Marcopollo pisze:
A od kiedy to burmistrz reguluje sprawy związane z prowadzeniem działalności gospodarczej
Marcopollo cieszę się, że reprezentujesz tą część społeczeństwa, która będąc nieświadoma, pyta, zadaje pytania.
Marcopollo.
W ciągu najbliższych dni oraz do wyborów postaram Ci się przedstawić, jak może burmistrz uwalić inicjatywy gospodarcze kierując się chorymi ambicjami.
Pokażę Ci możliwości jakie może, poza uśmiechem, mieć urzędnik.
Widzę, ze nie masz rozeznania.
Wielki Szacunek dla Ciebie.
Przedstawię to.
Niech mi teraz ktoś zarzuci, że powtarzam coś albo, że długie posty piszę.
Marcopollo pisze:
Procedury papierkowe są jakie są.
Nawet nie wiesz, jak można procedury papierkowe zmienić.
Nie wyobrażasz sobie, jak można ułatwić życie przedsiębiorcom oraz ludziom (żart).
Marcopollo pisze:
dwadzieścia lat moja rodzina ma tą samą działalność i nie mów mi o kłopotach z tym związanych, przetrwaliśmy otwieranie marketów
I Ty zadajesz takie pytania?
Ty chyba jesteś złośliwy.
Ciekawe ile czy skorzystałeś z pomocy samorządu lokalnego, jaką oferował przedsiębiorcom?
Marcopollo widzę, że jest potrzeba przedstawienia przedsiębiorcom szans, jakie daje pomoc samorządu lokalnego.
Widzisz Marcopollo. Ty być może nie wiesz ale niejaki R.Gronicz w trakcie kampanii wyborczej wiele nam obiecywał.
Po wybraniu go na fotel, stwierdził, że z takimi jak Ty i ja mikroprzedsiębiorcami rozmawiać nie będzie.
Spotkał się bodaj z dziesięcioma przedsiębiorcami zgorzeleckimi a nam, nam którzy de facto oddali głosy na niego powiedział, że nie ma możliwości spotkania się z mikroprzedsiębiorcami. Sądzę, że M.Fiedorowicz tak nie postąpi.
Dlatego ważne jest to, że M.Fiedorowicz, jako przedsiębiorca zna problemy takich ludzi, jak Ty i ja.
P
G
A za 229 dni …