turek pisze:
przekorny, wzbraniał się usilnie i zwykł mawiać, że on pisze jako zwykły użytkownik przekorny
yARO_81 pisze:
Sadze, ze prezesem na forum by byl z imienia i nazwiska. PiTek na forum jest dluzej niz jest prezesem CSR.
Ja też byłem dłużej, Jaruś.
Jakoś nie przypominam sobie, żebyście wówczas negowali zasadność zadawania mi oficjalnych pytań, związanych z pełnioną funkcją.
Ponadto ja nie zadałem Pitkowi żadnego pytania, zasugerowałem jedynie, żeby informacja nt. ewentualnego zagrożenia zdrowia za sprawą gronkowca w basenie miejskim (o pojawieniu się którego krążą ploty), została albo zdementowana, albo potwierdzona.
Jeśli więc był to jedynie próbny alarm, mający na celu sprawdzenie gotowości bojowej panów "skółeczkowanych" - to wypadł bardzo dobrze.

A teraz wyjaśnijcie to reszcie użytkowników forum...

yARO_81 pisze:
Moze Prezes pokusi sie o wytlumaczenie na stronie CSR.[/u].
Poproś go ładnie (oczywiście jak go spotkasz, bo tutaj go nie ma), albo wystosuj oficjalkę, może Ci odpowie.
Panowie, jeszcze jedno. Wyjaśnienia dotyczące ewentualnej modernizacji basenu składał Pitek jako Pitek czy Pitek jako prezes CSR, czy może Pitek jako Piotrek - bo troszkę się już pogubiłem...