Dzisiaj jest 16 maja 2025, 7:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

No, nieźle.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Niech zaczną dopuszczać do władzy młodych ludzi , których przecież w tym mieście nie brakuje !!!

Przecież mamy człowieka młodego na stanowisku burmistrza, a po za tym kto ma dopuszczać ich do władzy? Przecież to właśnie MY ich dopuszczamy bądź nie.
To tak jak z poszukiwaniem pracownika, ma być zaraz po studiach znać kilka języków obcych i mieć duże doświadczenie :lol: Takie rzeczy to tylko w erze :lol:

Groniocz był zielony jak zaczynał, pierwszy rok przeleciał bezproduktywnie, ale czy po tych czterech latach powiemy że nie ma pojęcia co robi?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Marcopollo pisze:
Groniocz był zielony jak zaczynał, pierwszy rok przeleciał bezproduktywnie, ale czy po tych czterech latach powiemy że nie ma pojęcia co robi?

TAK ! trzeba to powiedzieć głośno i wyraźnie ! Gronicz nie ma pojęcia co robi ! Jego czas dobiega końca !

[ Dodano: Wto Paź 12, 2010 4:47 pm ]
http://www.kazimierzwalotka.pl/

http://www.porozumienieprawicy.info/

Tytuł:
pismak
pismak

I do tego nie słucha nikogo, nawet Regionalnej Izby Obrachunkowej, która już trzy lata upomina go za nieprawidłowości i naruszanie zasad funkcjonowania oraz swoich kompetencji.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pojawiają się pierwsze plakaty przypominające, że niebawem wybory

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marko pisze:
I do tego nie słucha nikogo, nawet Regionalnej Izby Obrachunkowej, która już trzy lata upomina go za nieprawidłowości i naruszanie zasad funkcjonowania oraz swoich kompetencji.

Ale jak go upomina? Dzwoni do niego i go upomina telefonicznie? Ostatnio RIO przy kontroli nie stwierdziła nieprawidłowości, czyż nie było tak?

A jak wszyscy wiedzą, że proces tworzenia w mieście jest procesem długo planowym, więc nie wydaje mi się, aby zmiany co cztery lata burmistrza pomogły miastu. Większość chce młodej władzy w mieście, mamy już młodego burmistrza, może czas na odmłodzenie RM :roll:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Cytuj:
Większość chce młodej władzy w mieście, mamy już młodego burmistrza, może czas na odmłodzenie RM

Młoda władza miasta Żagań czyni (niemal) cuda...u nas jakoś nie :|
Nawet dakarowca Gryszczuka nam Żagań zakosił... :-?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

ciekawa strona:
http://gloszgorzelca.pl/kategoria/kandydaci/

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.zgorzelec.info/wybory/ - ta również :) a najbardziej ta : http://www.kazimierzwalotka.pl/ :smt023

Tytuł:
obserwator
obserwator

Na mieście głośno, że Leszczyński się wycofał i idzie ostro na Starostę!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

na Starostę to się pcha też Oleksyn haha zero szans ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wróżka pisze:

Co do tego kandydata nie można mieć praktycznie żadnych zastrzeżeń za wyjątkiem tylko jednego małego"ale". Mianowicie chodzi mi o to kto za osobą Pana Walotki stoi lub stoją. A każdy już chyba wie że są to Panowie Owsik i Panek. Jak Pan Kazimierz zostanie burmistrzem , a ma duże szansę , to wszyscy którzy na niego głosowali będą sie czuli jak Ci którzy oddali głosy na obecnego burmistrza Gronicza. Pan Walotka owszem jest lubiany i znany w mieście , pedagog z niego również dobry ( szmat czasu temu też mnie uczył ) ale będzie on jeszcze bardziej kierowany-sterowany z tylnego siedzenia niż Gronicz. A każdy chyba wie z czego słyną Panowie Owsik i Panek. W Zgorzelcu będzie zapewne jeszcze zabawniej ale tylko do pewnego momentu. Później pozostanie tylko płacz i wstyd. Wszystko to oczywiście jeżeli Pan Walotka wygra wybory.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
A każdy chyba wie z czego słyną Panowie Owsik i Panek.

Ja nie wiem, bądź więc tak miły i oświeć mnie. :roll:
Przy czym jeśli możesz, skup się w swoich wyjaśnieniach na osobie pierwszego z wymienionych przez Ciebie, jeśli bowiem chodzi o drugiego, to z tego co wiem, wycofał się on definitywnie z działalności politycznej - w szerokim rozumieniu tego słowa. ;-)

Hakeem pisze:
będzie on jeszcze bardziej kierowany-sterowany z tylnego siedzenia niż Gronicz.

Tego typu słowa można przypisać dosłownie wszystkim kandydatom na jakiekolwiek stanowisko samorządowe w kraju. Również i Tobie - jeśli w przyszłości zechcesz ubiegać się o fotel samorządowca.
Wyobraź sobie sytuację, którą sam obecnie kreujesz:

- Hakem??? Aaaa, znam, owszem, szanowany i lubiany - uczciwy człek,... ale wiadomo kto za nim stoi. Na pewno będzie "sterowany"...
- A kto za nim stoi??
- Ten i owy....
- Aaaa, to ci, znani,.. no wiesz z czego.
- Wiem, wiem...
- No to nie głosujmy na Hakema, bo....

Kabaretowo, czyli mało poważnie to brzmi, nie uważasz?? To jakby oskarżenie Bogu ducha winnego człowieka o jakiś niegodny czyn, nie tylko zanim go popełni, lecz również zanim o popełnieniu tego czynu pomyśli. ;-)

Zanim więc Kazimierz Walotka poczuje się jak Józef z "Procesu" Franza Kafki, rzuć garścią faktów a nie dziwnymi, absurdalnymi i pozbawionymi podstaw oskarżeniami, ok?? :smt028

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

przekorny pisze:
Przy czym jeśli możesz, skup się w swoich wyjaśnieniach na osobie pierwszego z wymienionych przez Ciebie, jeśli bowiem chodzi o drugiego, to z tego co wiem, wycofał się on definitywnie z działalności politycznej - w szerokim rozumieniu tego słowa.

He He przekorny! Nareszcie Twoja osoba wbiła się w odpowiedni target "mecenas diabła"

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.