Dzisiaj jest 16 maja 2025, 12:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... kolobrzeg/

NAWET NA STRONACH Z KOSZEM PISZĄ O WCZORAJSZYM INCYDENCIE NASZEJ OCHRONY :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

rozsądek...

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 9:55 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
pismak
pismak

Wydaje mi się, że jest to błąd ze strony Grzesia Bereziuka, bo bardzo wątpię w to, że Michał takie coś powiedział. Brakuje mi tam słów "nie po to, aby"... Jeśli jednak treść tego wywiadu jest prawdziwa, to dzieją się tam NAPRAWDĘ dziwne rzeczy!!!

Może to zabrzmi dziwnie, ale mnie ta wygrana jakoś nie ucieszyła... Bo co z tego, jak i tak na wyjeździe zagrają padakę? :/ Takie jednorazowe przebłyski nie świadczą o poprawie gry zespołu. Pamiętacie nastroje po meczu z Anwilem, jak jechali na finał PP. Wszyscy myśleli tak "jak zagrają tak, jak z Anwilem, to Puchar jest nasz".... ale nie zagrali tak :/

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

33. C. Johnson 12 pkt 15:55 min 3/3 100 % 2/2 100%

:shock: :shock: :shock: :smt058 :grin:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W wywiadzie z Michałem jest błąd. Często zdarzają sie błędy ze strony p. Grzegorza Bereziuka. To urwana literka to coś innego, a teraz wydaje mi sie że zabrakło Gramy na maksa i trenujemy każdego dnia(nie po to), aby potem specjalnie przegrywać jakieś mecze.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Cytuj:
33. C. Johnson 12 pkt 15:55 min 3/3 100 % 2/2 100%

5 bloków! miał by 3/3 za 3 ale kroki mu odgwizdali :|
Kotwica zebrała 19! piłek w ataku przy 16 w obronie słabo zastawialiśmy tablice

Tytuł:
rekrut
rekrut

Te zbiórki są naprawdę zadziwiające. 19 zbiórek w ataku Kotwicy to sporo za dużo, szczególnie, że graliśmy u siebie i przecież mamy najwyższy skład w lidze. Ojj na treningach trener powinien nauczyć naszych wysokich zastawiania.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wczorajsza brutalna pacyfikacja kibiców, którzy w kulturalny sposób chcieli wyrazić negatywną aczkolwiek prawdziwą opinie na temat zarządu była porażająca! (transparent:"Prezes oraz cały zarząd do wymiany więcej z wami nie ugramy")

Krew mnie zalewa gdy widzę jak w biały dzień i na żywca wciskany jest knebel do ust, a prezesuńcio Michalski triumfuję zgodnie zasadą iż Maratońska to jego cyrk oraz jego małpy, które zatańczą jak im się zagra... pytam się gdzie podziały się podstawowe zasady demokracji, a więc prawo do swobodnego i publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów ???

Wszystko obserwowałem z górnego sektora i żałuję tylko, że nie robiłem zdjęć podczas wyprowadzania z hali... 4 gamoni w czarnych wdziankach vs. jeden ludzik, całe przejście korytarzem to siłowe wykręcanie łapek, bluzgi i prowokacyjne gesty ochrony... ehhhhhh dno i pięć metrów mułu :cry:

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 10:37 przez DragisA, łącznie zmieniany 6 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Czy ktoś się orientuje kiedy leci jakaś powtórka meczu? Zawsze leciały na TVP Polonia, ale coś nie mogę znaleźć w programie.

Dzis jest powtórka o 12.55 na TVP Sport :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kibic2010 pisze:
Cytuj:
Czy ktoś się orientuje kiedy leci jakaś powtórka meczu? Zawsze leciały na TVP Polonia, ale coś nie mogę znaleźć w programie.

