PiTeK pisze:
Pani Kosicka ma doświadczenie i jest dobrym instruktorem
Pani Kosicka doświadczenia moim zdaniem nie ma, a instruktora ma od około 3 lat. dla mnie za mało !
Hakeem pisze:
podejścia do dzieci to nie ma
z tym zgodzę się w 110% ! byłam na trybunach i obserwowałam jak prowadzi zajęcia...przeraziłam się widząc dzieci PRZESTRASZONE, PRZERAŻONE, POD PRESJĄ i ciągłym wrzaskiem p.Kosickiej, nie wspomnę już o jej nie kończących się gwizdach i krzyczeniem na cały basen ! nie wiem jak można prowadzić tak lekcje! PODZIWIAM RODZICÓW którzy dają pod jej opiekę swoje dzieciaczki ! a DZIECIOM serdecznie WSPÓŁCZUJE !
Hakeem pisze:
Zajęcia trwają 45 minut i tak : najpierw rozgrzewka - zabawa 15 minut, później kawa jakieś 10 minut, później nauka jakieś 10 minut i później już zjeżdżalnia 10 minut. I tak to wygląda. Wiem bo już nie raz widziałem to z trybun
chodzi chyba o zajęcia szkolne, bo na prywatnych lekcjach dzieci raz pływają a raz grają w piłkę... za co więc płacić...
nie wiem czy ta pani w ogóle nadaje się do pracy z dziećmi ?! jestem zbulwersowana. zobaczę w następnym tygodniu jak wyglądają zajęcia szkolne pod opieką "instruktora" Kosickiej