Dzisiaj jest 09 cze 2025, 16:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dzwoniłem do menadżerki - młoda grupa a gaża większa niż Łez , Michała Bajora i wielu innych :).

Ale za to niektóre propozycje Kuźni na kwiecień , 2 .04.2011 koncert poezji śpiewanej zespół BEZ JACKA , a w maju hit Acid Drinkers , czerwiec TURBO , to tylko wyciąg z oferty resztę wyślę meilem , kto chce otrzymać info a nie jest w naszej bazie proszę o kontakt.
Jest to zarazem oferta sponsorska na te wydarzenia , jeśli jakaś firma czy osoba prywata chciałaby uzyskać promocję na tych imprezach to zapraszam . Wydarzenia współfinansowane przez Euroregion Naise , Urząd Miejski ,sponsorów firmowych . Jeśli ktoś pomoże mi wkleić tu pilk PDF to także tu wyślę .

Turek NZB będzie :)

rekrut
rekrut

Witam Państwa i zapraszam na kolejny koncert z cyklu ,, gitarą i piórem '' , poprzedni został wspaniale przyjęty / grał SDM/ i myślę że ten także Państwa ,, uduchowi ''.
Robert Gruszecki i Piotr Gruszczyński

http://free.art.pl/bezjacka/

,, Jak już wcześniej wspomniałem, w trakcie przygotowywania materiałów do płyty "Jasiu", uświadomiłem sobie, że przez 30 lat naszego grania nie zbieraliśmy żadnych materiałów, zdjęć, pamiątek, wycinków prasowych i nagrań. Rozmawiając ze znajomymi na temat płyty "Jasiu", usłyszałem przepiękne wspomnienia, anegdoty, historie i historyjki. Dlatego też chciałbym abyśmy historię grupy Bez Jacka napisali razem. Stąd wielka prośba o nadsyłanie wszelkich zdjęć, artykułów, wywiadów, nagrań a przede wszystkim waszych osobistych wspomnień - bo one są dla nas najważniejsze - związanych z grupą Bez Jacka, z naszym graniem, ze spotkań z nami, z naszymi przyjaźniami i z ludźmi którzy tę grupę tworzyli (adres znajdziesz w Kontakcie). Obiecuję nadesłane materiały zamieścić na tej stronie. Kto wie, może kiedyś wydamy książkę?''

Tytuł:
obserwator
obserwator

Po ile wjazd na ACID ?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jakaś dokładna data, co do koncerty Acid drinkers?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ayah pisze:
Jakaś dokładna data, co do koncerty Acid drinkers?
Możliwe, że jeszcze nie jest konkretnie ustalona, bo na stronie Kwachów w kalendarzu jeszcze nie jest ujęte... :roll: Oby tylko frekwencja dopisała, bo teraz wielka podnieta i niecierpliwe wyczekiwanie, a jak przyjdzie co do czego, to na koncercie przeciągi.... :roll: Tak, jak w zeszłym rocku na Lipali akustycznym - mega koncert, mega czad a publiczności 30 osób... :(

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam - następny koncert odmienny od ,, gitarą i piórem '' o 180 stopni to grupa MECH , jest to jedna z grup które tworzyły i dalej tworzą historie polskiego rocka . Mam nadzieję że w tym roku uda mi się zaprezentować wam trzon tych kapel , aby w mieście zadrżało :), następy w kolejce 1 maja ACID
Miejsce - Dobre Klimaty / oczywiście Kuźniane / 22 kwietnia 2010
Zgorzelec , ul Łużycka 33b/1
start godzina 20.00 - wstęp do lokalu dwa banknoty PLN .

