Obecni (od mojej prawej): Pan Starosta (wg Turka "milosciwie nam panujacy"), Gojac (bardziej zajety czytaniem przewodnika po Hiszpanii niz spotkaniem), Alex (on jednak zyje), Pitek (Starosta uswiadomil mu ze powinien zapuscic brode i wasy), Turek (nie przystapi do stowarzyszenia bo nie jest narodowosci polskiej), Gobo (on tez nie przystapi - bo bedziemy musieli w stringach chodzic), Belushi + Pikpoczek (ich teorie spiskowe o automatyce lamp blyskowych nas urzekly), Namruf (tym razem nie nosil mebli i sie zjawil), Simon (tu nic nie napisze bo zaraz bym dostal czyms ciezkim zza biurka) i ja (sami pewnie cos lepszego wymyslicie niz ja

)
Tematy poruszone w glownej czesci dotyczyly nowopowstajacego stowarzyszenia. Nie zabraklo tematow o stanie drog (szczegolnie lubianych przez Alexa - powiatowych), planowanych urlopach zagranicznych. Standardowo poruszane byly tematy fotograficzne.
Zdecydowanie podczas spotkania brakowalo moderatora bo czasami robilo sie gwarno i jedni mowili przez drugich. W tym miejscu nasz ulubiony "cenzor" sprawdzilby sie wybitnie
![]:->](./images/smilies/077.gif)
I to nie jest pierdzenie

tylko sama prawda
Jesli o kims/o czyms nie wspomnialem na pewno mnie pojedziecie i poprawicie
P.S. Dziekujemy Maćku za orzeszki - widac nasza frekwencja Ci odpowiada