Dzisiaj jest 14 maja 2025, 15:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Blair coś ty za bardzo obserwujesz i znasz wszystkie fakty przeciw fantasy w plazie pachnie mi to jakąś antyreklamą a tym bardziej że Vipy według ciebie to pijany murarz z Pcimia -pracownik podwykonawcy cały post jest z kategorii Radio Erewań . Skończ i spróbuj znaleźć psychoanalityka może zobaczysz też słońce nie tylko pył wulkaniczny

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Póki co to bez pisania na głownych stronach, lokalnych serwisów informacyjnych Ty Blair, dzielnie nadajesz
Cytuj:
Blair napisał/a:
niepotrzebnego rozglosu uczestnikom awantur...

coz... ja to widze w ten sposob - lojalnie uprzedzam wszystkich tych, ktorzy zamierzaja wybrac sie na impreze do FP czego moga sie tam spodziewac ;)
Cytuj:
Blair coś ty za bardzo obserwujesz i znasz wszystkie fakty przeciw fantasy w plazie

widze i slysze co sie tam dzieje, to czemu mialbym o tym nie mowic? A to, ze poki co nic specjalnie dobrego przez ten tydzien tam sie nie wydarzylo to przeciez nie moja wina...
Cytuj:
pachnie mi to jakąś antyreklamą a tym bardziej że Vipy według ciebie to pijany murarz z Pcimia

co do pierwszej czesci - nie mam zadnego interesu w tym, aby robic FP antyreklame. Ba, sam dwukrotnie goscilem w tym lokalu, ale ze wzgledu na ich ceny oraz nikla zawartosc mojego portfela byly to wizyty bardzo krotkotrwale... a co do czesci drugiej - nawet nie wiesz jak blisko jestes ;)
Cytuj:
Skończ i spróbuj znaleźć psychoanalityka może zobaczysz też słońce nie tylko pył wulkaniczny

wait... what?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Blair pisze:
wait... what?

W kwestii organizacyjnej - zasadniczo na tym forum posługujemy się językiem polskim... :roll:

Blair pisze:
A to, ze poki co nic specjalnie dobrego przez ten tydzien tam sie nie wydarzylo

Uściślij mi co masz na myśli? Co musi się wydarzyć żebyś uznał , że w tym lokalu wydarzyło się coś "specjalnie dobrego"?

bog180 pisze:
cały post jest z kategorii Radio Erewań

Też mam takie skojarzenia... :-?

Tytuł:
obserwator
obserwator

wczoraj tez była bojka. A co najlepsze bili się kumple między sobą. Ochrona nie czekała. Pozamiatali "rozbójników", przyjechała policja i po ptokach - spokój.

Nie wiem skąd masz takie informacje, ze w środe polało się dużo krwi, ktoś lezal nieprzytopny, a ktos go jeszcze kopal... bojka była, ale tez się "po kościach rozeszło". Nikt nie leżał, krew się nie polała itd. Także albo masz mniej niż 21 lat i nie możesz tam wejść na impreze - dlatego tak piszesz, albo żał Ci d*** ściska za przeproszeniem, ze oni mają klientów, a Ty np nie masz? Tego nie wiem, przypuszczam tak, bo tak jak napisał bog180
Cytuj:
pachnie mi to jakąś antyreklamą

pzdr

Tytuł:
rekrut
rekrut

marcin-kona pisze:
Nie wiem skąd masz takie informacje, ze w środe polało się dużo krwi, ktoś lezal nieprzytopny, a ktos go jeszcze kopal... bojka była, ale tez się "po kościach rozeszło". Nikt nie leżał, krew się nie polała itd.

To chyba byłeś w środę na innej imprezie, albo była jeszcze jakaś inna zadyma.
Najpierw poleciała butelka, potem poszły w ruch kije do bilarda a jak ochrona obu wyprowadziła to na holu był dalszy ciąg. I krwi się trochę polało.

Tytuł: Hahah
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Parodiując film z C. Pazurą "I love you" - "Zgorzelec k...a" ;)
BTW. A co to za impreza VIPów? Takie vipy, że pożal się.

