Marcopollo pisze:
No ja was bardzo proszę, podajcie mi jakiś link gdzie Gronicz deklaruje się na kandydata na burmistrza naszego miasta?
Szanowny Markopollo
Po Twoim stwierdzeniu śmiem domniemywać, że mniej niż pozostali z tego forum interesujesz się sprawami lokalnymi.
Chciałbym Cię poinformować, że jeden z lokalnych tygodników zgorzeleckich podał to na swoich łamach.
Ja wiem, że nie każdy czyta tą gazetę, a szkoda, zmieniła się jej szata, ramówka, czy jak to inaczej się nazywa i jest w chwili obecnej nawet lekkostrawna, więc czytam, czyłałem zresztą zawsze, i z tego źródła się dowiedziałem.
YELLO_35 pisze:
Forsowanie Fiedki rozumiem ma być tym lepszym złem?
Szanowny Yello_35
Nie do końca.
Fiedia rządził i zarzuciliśmy mu kilka błędów.
On deklaruje, że więcej podobnych błędów nie popełni a z pozostałych się tłumaczy.
Ja wiem czego mogę się spodziewać po M.Fiedorowiczu.
Jeśli wyciągnie wnioski z błędów swoich kadencji, to powinno być nieźle.
Inną osobą jest R.Groniczt.
Temu to nawet jak trzeba, to ..... deszcz pada.
Dlatego nie liczę w żadnym stopniu na R.Gronicza i jego kolesi.
Sądzę, że najlepszym kandydatem na burmistrza jest M.Fiedorowicz.
I jeszcze raz .
Nie jest to forowanie M.Fiedorowicza a logiczny wybór kandydata.
Jasne?
Poza tym u każdego z ludzi staram się najpierw dojrzeć zalety i plusy, u M.Fiedorowicza widzę wiele plusów oraz zalet a u R.Gronicza widzę tylko dwa plusy.
Wybór logiczny jest również dokonany.
Nie ma więc o co kopie kruszyć.
czekamy więc tylko te 199 dni
W M.Fiedorowiczu pokładam wiele nadziei.
Mogę śmiało stwierdzić, że dzisiaj w M.Fiedorowiczu pokładam więcej nadziei niż podczas poprzednich wyborów w R.Groniczu.
Wynika to z tego, że po czterech latach będzie więcej do naprawienia po rządach i „pomysłach” R.Gronicza.
P
G
a za 199 dni