Pitek - moment, bo czegoś nie rozumiem... Najpierw oskarżyłeś klientkę, kobietę która za korzystanie z basenu w ramach prowadzonych zajęć reguluje wobec CSR należności, cyt.:
Cytuj:
Magda Kazimierczak, prowadząca zajęcia aqua aerobiku na basenie krytym kłamie i wprowadza w błąd swoich klientów.
A teraz piszesz, że...
PiTeK pisze:
Dzisiaj miałem okazję porozmawiać z Magdą Kazimierczak nt. sytuacji jaka miała miejsce we wtorek. Z tego co ustaliliśmy oboje padliśmy ofiarą plotek, dywagacji połączonych z propagandą polityczną. Dzięki temu spotkaniu mieliśmy okazje wyjaśnić sobie wszystko co związane z halą, basenem, całym CSR. Była to też okazja na przeproszenie siebie nawzajem.
Ty sobie robisz chyba jaja, człowieku???
Wy siebie przeprosiliście nawzajem?? Za co?? Czyżby i ona oskarżyła Ciebie na jakimś forum publicznym o kłamstwo i wprowadzanie Twoich klientów w błąd???
Nawet jeśli ona nie zażądała tego - zwykła ludzka przyzwoitość nakazywałaby Tobie zamieszczenie tutaj oficjalnych przeprosin, a nie jakieś durne "pitu-pitu" o wzajemnym wyjaśnieniu sobie czegoś tam...
Ja ją rozumiem, korzysta odpłatnie z usług CSR i zapewne nie chce wejść w konflikt z jej prezesem z rządzącej PO - a Ty bez skrupułów wykorzystujesz zależność żeby wykpić się jakimiś tam pierdołami...
Po prostu ją przeproś, tutaj, wytłuszczoną czcionką, za kłamstwo jakiego się dopuściłeś wobec tej kobiety - a nie pieprzysz o jakiś plotkach które zrujnowały Ci trzeźwy osąd sytuacji!!!!
I wypowiedz się również w mojej sprawie - wszak oskarżyłeś mnie o pisanie bzdur gdy tymczasem udowodniłem Ci, że kłamiesz...