taka mam nadzieje:) w glowie mam juz zalazek projektu... jeszcze tylko przelac to na papier/komputer i na forum;) sam tez poszukam jakichs bardziej obdarzonych talentem ludzi:P
[ Dodano: Wto Cze 29, 2010 5:05 pm ]sesja sie skonczyla

i biedni studenci moga wreszcie odpoczac podczas bardzo dlugo oczekiwanych wakacjach:) znalazlem tez troche czasu zeby to co nagryzmolilem na kartkach przerzucic na kompa:) tak jak mowilem... jakos wykonania raczej nie zachwyca... bo grafik raczej ze mnie mierny... (nawet szkicu bluzy mi sie nie udalo narysowac:P dlatego wykorzystalem szkic jakiejs bluzy z netu...) ale mam nadzieje ze pomysl sie spodoba albo kogos bardziej zdolnego zainspiruje:) nie wiem jakiej wielkosci maja byc pliki zeby ew mozna bylo cos z tego zrobic na materiale... dlatego w razie "W" zostawilem wszystkie pliki na kompie:) a oto co mi sie udalo wymodzic:)
nieudolnie nagryzmolone szare kreski oznaczaja kieszenie... albo wewnetrzne albo naszywane... to juz zalezy od tego co bedzie bardziej pasowalo (jezeli projekty pojda gdzies dalej...) wg mnie lepsze bylyby wewnetrzne:)
co do elementow graficznych na bluzie/czapce (logo) to mysle ze najlepsze bylyby wyszywane... ew naszywka(chyba tansza...) co do szalika... zalozenia takie jak dotychczas
glownie zalezalo mi na tym zeby bylo to proste przejrzyste i czytelne... mam nadzieje ze takie wlasnie jest;] ocencie i poprawcie to co trzeba;] moze od nowego sezonu uda nam sie juz kibicowac w nowych... strojach:)
pzdr.
G.
bluza wersja kolorystyczna 1:
bluza wersja kolorystyczna 2:
tu mala uwaga... ze wzgledu na niepelnosprytnosc manualna rysunek moze nie do konca oddawac to co chcialem "przekazac"... chodzilo mi o to zeby rekawy byly zielone i czesc bokow (na szerokosc rekawa) rowzniez... ale zeby zielone "pasy" zaczely sie razem z rekawem... czyli jak rekaw przyjdzie na ramieniu... i jak w kazdej bluzie bedzie polokragly... bo jaki ma byc.. to tak tez mialyby sie zaczynac zielone "pasy" a na tulowiu od pachy:)
czapka (wielce skomplikowany szkic:P)
szalik