Dzisiaj jest 16 maja 2025, 10:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Podpowiadam jak podnieść szanse swojej kandydatury:
zaprosić artystę, niech wymaluje nam wyśniony Zgorzelec
jaka atrakcja turystyczna!
i jaki wizerunek miasta! :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Od kilku lat organizowany jest Festiwal Promocji Miast i Regionów. Odnosząc się do obietnic z przed czterech lat nie zauważyłam aby gdzieś pojawił się ZGORZELEC.
Był Bolesławiec, Jelenia Góra. A o nas cichutko. Nie mamy czym się pochwalić?
A miało być tak pięknie.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

zgadzam się w 100% z Przekornym ! na wejściu już na p.Walotkę jest nagonka, nic nie zrobił a niektórzy wypisują takie rzeczy jakby co najmniej pół Zgorzelca oddał za darmo Toronowskiemu czy Papanaum... trochę poszanowania LUDZIE ! dajcie żyć

Tytuł:
obserwator
obserwator

wróżka napisał/a:
Cytuj:
na wejściu już na p.Walotkę jest nagonka, nic nie zrobił

Ja się nie dziwię, że jest jak to określiłeś nagonka. Jak to nic nie zrobił?, związał się z p. Pankiem i p.Owsikiem a to wystarczy Rządy z tylnego siedzenia tych panów to nieszczęście dla miasta.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

bartekz ! pokaż mi kogoś z kandydatów za kim nikt nie stoi ! NIE MA TAKIEJ OSOBY ! NAWET NIE MASZ CO SZUKAĆ BO NIE ZNAJDZIESZ CZŁOWIEKU ! gdzie nie spojrzysz za każdym jest ktoś, kto nie wszystkim musi pasować ! nie zmienisz tego zrozum to ! możesz sobie tylko pisać i pisać, a i nic z tego nie będzie ...

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
pokaż mi kogoś z kandydatów za kim nikt nie stoi ! NIE MA TAKIEJ OSOBY ! NAWET NIE MASZ CO SZUKAĆ BO NIE ZNAJDZIESZ CZŁOWIEKU !

Chyba nietrudno się domyślić , że to nie kwestia czy ktoś za kimś stoi tylko kim jest ten ktoś.. :roll:

wróżka pisze:
możesz sobie tylko pisać i pisać, a i nic z tego nie będzie ...

To dotyczy również Twoich pisanin... 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
To dotyczy również Twoich pisanin... 8)

ojej serio ? :| dobrze że mnie uświadomiłeś bo bym nie wiedziała :roll: hahahaha

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
kim jest ten ktoś.. :roll:

I tego właśnie usiłuję się dowiedzieć. Może Ty mi wyjaśnisz??? :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

wróżka napisał/a:
Cytuj:
pokaż mi kogoś z kandydatów za kim nikt nie stoi ! NIE MA TAKIEJ OSOBY ! NAWET NIE MASZ CO SZUKAĆ

Twój kandydat by lepiej wyszedł, zakładając swój komitet wyborczy, nie wiążąc się z łysymi. Ponadto uważam z całym szacunkiem dla kandydata , on do tego się nie nadaje. Interes ma p. Panek i Owsik i to oni chcą rządzic Zgorzelcem. Wasz kandydat był i pozostanie marionetką w rękach łysych. A co do Twojego pytania: pokaż .kandydata z którym nikt nie stoi. Z moich obserwacji wynika, że takim jedynym jest p.Aniszkiewicz. Założył swój komitet, robi swoje mówł prawdę co do dogadania się z Fiedorowiczem.( polecam arykuł na zgorzelec.info Na Burmistrza razem czy osobno?. Aniszkiewicz jest konsekwentny, ma wiedzę i doświadczenie i wie co robi a tego brakuje Walotce. Oczywiście, takich braków nie mają Łysi. Czy to sie opłaci Walotce? śmiem wątpic.

Tytuł:
rekrut
rekrut

wróżka napisał/a:
Cytuj:
możesz sobie tylko pisać i pisać, a i nic z tego nie będzie ..

