bozenka pisze:
Czytam te wszystkie zajadłe opinie i znów nie mogę się pogodzić z poziomem dyskusji na tym forum.
Nie czytaj, będziesz zdrowsza.
bozenka pisze:
Z kibiców Turowa należących do KK staracie się zrobić jakichś nieudaczników, którzy nie tylko nie umieją kibicować, ale też nie rozumieją koszykówki, sytuacji drużyny, nie popierają swoich koszykarzy i w ogóle nie zależy nam na poprawieniu atmosfery w drużynie.
Zdecyduj się kobieto, bo wszystko jest na NIE... od poprawienia atmosfery w drużynie są zawodnicy i kadra trenerska, a nie kibice... popierać koszykarzy możecie na meczu... że niektórzy nie umieją kibicować, czy też nie znają i/lub nie rozumieją koszykówki - cóż są i tacy...
bozenka pisze:
W swoich opiniach znów szerzycie nienawiść, opluwacie i wyzywacie uczciwych ludzi.
To jest standard niektórych np. gregora - 85 i szamo.
Przykro nam, że Tomczan jest oślepiony blaskiem panującego nam najjaśniejszego Jana M.
bozenka pisze:
A ja uważam, ale nie wiem czy przekonam kogokolwiek i nie zależy mi na tym, że jest dokładnie odwrotnie: uwielbiam koszykówkę w Zgorzelcu i martwię się jak wszyscy kibice o sytuację w naszej drużynie.
Martwisz się i nic nie robisz... też jakiś wybór, ale nie wierze, że tym trzymaniem rąk w kieszeni wiele zdziałasz. Aha i nie przekonałaś chyba zbyt wielu osób, nie podając żadnych konkretnych argumentów ku temu.
bozenka pisze:
I wiem, że wszystkim pozostałym kibicom KK zależy na dobrej atmosferze w drużynie, ponieważ po to są w tym Stowarzyszeniu. To zostało dosadnie przedstawione na zebraniu z zawodnikami, trenerem i prezesem M.
W kółko klepiesz to samo...
bozenka pisze:
Czy wątpliwości zostały wyjaśnione, to już inna para kaloszy - każdy sam oceni czy takich odpowiedzi oczekiwał i czy mu to wystarczy.
Ale wyjaśnienia były (przytoczę tylko niektóre) :
Po przeczytaniu pierwszego zdania z tego cytatu myślałem, że obejdzie się bez wyjaśnień, ale jednak...
bozenka pisze:
Dlaczego Witka został w ten sposób potraktowany?
Odp. owszem niezręcznie, ale to nie było jego pierwsze zachowanie i miał już wcześniej naganę i upomnienia. Decyzję podjęli trener i prezes KK wspólnie.
A ktoś napisał, że trener Urlep wypowiedział się, że była to tylko i wyłącznie decyzja Prezesa Michalskiego, a nie trenera Urlepa... aha i dobrze, że wyjaśniłaś, że chodziło Ci o Prezesa Michalskiego, a nie Prezesa KK (Tomczana), bo wtedy by to tak proste było, przecież Tomczan by na forum bronił samego siebie, a nie Prezesa Michalskiego... w sumie to za pierwszym razem pomyślałem, że coś w tym jest i
bozenka, rację ZAWSZE MA!
bozenka pisze:
Zawodnicy pieniądze otrzymują, nie ma sytuacji, że od stycznia im się nie płaci (więc powielanie bzdur, że nie otrzymują wypłaty było zwykłym kłamstwem).
Prezes Michalski tak powiedział, czy zawodnicy na spotkaniu w obecności działaczy??? Powiem Ci tak, zwykłemu kibicowi koszykarz nie zwierzy się za bardzo z takich rzeczy, bo raz umowa, dwa za duże pieniążki, trzy bo to nie jest dobrze postrzegane w środowisku.
bozenka pisze:
Dlaczego Wójcik siedzi na ławce - bo lepsi na jego pozycji otrzymywali więcej minut.
Lepsi, a którzy to? Pamiętaj, że przeciwnicy dla nas nie grają...
bozenka pisze:
Dlaczego nie mamy dobrego rozgrywajka - bo dziesiątki rozgrywających było oglądanych w trakcie poszukiwań - i nie nadawali się ze względu na niskie umiejętności.
Dlaczego właśnie Loyd - przecież jego forma jest słaba? To prawda - nie zgrał się jeszcze z drużyną, ale ma bardzo dobry potencjał, który pokazuje na treningach. To samo dotyczy Johnsona.
Jejku

potencjał na treningach też pokazywałem... wielu zawodników na treningu wykazuje potencjał, ale to nie ma później przełożenia na umiejętności na boisku w prawdziwej grze.
bozenka pisze:
Dlaczego nie Edney? Bo owszem, był wolny, ale nie trenował i nie grał przez 8 miesięcy - zajął się jakimś własnym biznesem.
Przed przyjściem do Turowa też miał przerwę w grze i jakoś przyszedł, zagrał, pokazał co to znaczy doświadczenie. Może po prostu ma takie samo zdanie o tym Klubie jak Boban Mitev, Damir Milijkovic czy Robert Witka i wielu, wielu innych - Klub jest nieprofesjonalnie zarządzany. A część zawodników, która tutaj trafiała to typowe zapchajdziury. Gdzie ktoś w Klubie bierze kasę od agenta za ich zatrudnienie...
bozenko, zrozum mnie dokładnie Turów jest traktowany przez niektórych jak DOJNA KROWA
bozenka pisze:
Z zebrania wyniknęła jedna oczywista prawda, że wszyscy: zawodnicy, trener, prezes KS Turów, kibice KK - są naprawdę mocno przejęci obecną sytuacją, wszystkim to leży na sercu, i jest wielka chęć aby to zmienić, oczywiście należy się zgodzić, że w takich warunkach a nie innych. Wszyscy mają nadzieję i wierzą w to, że drużyna jeszcze pokaże na co ją stać.
Taaaa... a co mieli Ci powiedzieć... buehehehe... Twa naiwność kobieto nie zna granic...
Poza tym, jest to mecz telewizyjny i Ci Panowie z Klub mają po prostu STRACHA, że przed kilkoma tysiącami telewidzów, a może i później w wieczornych wiadomościach zostanie pokazane, jak cała hala kibiców ich wyzywa i ma dość ich rządów.
bozenka pisze:
Tak więc szydzenie i ciągłe "pierdzenie" że Tomczanowi i innym z KK na niczym nie zależy to ordynarna hucpa.
Siostra bliźniaczka Tomczana
bozenka pisze:
Prezes M. przyznał, że nie jest przyspawany do stołka i w razie czego jest do dyspozycji zarządu.
Taaaaa... mhyyyy... a Świstak siedzi, bo nie było barierki...
bozenka pisze:
A poza tym czuję się w obowiązku niektórym przypomnieć, bo chyba nie wiedzą, że Klub Kibica to Stowarzyszenie czyli dobrowolne zrzeszenie ludzi, których łączy wspólny cel, wspólna pasja działania i którzy się nawzajem wspierają.
Właśnie to robimy, ale oczywiście nie widzisz, że tylko TY i Tomczan macie rację, a cała reszta się myli... najlepiej nałożyć klapki na oczy i nie widzieć, że wszyscy w około Cię opluwają.
Aha i co do wypowiedzi
Tomczana, już Krzysiek poszedł z Tobą na wymianę słowną, ale to nie ma najmniejszego sensu... albo Ty jesteś tak bardzo zaślepiony swoją nieomylnością, albo po prostu jesteś taki GŁUPI.