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2010, 20:29 przez Jagielski, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 14:27 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

W tym przypadku poprawniejsze byłoby określenie "Bal szczęśliwców", hehe :P

Jak widać to czy wpuszczać będą od 21 lat czy poniżej w Zgorzelcu nie ma specjalnego znaczenia. Przez bójki każdy lokal straci reputację. A to czy będą rozróby to tylko była kwestia czasu. Najlepsze jest to, że nie ominęło to nawet imprezy dla tzw. VIPÓF, hehe. :)

Nawet jeśli będzie ochrona to ci, którzy będą chcieli załatwić porachunki wyjdą sobie na parking. :smt021

A przy okazji wiadomo coś odnośnie wczorajszej dyskoteki? Ciekawe czy znowu była zadyma. :smt026

Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010, 7:16 przez Jagielski, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
wczoraj tez była bojka. A co najlepsze bili się kumple między sobą. Ochrona nie czekała. Pozamiatali "rozbójników", przyjechała policja i po ptokach - spokój.

zgadza sie marcinie, ale nie powiedziales jednej rzeczy. Zdarzenie o ktorym mowisz mialo miejsce ok godziny 3.00. A jak juz o takich rzeczach wspominasz, to trzeba bylo tez napomknac o bijatyce odbywajacej sie godzine pozniej, po ktorej dwoch chlopakow wyladowalo w szpitalu. 10 na 2 - raczej malo honorowe i uczciwe mi sie to wydaje... ale coz, od bydla nie nalezy oczekiwac honoru.

A z soboty na niedziele podobno byla jakas lekka przepychanka, ale szybko rozeszlo sie po kosciach i do niczego powazniejszego nie doszlo.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Widze ze łądnie sie działo na VIPowskiej imprezce.
Ja niestety byłem troszkę zaaaa krótko żeby sie załapać na jakieś "klepanko".
Ciekaw jestem kiedy F.P. zamieni się w słynne już wszystkim "Piano" ?
Coś mi się wydaje, że będzie to szybciej niż myślimy...

Puki co POZDROWIENIA dla Menedżerki F.P. :smt023 ;) - dobra robota :smt026 -

Tytuł:
pismak
pismak

Odnośnie Fantasy Parku, wszystko fajnie tylko dwa zastrzeżenia:
Przy barze dwie osoby a nie jedna, miły pan sobie nie radzi gdy klientów paru.
Dwa, wiśniówke i inne wódki podajemy zmrożone a nie ciepłe jak pierogi w cencie.
Podoba mi się obsługa żeńska w tych fajnych szortach :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
...........OBOWIAZKOWO kantor. Bedzie trzeba jeszcze zwrocic uwage ekipie technicznej na to, ze na terenie obieku (w sensie ze w srodku) nie ma ani jednego kosza na smieci.

Ktos wie czy Empik juz jest w pelni obstawiony, czy moze jeszcze szukaja ludzi?

Kantor jest...kosze tez jakies ostatnio widzialem ...
Kina jedynie z prawdziwego zdarzenia prakuje :/
Znajac zycie tego napewno sie nie doczekamy... :( :(

Ostatnio zmieniony 07 maja 2010, 6:58 przez simon__75, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

gwoli scislosci, post byl moj, a nie paawlusa ;) No jakos to powoli zaczyna wygladac, chociaz w porownaniu do zapowiedzi (100+ sklepow...) to i tak rewelacji nie ma.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Podobno wczoraj , w zasadzie już dziś w nocy w Plazie była ostra zadyma. Policja , karetka i jeden dosyć mocno poszkodowany mężczyzna , który wracał z Wrocławia , zajechał sobie do Fantasy i oberwał. Wylądował w szpitalu z połamanymi żebrami i pękniętą podstawą czaszki !!!

Wie ktoś coś więcej w tym temacie. ??
Widać że zaczyna sie już robić coraz ciekawiej w Plazie !!!
Czy zatem bezpiecznie będzie tam chodzić na dyskoteki, czy lepiej chodzić za dnia na kręgle , bilard i automaty !!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Podobno wczoraj , w zasadzie już dziś w nocy w Plazie była ostra zadyma.

Cóż, jak widać inwestor nie przewidział specyfiki regionu i "potrzeb kulturalnych" mieszkających tutaj młodych ludzi. U nas przy okazji otwierania tego typu nocnych lokali należy uwzględnić temperament okolicznych osiłków i wybudować im w pobliżu parkietu ogólnie dostępny ring.
Umięśnione (pijane lub naćpane) bezmózgi mogliby wówczas na miejscu załatwić swoje, zazwyczaj urojone, porachunki...
A prowodyrów wszelkich zadym należałoby automatycznie pozbawić darmowej opieki medycznej, koniecznej do "załatania" skutków ich własnych wybryków. :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.