jaro28 pisze:
i niezmiennie Gronicz musi odejść
Wielce Szanowny Jaro28
Cieszę się niezmiernie, że masz takie samo zdanie, jak ja w sprawie odejścia R.Gronicza ze stanowiska burmistrza i to jak najszybciej.
Wiem, że ciężko jest egzystować w społeczeństwie lokalnym kierowanym przez stażystę, który przez trzy lata nic, ale to NIC się nie nauczył w zakresie kierowania zasobami ludzkimi oraz majątkiem powierzonym mu przez społeczność lokalną.
jaro28 pisze:
Grzegorz będzie rzecznikiem Fiedi.
Jaro28 dziękuję serdecznie za zaufanie, jakie wzbudza moja osoba ale niestety wg własnej oceny to stanowisko jest już poza progiem mojej kompetencji i nie sądzę abym wykonywał je właściwie.
Sądzę, że lepszym rzecznikiem byłby Cichy albo Makaron … lub Turek. Mógłby być też Yellow_35 i tutaj można było by połączyć rzecznika z fotografem. Oszczędność na jednym etacie a Yellow_35 dostałby półtora etatu i … wilk byłby syty oraz wilk byłby syty.
Wymienieni przeze mnie powyżej osobnicy mają nadzwyczaj wyważone wypowiedzi i podobają mi się.
Pozwól Jaro28, że pozostanę przy swoim tym, co robię.
Jaro28 a jakie oferujesz wynagrodzenie? Jeśli wielkość będzie odpowiednia, to …. Kto wieeee.
bartekz pisze:
Grzegorzowi tak zależy na Fiedi
Szanowny Bartekz
Grzegorzowi zależy na wymianie R.Gronicza.
Gdyby startował R.Gronicz oraz noga od stołu, głosowałbym na nogę od stołu. Wg mnie jest większe prawdopodobieństwo, że rządząca noga od stołu mniej strat spowoduje niż rządy R.Gronicza.
W związku z tym, że zadeklarowało się dwóch kandydatów do najbliższych wyborów, to mając do wyboru R.Gronicza oraz M.Fiedorowicza , wybieram M.Fiedorowicza.
To chyba jasne?
Nie ma innych kandydatów a na królika wyciągniętego w ostatniej chwili z kapelusza głosował nie będę. Raz już miałem przykład tego, że zagłosowałem, bo uwierzyłem w obiecanki grupy groniczowskiej.
Nigdy więcej!!
bartekz pisze:
tak go zachwala aż doprowadza to do mdłości
Bartku proszę Cię czytaj ze zrozumieniem.
Jest M.Fiedorowicz oraz R.Gronicz.
R.Gronicza mogę chwalić za to, że za 225 dni odejdzie w niechwale chyłkiem opuszczając urząd przy ogólnym buczeniu żegnających go urzędników.
M.Fiedorowicza stawiam naprzeciw R.Gronicza.
W sumie zupełnie niepotrzebnie, bo nie ma kogo porównywać z M.Fiedorowiczem … ale staram się być obiektywnym.
Ja nie chwalę M.Fiedorowicza, ja cały czas chwalę R.Gronicza.
bartekz pisze:
Kto to może byc???
Czu to ważne kto?
Książkę piszesz, czy donos?
bartekz pisze:
Wszystko wskazuje na p.Macieja Dobrzyńskiego.
Wszystko wskazuje na to, że Ty jesteś Turkiem albo Makaronem, no chyba, że jesteś Yello_35 ale w kapturze.
P
G
a za 225 dni …