Dzisiaj jest 14 maja 2025, 20:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

4mA pisze:
zróbcie chociaż raz doping na maxa używając bębnów i swoich gardeł !!!

Ok wiec zrobmy ten doping razem :smt026 ale oczywiscie KK niech da przyklad. Moze dla odmiany na 1 czy 2 meczach w pierwszych rzedach "usadowic" najaktywniejszych kibiców? niech to oni beda widoczni a przede wszystkim slyszalni :lol: Wiem , ze niektorym sie nie spodoba pomysl ale moze warto sprobowac.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Obawiam sie że szeregi KK oleją taka inicjatywę ciepłym moczem. Powód: zblizają się Play Off'y i wszyscy będą lizać pupę aby dostać karnet do końca sezonu. Interes prywatny weźmie górę nad inicjatywą zmian w KK.

Nie wiem jak inni, ale ja z chęcią przyjdę na takie spotkanie. Więc nie olewam takiej inicjatywy. Doping na meczach Turowa niestety stacza się.... mam jednak nadzieje, że uda się coś naprawić. Wspólnymi siłami mozna sporo zdziałać...

Ze sportowym pozdrowieniem.

Tytuł:
obserwator
obserwator

faworynka pisze:
Nie wiem jak inni, ale ja z chęcią przyjdę na takie spotkanie. Więc nie olewam takiej inicjatywy. Doping na meczach Turowa niestety stacza się.... mam jednak nadzieje, że uda się coś naprawić. Wspólnymi siłami mozna sporo zdziałać...

naprawde jest coraz lepiej :) dziekowac za poparcie - co do terminu to jeszcze go ustalamy :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
naprawde jest coraz lepiej dziekowac za poparcie - co do terminu to jeszcze go ustalamy

Tylko zeby nie bylo jak ostatnio :( no ale trzeba wierzyc ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Na stronie Nieoficjalnej Turowa Zgorzelec kolejna innowacja :)
Tym razem oddajemy w wasze ręce nietypowy, jak na polskie warunki - terminarz :)

Aktualnie jest to premierowa wersja, gdzie dostępny jest tylko marzec, ale już wkrótce dostępne będą wcześniejsze miesiące :)

Pozdrawiamy,
Redakcja ksturow.com.

ksturow.com

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
Sportowe zawody w Zgorzelcu przy ulicy Maratonskiej:przy ogluszajcym ryku trabek kibicowskich najdluzszy skok oddal niejaki Tomczan; po wybiciu w czasie lotu zachaczyl o szczyt glupoty a potem chamstwa;korygujac lot srodkowym palcem lewej dloni wyladowal tak niefortunnie ze stracil stolek.

Dobre Jan.Leszek :smt026
Czyżby było to uzasadnienie do używania trąbek-Małyszówek, które tak uwielbia Tomczan i nienawidzi cała kibicowska Polska?
Ja dodałbym jeszcze, że zaczepił o szczyt debilizmu i że nie korygował lotu, ale przy osiadaniu na laurach miał być telemark, ale zaliczył upadek - ot takie moje spostrzeżenie.
Co do samego gestu, którym "prawie" przebił gest Kozakiewicza, to stwierdzę, że wyszło szydło z worka i Tomczan jest daleki od spokoju i dostojeństwa, którym tak się chełpił.

Tytuł:
obserwator
obserwator

jak leszek i inni co tu sie wypowiadaja i tylko krytykuja:

macie okazje sie spotkac na zywo i obgadac co sie podoba a co sie nie podoba to skorzystajcie z tego, cofnijcie sie o kilka stron to zobaczycie o co chodzi - taka krytyka z wygodnego fotela przed monitorem jest bardzo wygodna ale zeby sie zgadac i pogadac jak prawdziwi kibice to juz sie nie chce bo po co skoo mozna komus tu dowalic i jest fajnie :/ zapraszam do konstruktywnej rozmowy na zywo a nie tylko na forum - pozdrawaim

Tytuł:
obserwator
obserwator

kinio24 pisze:
jak leszek i inni co tu sie wypowiadaja i tylko krytykuja:

macie okazje sie spotkac na zywo i obgadac co sie podoba a co sie nie podoba to skorzystajcie z tego, cofnijcie sie o kilka stron to zobaczycie o co chodzi - taka krytyka z wygodnego fotela przed monitorem jest bardzo wygodna ale zeby sie zgadac i pogadac jak prawdziwi kibice to juz sie nie chce bo po co skoo mozna komus tu dowalic i jest fajnie :/ zapraszam do konstruktywnej rozmowy na zywo a nie tylko na forum - pozdrawaim

Nie ukrywam, że jeżeli będę dysponował czasem w określonym terminie, to chętnie przyłączę się do dyskusji "na żywo".
Pozdrawiam

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Czyli z tego co widać grad moczu nadal leje sie po głowach. Kinio myślę że bez oficjalnego zaproszenia pana prezesa nic z tego nie wyjdzie. Trzeba dupsko pofatygować osobiście.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Życzę Wam, aby ta inicjatywa i spotkanie przyniosło "owocne plony". i niech zadziała zasada "śnieżnej kuli", czyli z 10 osób niech się sklonuje następnych 10 i nastepnych.....Może w ten sposób stworzy się duża grupa, która wymieni obecne KK i jego oblicze. Powodzenia

Tytuł:
rekrut
rekrut

A gdzie podział się wpis Tomczana w któym publicznie podaje się do dymisji????!!!!!!!!

[ Dodano: Wto Mar 16, 2010 10:30 am ]
którym

Tytuł:
gaduła
gaduła

REP pisze:
A gdzie podział się wpis Tomczana w któym publicznie podaje się do dymisji????!!!!!!!!

[ Dodano: Wto Mar 16, 2010 10:30 am ]
którym

jest na wcześniejszych stronach:

Tomczan pisze:
Oświadczam, że zdaję sobie sprawę z mojego niepoprawnego zachowania na końcu meczu co uwieczniono na zdjęciu. Moje zachowanie było o tyle niewłaściwe, że źle rzutuje to na cały Klub Kibica "TUR". Mając to wszystko na uwadze i to, aby nikt nie łączył mojego zachowania z KK, oświadczam, że podaję się do dymisji, jak również w dniu jutrzejszym złożę rezygnację z członkostwa w Klubie Kibica "TUR".
Wszystkim, którzy mnie popierali i wspierali chcę podziękować, a tych których zawiodłem przepraszam.
Tomasz Urbaniak.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

REP pisze:

Strona 162 3 post od dołu

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
skoro nie zamykasz się tylko na Turów myśle że warto byłoby poruszyć temat innego zawodnika występującego na naszych parkietach a mianowicie Dru Joyce'a z Anwilu.. zawodnik ten wiele osiągnał w drużynie uniwersyteckiej tworząc kozacki duet z LeBronem Jamesem(przedstawiać chyba nie trzeba ;) )

wiem ze to offtop ale chyba komuś jednak trzeba przedstawic LeBrona !!!! on nigdy nie grał na uniwersytecie tylko poszedł do NBA z High School czyli szkoły średniej

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dzięki Jaro

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.