Dzisiaj jest 10 maja 2025, 20:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

Mam na kablówce tą telewizję ale coraz częściej nie mają dobrego głosu, materiał przygotowany jest zbyt długi i nudny, jakość słaba, prowadzący nie umieją czytać, brakuje kamer na ciekawych imprezach. Nie krytykuję już, dobrze, że jest ale czegoś tu brakuje, ludzi, sprzetu, pomysłów...
Może tak jest, bo robi ją Lubań???

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Masz rację! KOMSAT jest beznadziejny, prezenterka co chwilę spogląda w kartkę, a relacje z sesji obrad miasta są wręcz porywające :lol: Ponadto aktualizacja wiadomości raz na tydzień to troche za rzadko.
Trudno powiedzieć, co by trzeba było zrobić, żeby ta telewizja się poprawiła. A przecież bieżąca telewizja w powiecie miałaby swoich odbiorców.

Tytuł:
VIP
VIP

Ale jest tani: z tzw "dobrze poinformowanych źródeł" dowiedziałem się parę m-cy temu, że Miasto płaci tylko 1000 zł miesięcznie Komsatowi i ma tzw "tubę". Nie wiem jak jest ze Starostwem, bo ich materiały także puszczają, może drugi tysiączek :?:
A Komsat to rzeczywiście kompromitacja i żenada, dobrze, że Nicholas Cage tego nie widział :lol: :shock:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

nie wiem,czy to w ogóle dobrze,¿e puszczaj± nam co¶ takiego jak tv komsat;przecie¿ ta amatorka ¶wiadczy o naszym mie¶cie i o tym,¿e nie mamy tu nawet wykwalifikowanych osób,które nadawa³yby siê do montowania tych materia³ow i nadawania ca³o¶ci jakiego¶ kszta³tu.tymczasem co widzimy??amatorszczyznê z "rezolutn±" :evil: prezenterk± na czele,która przypomina...a szkoda gadaæ co mi przypomina.w ka¿dym razie jest niekompetentna jak realizatorzy tego programu.niech kto¶ we¼mie siê za poprawki w tv komsat,albo niech tê szmirê zdejm± z anteny!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Usmiałem się jak zobaczyłem słowo "telewizja" w cudzysłowiu:)

Cytuj:
dobrze, że jest ale czegoś tu brakuje

Zapewne kasy.

Cytuj:
prezenterka co chwilę spogląda w kartkę

Co chwile ale w kamerę :)

Cytuj:
z "rezolutną" prezenterką na czele

Na żywo nie jest tak źle.No i mało kto wie jak na nią patrzy ,że ma 190cm wzrostu:)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pewnego razu prezenterka miała na głowie taki bałagan, jakby przed chwilą robiła niewiadomo co ;)))

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Moim skromnym zdaniem, nie odbiega poziomem od innych lokalnych mediów zarówno pod względem merytorycznym jak i estetycznym.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Moim zdaniem "prezenterka" przezentuje informacje na antenie w bardzo wyszukany i interesujący sposób :?
Popatrzcie na jej ogromne opoświęcenie i charyzme podczas pracy!!
Ona powinna pracować w jakiejś profesjonalnej stacji!! :wink:
Ta telewizja to zdecydowanie za niskie progi dla niej :x

hahahahahahahahaha

:lol:

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Widzę, że nasza kochana telewizja lokalna wywołuje sprzeczne emocje :twisted: Nie bez powodu z resztą, bo pojawia się pytanie, czy powinniśmy wymagać czegoś więcej od programu lokalnego?
Myślę, że nie warto zapatrywać się na niskie loty podobnych telewizji i usprawiedliwiać ich niedociągnięciami mankamenty Komsatu.Podobno Zgorzelec i Goerlitz mają być ośrodkiem kultury europejskiej, więc miło by było, gdyby nasza lokalna telewizja była na wyższym poziomie, bo tenże poziom chyba o czymś świadczy(i myślę, że niekoniecznie ma coś do tego wzrost prezenterki :? ).
Jestem zdania, że warto wprowadzić zmiany w realizowaniu projektu zwanego telewizją Komsat...uważam, że jest to w pewnym sensie wizytówka naszego miasta i warto byłoby postarać się o godną uwagi jakość tego przedsięwzięcia.

Tytuł:
VIP
VIP

Wydaje mi się, że problemy są dwa, jeden sprzętowy, drugi programowy. I tu i tu potrzebne są pieniądze. Ale, na dobrą sprawę, jakby się chciało, to można by coś przyzwoitego z tego zrobić, bo jest to naprzwdę nieprzyzwoite :D
Słyszałem kiedyś o pomyśle uruchomienia w mieście stacji radiowej polsko-niemieckiej. Sam kiedyś miałem taki pomysł i jak teraz usłyszałem, to się ucieszyłem. nie wiem jednak, czy coś by z tego mogło wyjść.
Ale w ramach projektu 2010 :?: :? już teraz mogłaby taka stacja zacząć działać. Jaki przekaz i informacja za pomocą anteny :!:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A co z eRTv ? Bo tak sobie przypomniałem że coś takiego funkcjonuje...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ale cieszmy się z tego co mamy. Przecież jak chcecie w kazdej chwili miżecie się zgłosić do pracy do "Tomkowa" - zobaczymy jak wam to wyjdzie.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

cieszmy sie, bo juz naprawde malo z czego jest :wink:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Od jakiegoś czasu nie można nic zrozumieć na tej pseudo Telewizji. Mają problemy z fonią i cały czas tylko buczy, nie idzie tego oglądać. To świadczy właśnie o podejściu do tematu ze strony twórców TV Komsat - wyemitować cokolwiek by to było, jakość jest nie ważna - byle tylko zapełnić te 60 czy 90 minut(nawet nie wiem ile trwa ich transmisja :lol: ).

Tak więc musimy oglądać to coś, a w dodatku opłacane jest to z naszych(podatników) pieniędzy. :evil:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.