Dzisiaj jest 16 maja 2025, 8:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

wróżka pisze:
Cytuj:
nie przeszkadza Wam jak za Fiedorowiczem stoi Toronowski ? i tylko ładuje w niego kasę a po wyborach przyjdzie po swoje ! nie przeszkadza wam to?

Moim zdaniem sprawa nieciekawych powiązań Fedorowicza jest w Zgorzelcu powszechnie znana. Zgadzam się z Twoim stwierdzeniem cyt. "a po wyborach przyjdzie po swoje" zaciągnięte długi wyborcze trzeba będzie spłacac, niestety kosztem miasta. Dlatego na Fedorowicza głosował nie bedę. Mam nadzieję, że również mieszkańcy.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Każdy za kimś stoi!!! Co to za argument? Gdzie merytoryka. Zaglądanie pod kołdrę to najbardziej paskudna rzecz.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
tak gadacie na Walotkę ? a nie przeszkadza Wam jak za Fiedorowiczem stoi Toronowski ? i tylko ładuje w niego kasę a po wyborach przyjdzie po swoje ! nie przeszkadza wam to?

Droga Wróżko , to jest polityka i za każdym z kandydatów ktoś stoi i pcha w niego kasę.
Na dzień dzisiejszy nie ma polityki bez sponsorów , a co za tym idzie , że każdy taki sponsor coś z tego musi mieć jak to już jest w biznesie. Bezinteresownie nikt nie będzie finansował kampanii swojego kandydata.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

jendrzej pisze:
Każdy za kimś stoi!!!

Ja za nikim nie stoję :P Chodziło Ci pewnie że za każdym kandydatem ktoś stoi.

jendrzej pisze:
Co to za argument?

Jeśli o mnie chodzi to jest to ważny argument, bo jeśli za którymś kandydatem stał by np. Kim Dzong Il to ja już bym miał wielkie "ale" :-?

[ Dodano: Czw Paź 07, 2010 12:15 pm ]
Hakeem pisze:
Bezinteresownie nikt nie będzie finansował kampanii swojego kandydata.

Pełna zgodność, aczkolwiek lobbing powinien być jawny i przejrzysty. Nie ma nic złego w tym, że sponsorem pana X jest Stowarzyszenie Emerytów Polskich, a za panem Y biznesmen, ewentualnie partia rządząca lub opozycyjna. Niestety pojęcie lobbingu w naszym kraju zostało nieco wypaczone głównie przez media jak i samych lobbystów. :roll:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

no to co chcecie od p.Walotki w takim razie? już wszystkim teraz wszystko pasuje? i nie musicie mnie panowie uświadamiać że bez wsparcia kampania mogłaby w ogóle nie zaistnieć.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

wróżka pisze:
no to co chcecie od p.Walotki w takim razie? już wszystkim teraz wszystko pasuje? i nie musicie mnie panowie uświadamiać że bez wsparcia kampania mogłaby w ogóle nie zaistnieć.

Kampanię Pana Walotki naprawdę sponsorują Panowie Panek i Owsik ?

Jeśli tak to przynajmniej mam szerszy pogląd na temat tego kandydata. :-?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:

Jeżeli ktoś by to potwierdził Kazik mógłby stracić wiele w oczach wyborców. A gdyby jeszcze wygrał i Ci panowie by sterowali prawie wszystkim z tylnego siedzenia , to dopiero jaja byśmy mieli w mieście.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

gronek33 pisze:
Dlatego na Fedorowicza głosował nie bedę. Mam nadzieję, że również mieszkańcy.

Mogę ci zagwarantować ze na "Fedorowicza" nie zagłosuje nikt bo takiego kandydata nie ma. A co do powiązań to T. tutaj z każdym burmistrzem się dogada i wcześniej czy później każdy będzie miał z nim układ... taka rzeczywistość. Ja w każdym razie mam nadzieje, ze większość zagłosuje jednak na Fiedorowicza.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:

a kto tak powiedział ???

Tytuł:
pismak
pismak

[quote="wróżka"]/quote]

W swoich ocenach mówisz m.in. o doładowaniu kasy . Jeśli masz na to dowody to powiedz, bo jeśli nie, to możesz w trybie doraźnym znaleźć się sali sądowej.

Dla przypomnienia informuję, że należy teraz być ostrożnym w pomówieniach bądź przedstawianiu domysłów, Komitety wyborcze są już zarejestrowane i bacznie czytają wszystkie wypowiedzi. Obowiązuje także w sądach przyspieszona procedura wyborcza.

Ostatnio zmieniony 07 paź 2010, 16:49 przez Marko, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marko pisze:
wróżka pisze:
/quote]

W swoich ocenach mówisz m.in. o doładowaniu kasy . Jeśli masz na to dowody to powiedz, bo jeśli nie, to możesz w trybie doraźnym znaleźć się sali sądowej.

Dla przypomnienia informuję, że należy teraz być ostrożnym w pomówieniach bądź przedstawianiu domysłów, Komitety wyborcze są już zarejestrowane i bacznie czytają wszystkie wypowiedzi. Obowiązuje także w sądach przyspieszona procedura wyborcza.

Tralala jakich pomówieniach ?? Od tego chyba jest forum aby o takich rzeczach pisać. Zresztą z teo co pamiętam do Panek już raz w trybie wyborczym przegrał sprawę z byłym już posłem naszej ziemi Jerzym Jankowskim.
Komitety wyborcze niech sobie czytają ile chcą i co chcą i nikt nie będzie ich zastraszał sądem itd... To tak jakby nam usta kneblowali.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Komitety wyborcze niech sobie czytają ile chcą i co chcą i nikt nie będzie ich zastraszał sądem itd... To tak jakby nam usta kneblowali.

racja ! od tego jest forum, i nie strasz Marko. chyba że nie chcesz żeby tak pisano o Twoim kandydacie :) na którego i tak nikt nie zagłosuje :)! precz z komuną !!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
racja ! od tego jest forum, i nie strasz Marko. chyba że nie chcesz żeby tak pisano o Twoim kandydacie :) na którego i tak nikt nie zagłosuje :) ! precz z komuną !!!!

DOBRE-MASZ JAJA.
]:->

Tytuł:
obserwator
obserwator

CICHY napisał/a:
Cytuj:
DOBRE-MASZ JAJA.

To chyba jeden z kandydatów jest z tego znany, a czy rzeczywiście, ma dobre to wie pewna pani. Te j..a zaszkodziły jemu w poprzednich wyborach.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

bartekz pisze:
CICHY napisał/a:
Cytuj:
DOBRE-MASZ JAJA.

, a czy rzeczywiście, ma dobre to wie pewna pani. .

Mam wrażenie, że sama chciałabyś się przekonać. :roll: Zazdrościsz jej?

Ostatnio zmieniony 08 paź 2010, 6:36 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.