Dzis jest powtórka o 12.55 na TVP Sport :P

Dzięki!!! :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kibice , którzy pokazali wszystkim ów transparent zostali potraktowani jak zwierzęta i wyprowadzeni z hali. Hmmm tylko proszę o komentarz do tej sytuacji prezesa Michalskiego !!!Co ci kibice zrobili złego. Na żadnym transparencie a były dwa , nie było nic złego !!! zero wulgaryzmów czy jakichkolwiek obraźliwych przesłanek !!! Czy za wolność słowa można od tak kogoś wyrzucić z hali !!! Rozumiem że sie to zarządowi nie spodobało , ale niech przyjmą ten cios z godnością !!! Ci kibice zapłacili za bilety-karnety , więc mieli prawo obejrzeć mecz do końca. Gdyby taka sytuacja mnie spotkała , na bank bym tego nie odpuścił i poszedł o krok dalej i gdzieś to zgłosił. Oni zostali wg mnie bezprawnie wyrzuceni z widowiska sportowego !!! Mogę sie mylić oczywiście w tym o tu piszę i dlatego też chciałbym poznać stanowisko zarządu PGE Turowa Zgorzelec w tej sytuacji.

Wstyd i jeszcze raz wstyd , jeszcze dziś a na bank jutro większość portali koszykarskich wspomni o tym incydencie i znowu będą sie z nas śmiać !!! Śmiali sie najpierw z ASCO Śląska a teraz to samo sie powtórzyło u nas.

Bez komentarza pozostawiam protest ( a raczej jego brak ) kibiców KK podczas wczorajszego meczu.

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 11:30 przez Hakeem, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

tur16 masz wiadomosc na PW

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
Ciągle cię to boli że wszyscy poznali się na twoim charakterze ,ty nigdy nie umiałeś kibicować drużynie ,liczyły się dla ciebie tylko twoje prywatne interesyGRENGO ,a tak w ogóle kogo interesuje upadły członek K.K.TUR ,który robi nam więcej wstydu niż zasług.Ciągle się wstydzisz ubrać w barwy naszej kochanej ,a tylko potrafisz podpuszzcać ludzi żeby za ciebie robili siarę?? WiesZ nie dziwię ci się w końcu jesteś mi jedynym facetem mi znanym który ma panieńskie NAZWISKO?Życzę ci wszystkiego najlepszego ,jeśli będziesz miał przy sobie jakiś przyjaciół ?Moja Drobna rada zniszcz te wszystkie swoje nagrania???

[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 10:56 pm ]
NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH!!!

[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 10:56 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 10:59 pm ]
A TAK W OGÓLE DLACZEGO JAK GRENGO PRZECHODZIŁ MASER Z KOŁOBRZEGU TAK PILNOWAŁ RĘCZNIKÓW ,MOŻE KTOŚ MI WYJAŚNI DLACZEGO????

ALEX słyszałem, że za wycieczki personalne nadajesz zaszczytny tytuł "ZABANOWANEGO" - czy to prawda?

Nie ukrywam, że czekam na Twoją reakcję na zaczepki nietrzeźwych...

Tytuł:
obserwator
obserwator

no to co na mecz z Anwilem znowu przemycamy transparenty ? Tym razem jednak kilka i rozmieścić je na hali w odległych od siebie miejscach tak żeby nie dało rady wszystkich na raz wywalić z hali , może wtedy kamera uchwyci chociaż jeden z takich napisów albo zarejestruje usuwanie którejś grupy kibiców . Wtedy zarząd skompromituje się na oczach całej Polski i argumenty za ich dalszą współpracą w klubie będę spadać . Co wy na to ?

Tytuł:
pismak
pismak

Grengo powiedz mi czy to twój komentarz z polskikosz.pl ??

Cytuj:
Gre,ngo
06.03.2010, 22:56:49
Tak miał być wielki protest a te cieniasy z mojego Klubu KIbica nic nie zrobili ,mam to gdzieś ,myślę że podczas wyborów na Burmistrza ,gdzie chyba będę strartował ,zrobię po mojemu ,jak ktoś mnie zapyta że wszystkich wezmę za mordę i będzie akces co powiem?

Co do wczorajszego incydentu o którym piszecie. Czytając wasze wypowiedzi zgadzam się z tym iż osoby wyrzucone z hali powinny się zmobilizować i pociągnąć sprawę dalej.
Transparent miał charakter informacyjny , nikogo nie obrażał a ukazywał co dani kibice myślą.
W Polsce niestety mamy wolność słowa , jednak wolności po słowie brak.

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 12:37 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.