xionc pisze:
Ale stoły i tak latały
stoły, lampy, butelki i majtki.... Kayah kiedyś śpiewała " język lata jak łopata, prawda z ust do ust jest całkiem inna...." czy jakoś tak.
Przypomnę Ci, że było to ponad rok temu na walentynki i wtedy nie było jeszcze ochrony. Wtedy też zakończyliśmy imprezę a gorący panowie skończyli na dołku. Bodajże była to pierwsza impreza w 2BP. Od tamtej pory, nie trzeba było już nigdy kończyć wcześniej.
Jestem ZA, aby w Zgorzelcu była dyskoteka z prawdziwego zdarzenia, bo 2BP nigdy nie był i nie będzie "dyskoteką". Szczególnie mam tu na myśli dyskotekę dla młodzieży, która faktycznie nie ma zbyt wielkich możliwośći. Istniejące lokale są po prostu za małe, mało profesjonalne i słabo chronione. Z tego co się orientuję, bramkę aktualnie mamy tylko my.
Już za chwilę będzie otwarcie FANTASY PARK, który myślę zadowoli wiekszość spragnioną takiej właśnie rozrywki. Na początku będzie dyskoteka, bar i bilard. Kręgielnia zostanie otwarta w późniejszym terminie. Obiekt będzie chroniony przez profesjonalną agencję ochrony. Obsługa to 20 osób na zmianie... Nic, tylko walić drzwiami i oknami:).
A i z Kubusiem to po częśći prawda. Podobno "natchnęliśmy" właściciela do tego pomysłu

. Pytanie, czy po otwarciu FP pomysł nie umrze....
pozdrawiam