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

O której rozpoczyna się koncert teamu Sztywny Pal Azji w Kuźni?? Jakoś nie mogę znaleźć tutaj tej dość istotnej informacji... :smt028

Taką wiedzą oprócz Roberta dysponuje - jak sądzę - również imć Turek, ale "ów' zapewne pieczołowicie szlifuje obiektyw aparatu i nie będzie miał czasu zajrzeć tutaj i udzielić mi odpowiedzi... :roll: :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

http://zgorzelec.info/index.php?k_d=650

20.00
wstęp 15zł

Enjoy!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
20.00
wstęp 15zł

Podziękował... :smt003

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Witam! Chciałem zorganizować w MDK-u koncert charytatywny na rzecz powodzian z Radomierzyc zespołu Me Myself and I. Jakież było moje zdziwienie gdy otrzymałem tzw. Rider ze szczegółami. Wszystko byłoby OK, gdyby nie 10 000 netto za koncert (1h 15 min.). Próbowałem nawet rozmawiać z M.Pasierską o ewentualnym tańszym występie, ale stwierdziła, że niestety nic nie może zrobić w kwestii ceny za występ.
Robert Gruszecki pisze:
Dzwoniłem do menadżerki - młoda grupa a gaża większa niż Łez , Michała Bajora i wielu innych :) .

To całkowita prawda i szkoda, że młodzi wykonawcy grający do tej pory koncerciki w klubach studenckich, którzy dzięki Mam talent zostali zauważeni przez szerszą publiczność są na starcie swojej kariery psuci przez managerów chcących na nich zarobić krocie. Szkoda...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Me Myself and I. ..... 10 000 netto za koncert (1h 15 min.)

Szkoda ze zadają takiej kwoty. :/ Miloby bylo ich "posluchac" :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wczorajszy koncert bez wątpienia zaliczam do grona najlepszych, w jakich dane mi było uczestniczyć. Początkowa nieufność co do możliwości muzycznych wokalisty prysła gdzieś w okolicy trzeciego kawałka.
Zespół porwał publikę oferując kawał dobrej zabawy na naprawdę wysokim poziomie. Tak fantastycznie rozbawionej publiczności dawno u nas nie widziałem. :roll:

"Nieprzemakalni", "Wieża radości - wieża samotności", "Nie gniewaj się na mnie Polsko" czy ""Nie wolno wznosić się za wysoko" (którą, nota bene, chciałbym zadedykować kilku naszym lokalnym politykom), wciąż przebrzmiewają w moich uszach.
Wielkie podziękowania należą się Robertowi za wysiłek jaki wkłada w urozmaicenie naszej kulturalnej pustyni - co niniejszym czynię. Władzom miasta natomiast za wspieranie jego inicjatyw.
Oby więcej tego typu działań... :smt058

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dobre Klimaty - czynne tylko teraz tylko 2 kwietnia -na koncert ,, Bez Jacka '' i następnie w nowej formie kulinarnej , ciepłej i bardziej klubowej zostaną otwarte 15 kwietnia z innym szefostwem.
Kuźnia zaprasza was na zupełnie darmowy koncert :) grupa jest i do tańca jak i do różańca :)

15 kwietnia godzina 19.00 - Dobre Klimaty

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Robercie - mam nadzieję, że wiele się nie zmieni

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Będzie cieplej :)

Trasa koncertowa "My name is Dick. Fish Dick. Tour 2010-2011" znowu powróciła do Waszych miast! Przed nami kolejnych kilkanaście koncertów, a kalendarz wciąż jeszcze nie jest zamknięty! Pojawimy się również na paru letnich festiwalach!

W tym Zgorzelec DOBRE KLIMATY - KUŹNIA - 1 maja godzina 18.00 wstęp 30 DYCHY w przedsprzedaży i 40 zyla w dniu koncertu .
Dodatkowa atrakcja przed ich występem rodzima kapela WOLF & THE MOTHERFUCKERS ok godziny 17.00 .
Wprowadzamy nowe zasady gry koncertowej - kto wychodzi z lokalu podczas koncertu płaci jeszcze raz .

.CIMG1940 (2).JPG
plakat_na_strony_www.jpg

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 40  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.