Dzisiaj jest 14 maja 2025, 13:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Chuck Norris jr pisze:
czy używasz polskich liter czy nie?,

Używam

Chuck Norris jr pisze:
czy sprawdzasz to, co napisałeś?

Sprawdzam.
Czasami jednak chcę sprawdzić Was.

Chuck Norris jr pisze:
Czyżby spadek formy? zmęczenie?

Niestety.
Coraz częściej zmęczenie daje znać o sobie.

P
G

ale pociesza mnie fakt, że za 245 dni ...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hej JacekMax - bardzo dziwnie mi tu wygląda opisanie sprawy przez Ciebie.
Z jednej strony - każdy ma prawo być niezadowolony z wykonywanych usług - tym bardziej, jeżeli chodzi o drogie rzeczy i to do tego w swoim domu.
Ale z drugiej strony rzucasz naprawdę poważne oskarżenia podając przy tym dane teleadresowe a nie mając przy tym podstaw prawnych (wyroku lub orzeczenia). A jeszcze bardziej dziwi mnie fakt, że rozpocząłeś temat na forum (miejsce wymiany poglądów) a nie chcesz tych poglądów wymieniać. Węszę tu jakiś spisek - czyżby zagranie konkurencji? Zwłaszcza, że słyszałam o tym wykonawcy same pochlebne opinie. No, ale cóż mogę się mylić....

ps.
witam po dłuuuugiej przerwie :)

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 20:48 przez azja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

azja pisze:
witam po dłuuuugiej przerwie

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam wszystkich,
rzeczywiście powinienem odnieść się do kilku wypowiedzi,
feniks79 - nie pomawiam , stwierdzam rzecz jaka się stała u mnie w domu i za moje pieniądze, więc nie mam obawy przed paragrafami,

Marko - ja zamawiam usługę, jeżeli ktoś ma wątpliwości czy u mnie w mieszkaniu jest taka a nie inna wilgotność (można to sprawdzić i spisać np. protokół albo na jakąś kartę gwarancyjną zapisać że nie powinna być ileś procent w tą czy w tamtą), nie powinien brać się za wykonanie , ja nie muszę się znać. Zostaje pogratulować że u ciebie jest wszystko ok, i nie rok 2005 tylko 2006 co w zasadzie nic nie zmienia.

Grzegorz - nie pomyliłem się (opisywanie takich sytuacji nie jest przyjemne także dla mnie) i nie muszę nic "odszczekiwać"

MARUNIO - trafiłeś w sedno , zwałszcza z tym natłokiem roboty i sprawdzeniem wilgotności

Tytuł:
pismak
pismak

[quote=" Zostaje pogratulować że u ciebie jest wszystko ok, i nie rok 2005 tylko 2006 co w zasadzie nic nie zmienia.
[/quote]

Dziękuję za gratulacje, które należą się wspomnianemu przez Ciebie stolarzowi. Swoją drogą wykonałem kilka telefonów do osób, które korzystały z usług tego stolarza i pewnie też powinny otrzymać gratulacje bo się nie skarżą.
Jeden z tych klientów poinformował mnie że Przemku W z Pieńska historia ma się troszkę inaczej. Podczas wykonania drzwi zostałeś poinformowany, że niezbędne jest wykonanie zadaszenia ponieważ drzwi narażone są na opady deszczu i śniegu. Oczywiście daszek został wykonany ale po długim czasie, mimo tego wspomniany stolarz wymienił drzwi choć nie było tu żadnej jego winy, został narażony na dodatkowe koszty ale zniósł to cierpliwie. Kiedy historia z wymuszaniem dalszych darmowych usług zaczęła się powtarzać a Twoje żądania były coraz większe powiedział Ci koniec i miał całkowita rację. Nie będę nazywał Twojego zachowania, bo nie ty jesteś tu pokrzywdzony, informuję tylko stolarza z Pieńska, że z chęcią pomogę mu w pozwie. Znam dobrych i uczciwych prawników a sprawę należy rozwiązać jednoznacznie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marko pisze:
Znam dobrych i uczciwych prawników a sprawę należy rozwiązać jednoznacznie

upsss.... :lol:

JACEKMAX pisze:
stwierdzam rzecz jaka się stała u mnie w domu i za moje pieniądze, więc nie mam obawy przed paragrafami

Będzie konfrontacja?? :smt084

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marcopollo pisze:
Będzie konfrontacja??

Nieeee...sądzę, że raczej zawinie kitę pod jajca

Tytuł:
rekrut
rekrut

Marko ,
drzwi zostały wymienione z powodu rozeschnięcia spowodowanego złym wykonaniem, myśliś że twój superstolarz za którym stoisz murem(rodzinka?) wymieniłby inaczej drzwi za darmo, mylisz się.

Tytuł:
pismak
pismak

JACEKMAX pisze:
Marko ,
że twój superstolarz za którym stoisz murem(rodzinka?) .

To kolejna nowość przekazana na tym forum przez Ciebie, i tym razem też jest nieprawdziwa.

Ostatnio zmieniony 16 mar 2010, 19:57 przez Marko, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W prawdzie mówiąc od dwóch lat szukam dobrego i solidnego stolarza, jak na razie robi na mnie wrażenie ta reklama tego pana z Pieńska, jeszcze troszkę prześledzę wątki na tym forum i najprawdopodobniej poproszę o nr tel. owego pana stolarza. Jedni chwalą inni ganią, ale co jak co drzwi wejściowych do domu drewnianych, robionych u stolarza raczej bym nie kupił

Tytuł:
rekrut
rekrut

Marko, umiesz czytać? Wiesz co oznacza znak zapytania?
Próbujesz mnie wciągać w jakieś dziwne dyskusje w których bronisz tą firmę a mnie próbujesz oczerniać , czy zarzucasz mi że mówię nieprawdę? Jeżeli by tak było to na pewno nie pisał bym o tym na forum. Ciekawe czy tak samo byś się zachował gdyby u ciebie był wykonany taki bubel.

Fakt jest faktem że stolarka jest wykonana niefachowo , źle a firma olewa klienta.
Niedawno zauważyłem że pęka jedna ościeżnica w miejscu klejenia. Znowu zdziwienie, przecież coś takiego nie powinno mieć w ogóle miejsca.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.