Nie sadzę, bardzo się mylisz.
Mam pytanie , czy prawdą jest, iż jeden z kandydatów na Burmistrza krótko siedział, był zatrzymany za przekręty w Mirze? Jeżeli tak to proszę o informację, a może sam kandydat zabierz głos?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

zatroskany pisze:
Mam pytanie , czy prawdą jest, iż jeden z kandydatów na Burmistrza krótko siedział, był zatrzymany za przekręty w Mirze? Jeżeli tak to proszę o informację, a może sam kandydat zabierz głos?

Z tego co wiem to z obecnych kandydatów w Mirze pracował pan Walotka może któryś z pozostałych też. A to sprawdzona informacja czy plotka?
Bo znając tego człowieka jeśli to o niego chodzi to wierzyć się nie chce że może to być prawdą.
]:->

Tytuł:
obserwator
obserwator

No to zaczyna się !!!! Następny krok kto figuruje w zasobach IPN?!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zajrzałem na stronę pana Walotki i fajny wpis ma "od zawsze - BEZPARTYJNY" a POROZUMIENIE PRAWICY DLA ZGORZELCA to nie partia polityczna?
Mniejsza o to, już raz wybraliśmy kogoś bez doświadczenia w polityce miasta, mieliśmy kompletnie bezproduktywny rok a może i nawet dwa lata, czy ma ktoś ochotę na powtórkę?

Gronicz już zaczął coś robić dajcie mu szanse na kolejne cztery lata. Zarządzanie miastem to proces dugoplanowy, systematyczna zmiana za sterami nie wpływa dobrze na proces tworzenia wizerunku miasta.

jendrzej pisze:
No to zaczyna się !!!!

Ano zaczyna CICHY się pojawił więc to dopiero początek :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

w Mirze pracował p.Walotka ale nigdy nie miał do czynienia z prawem, nigdy nie był zatrzymany i temu podobne ! możecie to sobie sprawdzać :) jest czyściutki :) tego nie można powiedzieć o pozostałych kandydatach

[ Dodano: Sob Paź 16, 2010 10:32 am ]
Marcopollo pisze:
POROZUMIENIE PRAWICY DLA ZGORZELCA to nie partia polityczna?

TO NIE JEST PARTIA POLITYCZNA ! TO JEST STOWARZYSZENIE !!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
jest czyściutki :) tego nie można powiedzieć o pozostałych kandydatach

No no no wróżka, to TY aż tak blisko byłaś z każdym, że twierdzisz tylko Walotka jest czyściutki? ;)

A tak na poważniej, a wyjaśnij mi co ma Gronicz na sumieniu? co ma Aniszkiewicz na sumieniu? Tylko Walotka jest czyściutki???

wróżka pisze:
TO NIE JEST PARTIA POLITYCZNA ! TO JEST STOWARZYSZENIE !!!!

Jeden czort, i tak będą trzymali swoja stronę jak partia polityczna.
Pan Walotka twierdz:
"Chcę samorządu bez tzw. partyjniactwa, samorządu w rękach mieszkańców, a nie działaczy partyjnych" -a od kiedy to burmistrz powołuję samorząd?
"Nasze szkoły, przedszkola, drogi, służba zdrowia i kultura potrzebują mądrego, niezależnego gospodarza. Te obszary życia publicznego nie mogą mieć partyjnej etykiety" -Czyli chce zwolnić wszystkich dyrektorów :roll: ?
"Podobnie jest z opieką społeczną - rodziny najuboższe i niedożywione dzieci muszą mieć trwałą i systemową pomoc, bez względu na to, jaka partia sprawuje w kraju władzę" Np. dla ubogich stworzyć kursy językowe(aby faktycznie z nich korzystali, pan Panek wie coś na ten temat :smt044 $$$$$$)
"Dystrybucja środków przyznawanych odgórnie na zapewnienie potrzeb mieszkańców regionu nie może odbywać się za pomocą politycznych targów na wszystkich poziomach władzy, lecz według rzeczywistych potrzeb gminy. Często zdarza się, że nasi przedstawiciele w samorządach wyższej instancji „handlują” interesem mieszkańców regionu, wybierając interesy własnej partii. Wykonując polecenia partyjnych przełożonych rezygnują z walki o środki mogące przyczynić się do rozwoju miasta i regionu." -jeśli Pan to zmieni to będę bił pokłony przed Panem

Ostatnio zmieniony 16 paź 2010, 10:14 przez Marcopollo, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.