stworzył aktualny zarząd :-? nic sie nie stworzy pozytywnego. Nikt normalny tego nie wybaczy nawet zawodnicy! Nawet Ci nowi. Na czyjejś krzywdzie nie zbudujesz szczęścia. Jak mówi stare przysłowie.

Więc jeżeli Pan Michalski ma w sobie jeszcze choć trochę godności , powinien pójść w ślady Urlepa i podać sie do dymisji. Ślepy chyba nie jest i widzi co sie dzieje wokół klubu, że ta otoczka nikomu nie służy !!!

Zatem prezesie Michalski , śmiało , niech sie Pan nie krępuje i odda władze w nowe świeże rączki, wystarczająco sie Pan już nachapał kasy , nie znając sie przy tym na koszykówce !!!

[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 1:17 pm ]
Nasz ex Wicia , jest chyba w centrum zainteresowania , gdyż na głównej stronie portalu www.gazeta.pl w dziale sport pozycja nr 1 :) Teraz to już będzie z górki , i śmiech na całą Polskę , niech tylko jeszcze o Urlepie napiszą :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

to znaczy ze AU nie jest juz trenerem Turowa?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

DINO pisze:
Nieoficjannie juz Prezes PGE potwierdził że przenoszą się do Wrocławia i niestety będzie PGE ŚLĄSK WROCŁAW i dlatego jest takie zamieszanie.SMUTEK ŻAL ALE POPROSTU TRZEBA SZUKAĆ INNEGO SPONSORA DLA TUROWA!!!

Sorry dinuś kiepskie źródło ;) Też myślałem na początku że tak będzie. Ale ktoś kto rozmawia z PGE wyjaśnił mi sytuacje. Jest to 100% pewna osoba. Na dzień dzisiajszy przygotowywany jest kontrakt minimum 3 letni na sponsorowanie naszego klubu i ponoć jest to na dobrej drodze. Dlatego trzeba czekać wszystko okaże się po przygotowaniu tego planu i podpisaniu bądź nie go przez prezesa PGE ;) Nie ma co siać zamętu na razie ;) Poczekamy zobaczymy :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.